beta hcg yükselir mi

zehraumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
37
44
88
32
arkadaşlar merhaba adetim 20 gün geçti 4 gün önce kan verdim 0.2 çıktı baş dönmesi mide bulantısı var arada sırada kasıklarımda ağrı oluyor ama hala adet olmadım. aranızda veya çevrenizde betahcg düşük olup da pozitif sonuç alan var mı tekrar test yaptırmaya korkuyorum

2 yada 3 4 5 gibi degerlerin yükseldiğini okudumda 0.2 yükselmez heralde ya. Ama tabi Allah bilir.

Canım o belirtiler hcg yükselirken oluyor yani hcg o.2 ilken yasıyorsan bunları psikolojiktir diye düşünüyorum

Merhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45cikti

Merhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45cikti
Benim de adetim 20 gün gecikti. 6. Günde kn testi negatifti. Ama ben 13. Günde 2 - 3 gün süren lekelenme tarzı adet yaşadım.
Şuan tam 20 gün oldu. Sizin kaç gün gecikti

6. Gün gecikmesinde kan testi yaptırdım 0.5 di sonra yaptıramadım. 20 gün oldu benimde.

Ben de merak ettim ama arkadaş yazmamış. Tarihe göre 24 gün falan sanırım
bazı kadınlar hamilelikten önce kesiliyorlar adetten ilk gebeligimde 2 ay adet görmedin 2.ayda öğrendim doktor geç dollenmede olsa bu kadar geç olamaz demişti

bazı kadınlar hamilelikten önce kesiliyorlar adetten ilk gebeligimde 2 ay adet görmedin 2.ayda öğrendim doktor geç dollenmede olsa bu kadar geç olamaz demişti
Canım benim de 20 gün geçti test yaptım bir saat sonra falan silik çizgi çıktı. Anlayamadım

Canım benim de 20 gün geçti test yaptım bir saat sonra falan silik çizgi çıktı. Anlayamadım
bi kaç gün sonra kan ver istersen canım ben iki olumsuz gebelik yaşadım ikiside adetimin25. günlerinde falan çıktı yani bi önceki adetten 50 55 gün sonra ancak anlaşıldı idrarda o yüzdende zamanında anlaşılmadı ogrenmemle bitmesi aynı oldu canım gecikmeden kan ver ne oldu anlaşılır kafan rahat eder ben şimdi 1 haftam geçince hemen acile gidiyorum en iyisi öyle çünkü bazen 15 20 gün geciyorum garantiye aliyorum

Adet tarihi geçti diye hemen mide bulantısı bas dönmesi olmaz bazı şeyler tamamen psikolojik, her ayın ayrı bir belirtisi olur bu değer yükselmez hamile değilsiniz net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…