- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Canım bende geciktim 5 gün halen çözüm bulamadım yaMerhabalar kızlar yeni ay yeni döngü ve çalışmalar devam ediyoâdetim geçmesine rağmen kasigimda ağrı ve sislik başladı. Doktora gittim smear testi temiz çıktı. Ultrason baktı hcg testi yaptı. Adetime 20 gün var ve değerim 2.0 çıkmış. Sizce yükselir mi yada böyle olup sonradan değeri yükselen var mı
Bazı topiklerde 2.0 olup yükselenler var inşallah bizim de yükselir de bebisimizi kucagimiza alirizCanım bende geciktim 5 gün halen çözüm bulamadım yaacaba geç döllenmemi diyorum
Yaptım cnm ben 5 gün gecikti negatif çıktı 2 falan çıkmadı Canım bide cnm ben ayın 21 inde tesadüfen ovulsayon testi yaptım 2 çizgi çıktı ondan bi gün önce yani 20 sinde degerlendirmistim (ovulasyon takibi yapmamıştım)2 normalde gebelik yok demek. Ancak adete 20 gun kala test yaptirmak da cok mantiksiz. Hangi ara yumurtliycan da hamile kalcan da o kana kariscak da ohooo. Bana yukselmez gibi geldi uzgunum. Cok acele ediyosunuz.
Diger arkadasa gelince en sagliklisi regli gecikmesi olunca idrar testi yaptirip sonrasinda kan testi vermek.
Yaptım cnm ben 5 gün gecikti negatif çıktı 2 falan çıkmadı Canım bide cnm ben ayın 21 inde tesadüfen ovulsayon testi yaptım 2 çizgi çıktı ondan bi gün önce yani 20 sinde degerlendirmistim (ovulasyon takibi yapmamıştım)
Ben kendim test yapmak için gitmedimki hastaneye. Geçmeyen kasık agrim vardı doktor bi yaptıralım dedi. Yoksa dediginiz gibi erken2 normalde gebelik yok demek. Ancak adete 20 gun kala test yaptirmak da cok mantiksiz. Hangi ara yumurtliycan da hamile kalcan da o kana kariscak da ohooo. Bana yukselmez gibi geldi uzgunum. Cok acele ediyosunuz.
Diger arkadasa gelince en sagliklisi regli gecikmesi olunca idrar testi yaptirip sonrasinda kan testi vermek.
Ben kendim test yapmak için gitmedimki hastaneye. Geçmeyen kasık agrim vardı doktor bi yaptıralım dedi. Yoksa dediginiz gibi erken20 gun cok erken
Peki canım geç döllenme olsa da 5 günde belli olur mu5 gun geciktiyse geriye kan verip durumu netlestirmek gerekiyo. 5 gun gecikmeyle kanda cikar cunku.
Hic gecikmezdi diyip sirf gebelige yormak da dogru degil. Stres, usutme vs her sey etkiliyo.
Canım adetin 1 hafta kala tekrar test yaptır belki sende yumurtlama zamanında olabilirsinBen kendim test yapmak için gitmedimki hastaneye. Geçmeyen kasık agrim vardı doktor bi yaptıralım dedi. Yoksa dediginiz gibi erken
Kızlar Nolur bana da yardımcı olun akıl fikir verim ben 20 inde degerlendirdim şans eseri elime ovulasyon testi geçti yaptım 2 çizgide aynı koyulukta cıktı 26 sinda adet olmam lazımdı olmadım hatta kan testi verdim 23 ünde negatif çıktı ve ben 4 gün geciktim ne yapmam lazım geç döllenmemi oldu acaba normalde 26 sında hasta olurdum nolur bana da yardımcı olun ne zaman idarar kan testi yaptırım arkadaşlar
Kanda mı o zaman belli olur cnm idrar da mı ?Yumurtlama üzerine 12 gün geçmeli canım
Kuzum kaybimda 2 gun gecmisti kanda gozukmustu ama 450 falan cikmisti beta. Doktorum gec dollenme olabilir demisti. Yani 5 gun gecikmede kanda illaki cikar diye dusunuyorum dusukte olsa.Peki canım geç döllenme olsa da 5 günde belli olur mu
Kanda mı o zaman belli olur cnm idrar da mı ?
Günün geçtiyse sabah idrar testi yaparsan çıkarKızlar Nolur bana da yardımcı olun akıl fikir verim ben 20 inde degerlendirdim şans eseri elime ovulasyon testi geçti yaptım 2 çizgide aynı koyulukta cıktı 26 sinda adet olmam lazımdı olmadım hatta kan testi verdim 23 ünde negatif çıktı ve ben 4 gün geciktim ne yapmam lazım geç döllenmemi oldu acaba normalde 26 sında hasta olurdum nolur bana da yardımcı olun ne zaman idarar kan testi yaptırım arkadaşlar
Teşekkür ederim cnmBen idrarda yumurtlama dan 12 gün sonRa çok silik görmüştüm gördüğüm gün de kan da baktırdım, pozitif yumurtlama üzerinden en az 12-13 gün geçmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?