Beta hcg ye bakar misiniz

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhaba uye olmadigim icina arkadasimin uyeliginden yaziyorum. cuma gunu hamile oldugumu ogrendim. Adetimin 5.gecikme gunuydu. Beta hcg 663.9 cikti. Suan yurt disinda oldugumuzdan cumartesi doktora gidicez. Iki gunde bir iki katina ciktigini dusunursek gittigimizde karindan ultrasonla kese gozukmeli. Beta hcg cok iyi cikti ama benim korkum kimyasal gebelik. Cunku kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim. Beta hcg iki gunde bir ikiye katlamisti en son 249 u gordum sonra dahada yaptirmadim. Acaba oyle bir sey olurmu bugun 9. Gecikme gunum. Kimyasal gebeliktede 10 gun gecikmisti oyle kanamam baslamisti. Kizlar cevaplarsaniz sevinirim

bugn yine yaptırın artık 2 katsa normaldir herşey.

Yurt disindayim suan cumartesi donucem oyuzden yaptiramiyorumm
Canım oncelıkle ınsalah kimyasal gebelik degildir karından gozukmesı ıcım 5000 ve ustu olması lazım 2000 - 5000 arası anca Altan muayne yele görebılrsın yanı goremesende sıkma canını kanaman fılan yoksa ınsalah ta olmaz moralini yüksek tut

Arkadaşlar merhaba
Siteye yeni üye oldum Yani aslında uzun zamandır üye olmadan da takip ediyordum ama bugün üye olmam gerektiğini anladım çünkü sormam gereken çok önemli bi sorum var

Arkadaşlar adetim geciktiği için kan testi yaptırdım bhcg 1.6 çıkmıştı (14 aralık tarihinde) sonra adet olmayınca testi tekrarladım ve 24 aralık tarihinde tekrar yaptırdım 3.7 çıktı. Hemen doktorumla görüştüm ve tekrarlamanda fayda var dedi ve bugün tekrar yaptırdım sonuç 3.5 çıktı. Bu ne demek oluyor şimdi kafam allak bullak. Laboratuvardaki arkadaş geç döllenmedir belki moralinizi bozmayın dedi adet gününüz geçsin tekrar gelin dedi.

Bu arada 15 aylık evliyim pko hastasıyım. İlk evlendiğimde 3-4 ay filan korunduk. Sonrasında çalışmalara başladık ama hala sonuç yok. Bu sefer çok heyecan yaptık ama bundan da bişey anlamadık. Lütfen yardım edin düşünmekten başım çatlıyor.

Bide yazdiginiz tarih dogrumu ben aralik ayina yeni girdik die biliyorum ama 5 i bittide bugun
Sonunda bi cevap gelmiş, çok teşekkürler
Evet ya kafa mı kalmış, 14 kasım - 24 kasım ve 5 aralık tarihlerinde yaptırdım tahlilleri.

Laborantın dediğine pek kulak asmayayım diyorsunuz yani. Peki, öyle olsun. Cevap verdiğiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum.

Bi de sitenin emojilerine bayıldım.

Yani benim bildigim supheli gebelikte 5in ustune cikmasi lazim o degerin gec dollenme bil olsa tekrarladinzmi peki testi
Yok hayır tekrarlamadım. Doktorum bu ayki adet günümün geçmesini beklemem gerektiğini söyledi.

Evet dediğiniz gibi ama bu sitede çok okudum ben değeri 1.20lerde çıkıp daha sonraki testlerde yükselenleri. Ki en yakın arkadaşımda da öyle oldu çok sonradan öğrendik hamile olduğunu. Yıktı devirdi ortalığı sonuç negatif çıktığında ama meğer durumlar öyle değilmiş bebişi sürpriz yapmış. Zaten bu yüzden kafam karıştı sevgili endoplazmikgaribirkulum.

Her neyse. Herşeyin hayırlısı Allah’tan. Bekleyelim de görelim.

Cok isterim sende burda sevinc cigliklari at diye insallah duyarim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sende bebiş var mı diye sormak isterim ama biraz çekimserim açıkcası daha yeni tanıdığın birinden böyle soru gelirse insan nasıl tepki verir bilmiyorum. Ama senin de serüvenini çok merak ediyorum.

Evet var bi kizim var 6 aylik 4 sene ugrastim olsun die pco vardi ama gebelige engl deil dedi doktorum ilac tedavisini deneyip kndiliginden olmasini bekledik olmayincada asilAma yaptrdik ilk denemdd tuttu kizim oldu iste ama 4 sene cok agladm anneligi anca ruyamda yasiodum hepte boyle olacak saniyordum anlican...ama rabbim o gunleri unutturdu cok sukur

Maşallah ne güzel. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına. Darısı başımıza inşallah. :) doktorum bana da öyle dedi korkulacak bi durum yok sadece stres yapma üstüne çok düşme dedi ama işte olmuyor maalesef illa ki düşünüyosun. Senin hikayen de bana umut oldu. Hayırlısı Allahtan.

Saolasn vnm darisi basina ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…