- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
bugn yine yaptırın artık 2 katsa normaldir herşey.Merhaba uye olmadigim icina arkadasimin uyeliginden yaziyorum. cuma gunu hamile oldugumu ogrendim. Adetimin 5.gecikme gunuydu. Beta hcg 663.9 cikti. Suan yurt disinda oldugumuzdan cumartesi doktora gidicez. Iki gunde bir iki katina ciktigini dusunursek gittigimizde karindan ultrasonla kese gozukmeli. Beta hcg cok iyi cikti ama benim korkum kimyasal gebelik. Cunku kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim. Beta hcg iki gunde bir ikiye katlamisti en son 249 u gordum sonra dahada yaptirmadim. Acaba oyle bir sey olurmu bugun 9. Gecikme gunum. Kimyasal gebeliktede 10 gun gecikmisti oyle kanamam baslamisti. Kizlar cevaplarsaniz sevinirim
Yurt disindayim suan cumartesi donucem oyuzden yaptiramiyorummbugn yine yaptırın artık 2 katsa normaldir herşey.
Canım oncelıkle ınsalah kimyasal gebelik degildir karından gozukmesı ıcım 5000 ve ustu olması lazım 2000 - 5000 arası anca Altan muayne yele görebılrsın yanı goremesende sıkma canını kanaman fılan yoksa ınsalah ta olmaz moralini yüksek tutYurt disindayim suan cumartesi donucem oyuzden yaptiramiyorumm
Sonunda bi cevap gelmiş, çok teşekkürlerBide yazdiginiz tarih dogrumu ben aralik ayina yeni girdik die biliyorum ama 5 i bittide bugun
Yok hayır tekrarlamadım. Doktorum bu ayki adet günümün geçmesini beklemem gerektiğini söyledi.Yani benim bildigim supheli gebelikte 5in ustune cikmasi lazim o degerin gec dollenme bil olsa tekrarladinzmi peki testi
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Cok isterim sende burda sevinc cigliklari at diye insallah duyarim
Evet var bi kizim var 6 aylik 4 sene ugrastim olsun die pco vardi ama gebelige engl deil dedi doktorum ilac tedavisini deneyip kndiliginden olmasini bekledik olmayincada asilAma yaptrdik ilk denemdd tuttu kizim oldu iste ama 4 sene cok agladm anneligi anca ruyamda yasiodum hepte boyle olacak saniyordum anlican...ama rabbim o gunleri unutturdu cok sukurİnşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Sende bebiş var mı diye sormak isterim ama biraz çekimserim açıkcası daha yeni tanıdığın birinden böyle soru gelirse insan nasıl tepki verir bilmiyorum. Ama senin de serüvenini çok merak ediyorum.
Maşallah ne güzel. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Darısı başımıza inşallah. :) doktorum bana da öyle dedi korkulacak bi durum yok sadece stres yapma üstüne çok düşme dedi ama işte olmuyor maalesef illa ki düşünüyosun. Senin hikayen de bana umut oldu. Hayırlısı Allahtan.Evet var bi kizim var 6 aylik 4 sene ugrastim olsun die pco vardi ama gebelige engl deil dedi doktorum ilac tedavisini deneyip kndiliginden olmasini bekledik olmayincada asilAma yaptrdik ilk denemdd tuttu kizim oldu iste ama 4 sene cok agladm anneligi anca ruyamda yasiodum hepte boyle olacak saniyordum anlican...ama rabbim o gunleri unutturdu cok sukur
Saolasn vnm darisi basina insMaşallah ne güzel. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Darısı başımıza inşallah. :) doktorum bana da öyle dedi korkulacak bi durum yok sadece stres yapma üstüne çok düşme dedi ama işte olmuyor maalesef illa ki düşünüyosun. Senin hikayen de bana umut oldu. Hayırlısı Allahtan.
Ben 15 aylık evliyim ilk 3-4 ay zaten istemedik korunduk. Şubat gibi çalışmalara başladık işte. Durum böyle canım.Kac senedr olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?