Beta hcg yorumlar mısnız

Allah tekrar nasip etsin inşallah size acınızı unutursunuz inşallah. Ben de bir kimyasal yaşamıştım bibucuk senedir elimde bu . Yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim 0.2 cıktı 12. Gün innovita erken testten yaptm aşırı silik bişe cıkıyor ben de umutlanıyorum ama yok sanırım. O yüzden böyle beta yükselişlerine bakıyorum sürekli forumda🥲🥲🥲
İnanın ki hiç olmayacak sayılardan yükselebiliyor yükselişi beni korkutuyordu bile neden diye. Regl olmadıkça her zaman bir umut var, en kısa sürede umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı. Yardımcı olacak olan olursa şimdiden teşekkür ederim. Adetim düzenli olarak 27 gündür. Batın 3. Gününde betaya baktırdım ve 33 çıktı. Bugün 4. Günü kahverengi damla geldi. Normal mi değerin böyle olması? Sat tarihi 25.11.2022 tarihi böyle olunca 4 hafta 3 günlük beta değeri 33 oldu.

Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı. Yardımcı olacak olan olursa şimdiden teşekkür ederim. Adetim düzenli olarak 27 gündür. Batın 3. Gününde betaya baktırdım ve 33 çıktı. Bugün 4. Günü kahverengi damla geldi. Normal mi değerin böyle olması? Sat tarihi 25.11.2022 tarihi böyle olunca 4 hafta 3 günlük beta değeri 33 oldu.
2 günde bir takip etmen gerek

8 gün çok erken . Yumurtlama ile regl arası ortalama 14 gün gibi birşey var. Tabiki kişiden kişiye 1 2 gün oynar. Döllenme ve bebeğin tutunma aşaması yaklaşık 10 güne yakın sürüyor. Tabiki varsa bile çok erken henüz döllenme aşamasında bile olabilir yada tutunma. Genel olarak erken döllenme değilse regl öncesi sonuç vermez. Benim regl öncesi 2.90 olan sonuç 2 gün sonra regl geçtiğinde 157ye fırlamıştı. Çok aşırı erken vermişsiniz. Regle 1 2 gün kalmadığı sürece vermemeye çalışın. En sağlıklı olanı regli beklemek. Bir gün dahi fark ediyor
Merhaba benimde adetime 1 gün kala vermiştim 0.100 çıktı evde yaptığım gebelik tesleri negatif şuanda 3 gün gecikti en sağlıklı sonuç için ne zaman kan vermeliyim tekrardan

Merhaba benimde adetime 1 gün kala vermiştim 0.100 çıktı evde yaptığım gebelik tesleri negatif şuanda 3 gün gecikti en sağlıklı sonuç için ne zaman kan vermeliyim tekrardan
Doktorlar 7 güne kadar gecikmeyi normal kabul ediyor. Geç yumurtlama oldu ise regl otomatik gecikiyor. 7 günü geçtiğinde hala olmadıysanız verebilirsiniz ancak 0.1 gebelik ihtimali olan sonuçlara girmiyor. Şayet geç döllenme var ise 5 6 gün sonra sonuç verebilir. İnşallah dilediğiniz gibi olur

Selam ben 9gun vardı adetime test yaptırdım 6.88 çıktı iki gün sonra yaptırdım 71.4 çıktı adetim 3gun geçti yaptırdım 2479.98 çıktı
Kimi insan regli biter bitmez yumurtlar. O zaman erken sonuç verir. Ancak büyük bir çoğunluk reglden 4 5 gün sonra yumurtlar. Haliyle sizde 9 gün önce veren sonuç normal birisinde 2 3 gün kalana kadar sonuç vermeyebilir

Doktorlar 7 güne kadar gecikmeyi normal kabul ediyor. Geç yumurtlama oldu ise regl otomatik gecikiyor. 7 günü geçtiğinde hala olmadıysanız verebilirsiniz ancak 0.1 gebelik ihtimali olan sonuçlara girmiyor. Şayet geç döllenme var ise 5 6 gün sonra sonuç verebilir. İnşallah dilediğiniz gibi olur
Umarım 😍 sadece biraz tedirgin hissediyorum kendimi kan testinde alıcağım negatif cevabın ne kadar etkileşim yapıcağını bilmiyorum erken gebelik testi negatif çıktığında da çok üzüldüm çünkü umarım sonu mutluluk olur Allah isteyen herkese nasip etsin ❣️

Umarım 😍 sadece biraz tedirgin hissediyorum kendimi kan testinde alıcağım negatif cevabın ne kadar etkileşim yapıcağını bilmiyorum erken gebelik testi negatif çıktığında da çok üzüldüm çünkü umarım sonu mutluluk olur Allah isteyen herkese nasip etsin ❣️
Umarım dilediğiniz gibi olur 🙏🙏🙏🙏

Merhabalar Bnde bişey sormak istiyorum ovülasyon testleriyle yumurtlamamı takip edip değerlendirdim geç yumurtlama oldu bgn yumurtlamadan 12 gün geçti beta 2.0 çıktı yani gebelik yok ama göğüslerim aşırı şişti adetim 3 gün geçti ama gebelik olsaydı kanda kesin çıkardı dimi böle olup sonradan hamile olan var mı ?

Merhabalar Bnde bişey sormak istiyorum ovülasyon testleriyle yumurtlamamı takip edip değerlendirdim geç yumurtlama oldu bgn yumurtlamadan 12 gün geçti beta 2.0 çıktı yani gebelik yok ama göğüslerim aşırı şişti adetim 3 gün geçti ama gebelik olsaydı kanda kesin çıkardı dimi böle olup sonradan hamile olan var mı ?
Eğer regl olmazsanız testi tekrarlayın geç döllenme olmuş olabilir

Bgn regl gecikmemin 4 ü yumurtlamamın 10. Ve 12 günü kan tahlil verdim beta hep 2.0 çıkıyor geç döllenmede olsa genede belli olmazmıydı kanda

Kızlar merhabalar geçen ay 36. Günde adet olmjştum 10 kasımda. Bundan önce hep 28-30 günde bir olurdum. İki gündür inanılmaz göğüs ağrım oldu acaba mı dedim. Bu akşam üzeri idrar testim pozitif çıktı. Hemen özel hastaneye giderek beta hcg baktırdım 22.07 çıktı ama 30 günde bir olduğunu varsayarsak 5 gün gecikme için 22.07 değeri düşük mü ? Veya kimyasal olabilir mi? Çok endişeliyim. Yoksa sat 10 kasım 36. Günde olduğu İçin yarını mı adet başlangıcı saymalıyım? Başına gelen var mı böyle bir durum? Doktor ile görüştüm değerin henüz düşük cmt günü tekrar bir kan bakalım dedi
Bende aynı durumdayım sonucun nedir 29 aralıkta çatlatma ignesi oldum 19 ocak 57 beta hcg

Merhaba hanımlar adetime 8 gün kala şüphelendiğim için kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor başında olabilirsin bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi böyle yaşayan var mı erkenmi belli olması için
Merhaba benim de iki çocuğum var 2 çocuğumdan sonra adetim düzensizliğe girdi ve ben 5-6 ay boyunca söktürücülerle adet oldum en son geçen ay adetim kendiliğinden oldu ve ben adetim tahminen 8-10 gün kala kan testi verdim benim de belirtilerim vardı 8 sık idrara çıkma halsizlik mide bulantısı falan 2 çıktı değerim benim 2 ul ti şimdi adetim geçiyor 5 gündür gecikmedeyim bilmiyorum kan testi vermedim açıkçası versem mi vermezsem mi diye bilmiyorum da çünkü normalde hani adet gecikmem olduğu için belki bu da yine adet gecikmesidir diyorum ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum

Allah tekrar nasip etsin inşallah size acınızı unutursunuz inşallah. Ben de bir kimyasal yaşamıştım bibucuk senedir elimde bu . Yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim 0.2 cıktı 12. Gün innovita erken testten yaptm aşırı silik bişe cıkıyor ben de umutlanıyorum ama yok sanırım. O yüzden böyle beta yükselişlerine bakıyorum sürekli forumda🥲🥲🥲

Merhaba benim de adetime 8-10 gün kala beta'ya gece yaptırdım 2 u l çıktı ben de 0 yok neden acaba 2 ile çıktı hatta resimde koyacağım acaba gidip tekrar yaptırsam mı zaten adet olmadan önce yaptırmıştım da daha doğrusu adetime sayılı günler kala yaptırdım sık idrara çıkma halsizlik sağ tarafta kasık ağrısı ve sırtıma veriyordu ağrısı göğüslerimde herhangi bir şey yok ve mide bulantısı var bende o yüzden gidip bu testi yaptırmıştım dediğim gibi 2 ile çıktı doktor negatif dedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-14-11-59-13-29.jpg
    Screenshot_2023-02-14-11-59-13-29.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 41
X