Beta hcg yorumlar mısnız

kard12455

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1.454
3.098
26
Kızlar merhabalar geçen ay 36. Günde adet olmjştum 10 kasımda. Bundan önce hep 28-30 günde bir olurdum. İki gündür inanılmaz göğüs ağrım oldu acaba mı dedim. Bu akşam üzeri idrar testim pozitif çıktı. Hemen özel hastaneye giderek beta hcg baktırdım 22.07 çıktı ama 30 günde bir olduğunu varsayarsak 5 gün gecikme için 22.07 değeri düşük mü ? Veya kimyasal olabilir mi? Çok endişeliyim. Yoksa sat 10 kasım 36. Günde olduğu İçin yarını mı adet başlangıcı saymalıyım? Başına gelen var mı böyle bir durum? Doktor ile görüştüm değerin henüz düşük cmt günü tekrar bir kan bakalım dedi

Önemli olan 2 günde bir olan artisi

Merhaba çıkan değer önemli değil gec yumurtlamis ta olabilirsiniz önemli olan iki gün sonra iki kat artış göstermesi. Her hangi bir kanamaniz var mı eğer yoksa şuan kimyasal da olmaz

Daha gebeligin ilk haftasindasiniz. Bu deger 2x olacak sekilde ilerleyecek, kan verin ve kadin doguma gidin. En iyisine sizi doktorunuz yonlendirecektir. Hayirli olsun hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

Çok teşekkür ederim iki gün sonra yine kan vericem kanamam yok çok şükür göğüslerim çok ağrıyor sadece

Daha gebeligin ilk haftasindasiniz. Bu deger 2x olacak sekilde ilerleyecek, kan verin ve kadin doguma gidin. En iyisine sizi doktorunuz yonlendirecektir. Hayirli olsun hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Doktora gittim bugün Daha çok yeni dedi artışı bekleyeceğiz perşembe günü tekrar kan değerlerime bakılacak

Merhaba hanımlar adetime 8 gün kala şüphelendiğim için kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor başında olabilirsin bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi böyle yaşayan var mı erkenmi belli olması için

Günün geçtikten sonra daha tam emin olursun benim günümün geçmesine rağmen kan sonucum 2 çıktı belki yükselir inşallah beklemeni tavsiye ederim

Ben de 5 gün gecikmede gittiğimde 1450 idi değerim
Üzgünüm ama bana düşük geldi ama geç döllenme de olabilir

8 gün çok erken . Yumurtlama ile regl arası ortalama 14 gün gibi birşey var. Tabiki kişiden kişiye 1 2 gün oynar. Döllenme ve bebeğin tutunma aşaması yaklaşık 10 güne yakın sürüyor. Tabiki varsa bile çok erken henüz döllenme aşamasında bile olabilir yada tutunma. Genel olarak erken döllenme değilse regl öncesi sonuç vermez. Benim regl öncesi 2.90 olan sonuç 2 gün sonra regl geçtiğinde 157ye fırlamıştı. Çok aşırı erken vermişsiniz. Regle 1 2 gün kalmadığı sürece vermemeye çalışın. En sağlıklı olanı regli beklemek. Bir gün dahi fark ediyor

Doktorda bana 4 gün sonra tekrar ver diyince bende ümitlendim eşimde salı günü gideriz dedi yükselir dediler inşallah beklediğimiz gibi olur

Selam ben 9gun vardı adetime test yaptırdım 6.88 çıktı iki gün sonra yaptırdım 71.4 çıktı adetim 3gun geçti yaptırdım 2479.98 çıktı

2 gün içinde 2.90 dan 157 ye mi cıktı ? mucize gibi

Evet regl öncesi 2.91di reglin ertesi günü 157ye çıktı. 8.haftama kadarda o mucizeye sahiptim
Allah tekrar nasip etsin inşallah size acınızı unutursunuz inşallah. Ben de bir kimyasal yaşamıştım bibucuk senedir elimde bu . Yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim 0.2 cıktı 12. Gün innovita erken testten yaptm aşırı silik bişe cıkıyor ben de umutlanıyorum ama yok sanırım. O yüzden böyle beta yükselişlerine bakıyorum sürekli forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…