Canm benim 20 gün oldu ama bir hafta öncesinde lekelenme tarzı kanamam oldu 2 gün sürdü. Yarın da sabah test yapıp duruma göre kan vermeye gideyim.bi kaç gün sonra kan ver istersen canım ben iki olumsuz gebelik yaşadım ikiside adetimin25. günlerinde falan çıktı yani bi önceki adetten 50 55 gün sonra ancak anlaşıldı idrarda o yüzdende zamanında anlaşılmadı ogrenmemle bitmesi aynı oldu canım gecikmeden kan ver ne oldu anlaşılır kafan rahat eder ben şimdi 1 haftam geçince hemen acile gidiyorum en iyisi öyle çünkü bazen 15 20 gün geciyorum garantiye aliyorum
inşallah hamilesin canim benim böyle olunca hamile kalmıştımCanm benim 20 gün oldu ama bir hafta öncesinde lekelenme tarzı kanamam oldu 2 gün sürdü. Yarın da sabah test yapıp duruma göre kan vermeye gideyim.
Bu da bekledikten sonra çıkan test
büyük ihtimal gec dollenme canim gozun aydin kan testi verCanm benim 20 gün oldu ama bir hafta öncesinde lekelenme tarzı kanamam oldu 2 gün sürdü. Yarın da sabah test yapıp duruma göre kan vermeye gideyim.
Bu da bekledikten sonra çıkan test
Bilmiyorum bir saat falan bekledi ama test o yüzden böyle çıkmış olabilir mibüyük ihtimal gec dollenme canim gozun aydin kan testi ver
Bu da dün akşam yaptım 10 dakika da çıktıbüyük ihtimal gec dollenme canim gozun aydin kan testi ver
Hiç test yapmadın mı. Benim de bu ay 21 gün olduben korkuyorum negatif sonucu alacağım diye 24. günüm hala bişey yok adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor arada sırada. ben aynı zamanda tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferde önce pozitif haberi aldık dünyalar bizim oldu sonra düşük haberi aldık yıkıldık. belki kullandığım ilaçlardan bu kadar uzun süre geçiktim ama 2-3 aydır ilaç kullanmıyorum. ikinci transfer için tekrar tedaviye başlıcam. rabbim düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin
Ben de dış gebelik geçirdim. Üstelik adetim falan geçmemişti. Evde oturduğum yerde karnıma kramplar girdi. Acıdan bayıldım kusma ishal oldu. Meğerse iç kanama geçiriyormuşum. Hastaneye gittim uyandığımda ameliyattan çıkmışım sol tüpüm patlamış alınmış.aşırı derecede kan kaybetmişim. Açık ameliyat olmuşum. Bir hfta hastanede yattım. Her gün 2 3 tüp kan verdiler. Acısı tarif edilemez. Sürekli rüyalarımda aynı şeyleri yaşıyorum.ben korkuyorum negatif sonucu alacağım diye 24. günüm hala bişey yok adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor arada sırada. ben aynı zamanda tüp bebek tedavisi görüyorum ilk transferde önce pozitif haberi aldık dünyalar bizim oldu sonra düşük haberi aldık yıkıldık. belki kullandığım ilaçlardan bu kadar uzun süre geçiktim ama 2-3 aydır ilaç kullanmıyorum. ikinci transfer için tekrar tedaviye başlıcam. rabbim düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin
16. günde yaptım 0.2 çıktıHiç test yapmadın mı. Benim de bu ay 21 gün oldu
çok geçmiş olsunBen de dış gebelik geçirdim. Üstelik adetim falan geçmemişti. Evde oturduğum yerde karnıma kramplar girdi. Acıdan bayıldım kusma ishal oldu. Meğerse iç kanama geçiriyormuşum. Hastaneye gittim uyandığımda ameliyattan çıkmışım sol tüpüm patlamış alınmış.aşırı derecede kan kaybetmişim. Açık ameliyat olmuşum. Bir hfta hastanede yattım. Her gün 2 3 tüp kan verdiler. Acısı tarif edilemez. Sürekli rüyalarımda aynı şeyleri yaşıyorum.
Dış gebelik geçirdiğim zaman üstüne görme olmuş o yüzden fark edemedim. Adet olmuşum ama hamileymişim.
Artık adet de olsam takip ediyorum. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan. Allah gerçekten kimseye bunları yaşatmasın.
Çok zor
Benim 6.gün 2 falan çıkmıştı daha gidip kan testi vermeye cesaret edemiyorum16. günde yaptım 0.2 çıktı
görünüyor canım hayırlı olsunBu da dün akşam yaptım 10 dakika da çıktı
Öyle mi dersin, hastanede sıra yoktu kan veremedim. Cuma gidicem kan için. İnşallah vardır.görünüyor canım hayırlı olsun
inşallah acile git iki saate çıkıyor sonrada kadın doğuma randevu alırsın pozitif olunca hemen veriyorlar boşa bekleme bir an önce mutluluğu yaşaÖyle mi dersin, hastanede sıra yoktu kan veremedim. Cuma gidicem kan için. İnşallah vardır.
Acilde bakılıyor mu ki.. Bakmıyorlar diye biliyoruminşallah acile git iki saate çıkıyor sonrada kadın doğuma randevu alırsın pozitif olunca hemen veriyorlar boşa bekleme bir an önce mutluluğu yaşa
belimde kasigimda ağrı var dediğinde korunmadigini söylediğinde canım bakıyorlarAcilde bakılıyor mu ki.. Bakmıyorlar diye biliyorum
Tamm sağolasın canm yarın gideyim bakayımbelimde kasigimda ağrı var dediğinde korunmadigini söylediğinde canım bakıyorlar
hadi hayırlısı canım darısı başımaTamm sağolasın canm yarın gideyim bakayım
aslında eşin götürebilse yakindada dev has varsa hemen daha kolay olur ben hep bu saatlerde gidiyorumTamm sağolasın canm yarın gideyim bakayım
Yakın hastane, sağlık ocağı da yakın. Sabah giderim eşime söylemedim umut olmasın diye, hüsran oluyor çünkü... Amin canım inşallah tutar ikimizin deaslında eşin götürebilse yakindada dev has varsa hemen daha kolay olur ben hep bu saatlerde gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?