Beta HCG yüksek kese görünmedi

toni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
96
3
Herkese merhaba!
Siteyi uzun zaman takip ediyorum ve bende sonunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
Daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim.İlk laparaskopi ile sol tüp alınarak sonlardırıldı. ikinci açık ameliyatla sağ tüpüm alındı.
Tek çare tüp bebek oldu. İlk denemeyi 2012 mart ayında yaşadım, malesef sonuç olumsuzdu ( 1 blastotist transfer edildi).
İkinci kez eylül ayında 2 embriyo transfer edildi. 27.09.2012 beta hcg 132 çıktı mutluluktan uçtuk, fakat kese görmeden kesin gebelik değil dedim (daha önce yaşadığım kabus nedeniyle korku içindeyim). 06.10.2012 beta hcg 1750.
Ve bugün 10.10.2012 beta hcg 4250. Vajinal Ultrasyondan kese görünmedi. Hemen dış gebelikten şüphelendi. Moralim çok bozuldu.
Tüp bebek tedavisi istanbulda görüyorum uçak biletleri aldım yarın kendi doktorum bakacak. Telefonda bana bu konu ile ilgili 3 ihtimal var dedi:
1. ultrasyona bakan meslekdaşım göremedi olabilir
2. çohul gebelikte gec kese görünebilir
3. dış gebelik
Benzer durumu yaşayan varmı? Ne olursunuz tecrübelerinizle paylaşın.
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eylesin. Allah bana inşallah bu duyguğu yaşamaya nasipe eyler. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.

Herkese merhaba!
Siteyi uzun zaman takip ediyorum ve bende sonunda yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
Daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim.İlk laparaskopi ile sol tüp alınarak sonlardırıldı. ikinci açık ameliyatla sağ tüpüm alındı.
Tek çare tüp bebek oldu. İlk denemeyi 2012 mart ayında yaşadım, malesef sonuç olumsuzdu ( 1 blastotist transfer edildi).
İkinci kez eylül ayında 2 embriyo transfer edildi. 27.09.2012 beta hcg 132 çıktı mutluluktan uçtuk, fakat kese görmeden kesin gebelik değil dedim (daha önce yaşadığım kabus nedeniyle korku içindeyim). 06.10.2012 beta hcg 1750.
Ve bugün 10.10.2012 beta hcg 4250. Vajinal Ultrasyondan kese görünmedi. Hemen dış gebelikten şüphelendi. Moralim çok bozuldu.
Tüp bebek tedavisi istanbulda görüyorum uçak biletleri aldım yarın kendi doktorum bakacak. Telefonda bana bu konu ile ilgili 3 ihtimal var dedi:
1. ultrasyona bakan meslekdaşım göremedi olabilir
2. çohul gebelikte gec kese görünebilir
3. dış gebelik
Benzer durumu yaşayan varmı? Ne olursunuz tecrübelerinizle paylaşın.
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eylesin. Allah bana inşallah bu duyguğu yaşamaya nasipe eyler. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
canım üzülme bende de aynı sıkıntı oldu dış gebelik denildi ama değerler güzel arttı. ve benim değerim 6000deyken keseyi gördük o da minnacıktı.. doktor normal dedi..çok fazla büyükte beklemiyorduk deyince bende rahatladım...benden sana tavsiye sakın bir doktora gidipte bazı kararlar alma...ben ilk doktora göre kesinlikle dış gebelikti hasta olup ya atacaktı bünyem bebişi ya da kürtajla alınacaktı..

Cevap yazdığı için teşekkür ederim. İnşallah bende görürüm keseyi sonrasındada bebeği.
Umudumu kesmedim beklemedeyim.
ama aynı şeyleri yaşayan varsa bana senin gibi yazarlarsada psikolojik olarak inanılmaz bir rahatma geliyor.

tatlım bende gecen sene dış gebelik gecirmiştim iğne ile kurtulmuştum.sonrasında tekrar hamile kaldım korktum yine aynı seyleri yasıcam diye ama suan yavrum kollarımda.darısı inşallah senin ve tüm isteyenlerin basına olsun.keseyi ne zaman gördüğümü hatırlayamıcam ama sende dış gebelik konusunda tecrübelisin.sancıdan duramazsın helede o değerlerde.kanaman olur ne bileyim.vajinal ultrasondan mutlaka görülür.bence sakın moralini bozma keseyide görürsün içindeki mucizeyide.yeterki inan.rabbim kimselere hevesli bıraktırmasın seni

Ve yine dis gebelik. Doktor ilaçla yaptı düşürmeye çalışasak her şey iyi olacak diyor ama ben çok korkuyorum. Aynı durumu yaşayan varmı? Ameliyatsiz kurtulurum inşallah.. Sizde dua edin benim için..

Ve yine dis gebelik. Doktor ilaçla yaptı düşürmeye çalışasak her şey iyi olacak diyor ama ben çok korkuyorum. Aynı durumu yaşayan varmı? Ameliyatsiz kurtulurum inşallah.. Sizde dua edin benim için..
canım hiç sancın yok mu o değerle senin sancıdan kıvranman lazım duramazsın yerinde...

canım ben yeni dış gebelik geçirdim ama benim kanamam vardı değerim artıyor ama az artıyordu benimde tüplerim alınmadaan kanayan parçayı aldılar şimdi patolojiden sonuç gelmesi bekleniyor ona göre tedaviye başlancak seninkide araştırılsın önlem alınmasını iste inanılmaz üzücü bir durum hale kendime gelemedim inş seninde zarar görmeden biter geçmiş olsun

Daha önce geçirdiğim dis gebelikte hcg 3500 di ve sancıdan gebermistim önce kürtaja aldılar
Patolojiye gitti embriyo parçası çıktı... 2 gün sonra hcg degeri 2900 indi hala yüksekti ve sancı dinmedi. Karnım şişmişti
Ve makattan giren sancıdan dolayı ne otura biliyordum ne kalmayı. Mehterde iç kanama başlamıştı sag tüpüm zarar gördü ameliyatla aldılar. Şimdi ki herhangi ağrı yoktu çünkü kanamamıştı henüz.
Çok zor bi durum gercekten. Herkese acil şifalar diliyorum inşallah Allah yüzümüze bakar bize de annelik duyguyu tattırır.

8 haftalik bos gebelikten kurtaj oldum .bir adet doneminden sonra 4+5diyor takvim bhcg 2310 cikti vajinal kese gorunmedi endiseliyim .bostan sonra bide dis olabilir mi?lutfen yorumleyin.

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen..?başımda çok sıkıntılı bi durum var 18 ağustostanen son regl oldum daha sonra evde gebelik test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ilk beta hcg de değerim 763 çıktı doktor hamilesin ama kese yok dedi 2 gün sonra yani 30 eylülde acile gittim ağrım ve kahverengi lekelenmem vardı ozmnda hcg alındı hiç bi sıkıntı olmadığı ve değerim 1148 çıktı yine kese yoktu başka bi doktora gittim oda değerlerimin güzel olduğunu (1700) ve keseyi görmesi gerektiğini söyledi ama hala kese yok ve bgünde tekrar hcg testi yapıldı değerim 2887 çıktı arkadaslar kilomda var ayrıca kırmızı kanama gibi geliyor biraz biraz ve sürekli kan vermem gerekiyormuş sizce bu dış gebelikmi (hafta olarakta gebeliğim 5haftalıkmış) lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çok sıkıntılıyım :KK43:

Merhaba.dis gebelik yasamadim ama bos gebelik yasadim.5.haftada kese gozukmesi gerekir.benim kese var icinde bebek yoktu.8 .hafdada kurtaj oldum.1.5 ay sonra hamile old.ogrendim.tekrar ayni sey olacak diye korktum Allaha sukur 20 haftalik hamileyim.moralini bozma.gec yuvalaniyor olabilir.

X