• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yükselir mi

Ayca07

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
129
52
13
25
Arkadaşlar merhaba adetimden 20 gün önce kasık ve bel ağrıları çekmeye başladım. Mide yanması gaz halsizlik akıntı hepsi var. 5 gün dayanabildim ve kan verdim. Adetim gecikmemişti ama 15 gün önceden yapmama rağmen beta hcg 1.20 çıktı sizce yükselme payı var mı?

LÜTFEN CEVAP VERİN KAFAM ÇOK KARIŞIK
kızlar ben16 martta çatlatma iğnesi oldum 26 martta yumurtam çatlamış 28 martta kanama başladı 3gün sürdü dün test yaptırdım beta hcg 1.81 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yaptırmamı istedi acaba gebelik varmıdır değerlerim yükselirmi

Arkadaşlar merhaba adetimden 20 gün önce kasık ve bel ağrıları çekmeye başladım. Mide yanması gaz halsizlik akıntı hepsi var. 5 gün dayanabildim ve kan verdim. Adetim gecikmemişti ama 15 gün önceden yapmama rağmen beta hcg 1.20 çıktı sizce yükselme payı var mı?
Adetten 20 gun once gebelik durumu olmaz ki canım o başka bir nedendir yumurtlama olmamış bile muhtemelen. Adet gecikmesini bekleyip tekrarla testi

LÜTFEN CEVAP VERİN KAFAM ÇOK KARIŞIK
kızlar ben16 martta çatlatma iğnesi oldum 26 martta yumurtam çatlamış 28 martta kanama başladı 3gün sürdü dün test yaptırdım beta hcg 1.81 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yaptırmamı istedi acaba gebelik varmıdır değerlerim yükselirmi
sonuca göre değilsiniz ama yükselirmi bilmiyorum hakkinizda hayirlisi

Back
X