Beta HCG

gulhann9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son adet tarihim 3 mayıs. 30 mayısta kanda beta baktırdım ve negatif çıktı. Adetime 5 gün var daha. Sizce kesin negatif mi, böyle bir şey başına gelen var mı? Kan testi için erken mi lütfen yardım edin

Arkadaşlar son adet tarihim 3 mayıs. 30 mayısta kanda beta baktırdım ve negatif çıktı. Adetime 5 gün var daha. Sizce kesin negatif mi, böyle bir şey başına gelen var mı? Kan testi için erken mi lütfen yardım edin
Adetine 5 gun var madem neden erken baktirdin kana.gebelik suphen mi var bu isler biraz sabir gerektiriyor aceleci davranma ve sabirli ol adetinin gecmesini bekle.kan sonucu kac cikti? Bazen erkende olsa kan da cikabiliyor bazen cikmiyor.suanda beklemekten baska caren yok.insallah gebesindir.

Dediğin gibi sabredemedim :( <2.5 çıktı. İnşallah canım. Gebelik şüphem var eşimle zaten istiyoruz. Nadiren mide bulantısı ve bazı diğer belirtileri de yasıyorum 1 haftadır. Ama psikolojik olabileceğini de düşünüyorum. Fazla takıyorum kafaya

Canım merhaba benim de son adet başlangıç tarihim beş mayıs ilk ilişki tarihim 19 mayıs ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ben de hemen herkese negatif çıkıp da pozitife dönen var mı diye sormalara başladım sanırım ikimiz de biraz acele ediyoruz daha adet gecikmemiz bile olmadı en mantıklısı olası adet günün en az iki üç gün geçtikten sonra test yapmak.. ve çok düşünmemeye çalışmak inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza

İnşallah canım benim. Dediğin gibi ikimiz de acele ediyoruz. Allah en hayırlı zamanda verir ikimize de :) benim 3 senin 5 gün kaldı hayırlısı bakalım gecikirse yazalım :)

Cnm bekle adetin 1-2 gün geçsin öyle yap benim adete 3 gün kala idrarde çıktı ama her bünye bir değil geç döllenme olayıda olabilir o yüzden sabret insallah bebeğin seninledir

senin 2.5 çıkmış, benim adetimden 7 8 gün önce 0.563 çıktı. adet günümden 1 gün öncede 388.0 olmuştu. Hiç belli olmaz yani tekrar dene günün gelince dikkat et yinede kendine belkide hamilesin bilemezsin :)

Umut olsun bana resmen çok teşekkür ederim yarın adet günüm sabırla bekliyorum :)
İdrar testi yaparsan kesinlikle miratech markayı öneririm. Adetimden 1 gün önce yaptım ve koyu çift çizgi çıktı yani pek yanılma payı görmedim o testte ben arkadaşımda yaptı onada aynısı oldu. İnşallah gönlüne göre olur :)

İnşallah canım benim adet olmazsam deneyeceğim yine negatif görmekten de korkuyorum

Dediğin gibi sabredemedim :KK43: <2.5 çıktı. İnşallah canım. Gebelik şüphem var eşimle zaten istiyoruz. Nadiren mide bulantısı ve bazı diğer belirtileri de yasıyorum 1 haftadır. Ama psikolojik olabileceğini de düşünüyorum. Fazla takıyorum kafaya
Bende adet olmam gereken tarihte baktirmistim negatif çıkmıştı.iki gün sonra yaptırdım pozitif çıkmıştı.olabilir yani

Back
Yukarı