Gebeliğe Hazırlık beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ESINA76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
87
73
288
Ben 41 yaşındayım 1 kızım var, ben düzenli 28 günde bir regl oluyorum, enson 10 eylül 2017 de regl olmuştum, 11 ekim 2017 de yeniden regl oldum 2,5 gün sürdü ( pıhıtlı kanama kısmen ) ve bitti 16 ekimden pembe silindkçe lekelenme oldu, 19 ekimde okmeydanı hastanesinde beta hcg baktırdım 36 idi doktor bana progestan verdi 24 ekmde 44 , kanama kesildi ilacı bıraktım ve 26 ekimde ASM de baktırdım 100,70 idi, artış az gibi sizce durumum nedir, hafataya çarşamba yeniden gideceğim dr, şimdiden yanıtınız için teşekkürler..

Ben 41 yaşındayım 1 kızım var, ben düzenli 28 günde bir regl oluyorum, enson 10 eylül 2017 de regl olmuştum, 11 ekim 2017 de yeniden regl oldum 2,5 gün sürdü ( pıhıtlı kanama kısmen ) ve bitti 16 ekimden pembe silindkçe lekelenme oldu, 19 ekimde okmeydanı hastanesinde beta hcg baktırdım 36 idi doktor bana progestan verdi 24 ekmde 44 , kanama kesildi ilacı bıraktım ve 26 ekimde ASM de baktırdım 100,70 idi, artış az gibi sizce durumum nedir, hafataya çarşamba yeniden gideceğim dr, şimdiden yanıtınız için teşekkürler..
İki günde iki katına çıkması lazım. Umarım katlanarak devam eder. Bazı doktorlar yüzde altmış artmasını yeterli buluyor. İki günde bir takip edip anlayabilirsin sağlıklı olup olmadığını

Evet enson 44 ilken 100 oldu iki günde, bakalım Çarşamba ne olacak, başka hiçbir şikayetim yok kanama ağrı vb merakla bekliyorum umarım herşey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. Adet günümde yaptığım kan tahlili değerim 76,6 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel bakalım ama kimyasal gebelik olabilir, değerin çok düşük dedi. İki gün sonra kontrol gideceğim. Benim pozisyonumda olup gebe kalan oldu mu acaba?

Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. Adet günümde yaptığım kan tahlili değerim 76,6 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel bakalım ama kimyasal gebelik olabilir, değerin çok düşük dedi. İki gün sonra kontrol gideceğim. Benim pozisyonumda olup gebe kalan oldu mu acaba?
Canım gün aşırı kan tahlili yaptirman gerekiyor, Bence sen o doktoru dinleme ya git tahlil yaptır düzenli artış (en az %60 artış) varsa sorun yok demektir. Kimyasal oldugunu böyle saçma bi şekilde anlayamaz doktor. Gerçekten 1 gün durup 1 gün kan testi yaptirman lazım ki değerin yükseliyor mu bakmak için. Inanma ona ya, değerin düşüyorsa ancak o zaman sağlıksız gebelik denilebilir

Çok teşekkür ederim. Sanırım çok heveslenmemem için 1 hafta sonra gel ultrasona bakalım dedi. Çarşamba günü gidicem. İnşallah güzel olur. 1 haftadır karnımda mı değil mi diye düşünmekten yoruldum.

Canım benim adetim 3 gün gecikti 100 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladık 244 çıktı yani 2 gün sonra tekrarla adet günü 76 çıkmış artış olursa gayet güzel Rabbim gönlüne göre versin :KK200:

Amin inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah artış olmuştur. 2 senedir beklemedeyim. Ne zor bir süreçmiş. İlk defa bu kadar yaklaştım :) Allahım hayırlısını versin.

Back