- 15 Ocak 2023
- 10
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi miranduygu3
Merhaba kanamanız devam ediyormuHerkese merhaba Ben buraya yeni katıldım.
Öncelikle geçen hafta pazartesi beta teslim 279 çıktı sonra perşembe hafif kanama ile doktora gittim betam 953 takip kararı verdik sonra cumartesi 963 ve dün pazartesi yani 993 çıktı carsamba kontorlum var lütfen fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var bu şekilde olup sağlıklı dogum olabilir mi
Bende aynı durumu yaşadım ama benim dış gebelikmiş inşallah sizin sağlıkla ilerler en son nezaman beta baktırdınızAra ara çok az şekilde kahverengi veya açık pembe şeklinde oluyor
Dün akşam baktırdım 993 çıktı peki dış gebelik belirtiniz var mıydı benim ağrım veya başka bir durumum yokBende aynı durumu yaşadım ama benim dış gebelikmiş inşallah sizin sağlıkla ilerler en son nezaman beta baktırdınız
Son adet tarihine 5+1 gözüküyor ama bence daha küçükBirde kaç haftalık hamilesiniz
Hiç bir belirtim yoktu sadece hafif adet sancısı gibi ağrım oldu ama benim şiddetli oldu kanamam oluyorduDün akşam baktırdım 993 çıktı peki dış gebelik belirtiniz var mıydı benim ağrım veya başka bir durumum yok
Siz ihmal etmeyin 2 günde bir beta baktırın zaten bir haftaya netleşir ne olduğuSon adet tarihine 5+1 gözüküyor ama bence daha küçük
Adet kanı gibi miydi kanamanız ve sürekli mi kan geliyordu yatarken yürürken uzanirken gibi ve dış gebelik te nasıl ilerlediniz ameliyat mı oldunuzHiç bir belirtim yoktu sadece hafif adet sancısı gibi ağrım oldu ama benim şiddetli oldu kanamam oluyordu
Dış gebelik ise ultrasyonda gözüküyor mu belli oluyor muSiz ihmal etmeyin 2 günde bir beta baktırın zaten bir haftaya netleşir ne olduğu
Kimisinde belli oluyormuş tüplere yerleşti ise görülebiliyormuş ama benim görülmedi malesefDış gebelik ise ultrasyonda gözüküyor mu belli oluyor mu
Evet şiddetli adet kanaması gibiydi bazen kahverengi bazen pembe oluyordu bazen azalıp bazen artıyordu. Ben iğne oldum 5 haftada değerim sıfırlandıAdet kanı gibi miydi kanamanız ve sürekli mi kan geliyordu yatarken yürürken uzanirken gibi ve dış gebelik te nasıl ilerlediniz ameliyat mı oldunuz
Anladım çok geçmiş olsun peki beta değerlerinin benimki gibi mi artış gösteriyordu yoksa bir artış bir azalış mi oluyorduEvet şiddetli adet kanaması gibiydi bazen kahverengi bazen pembe oluyordu bazen azalıp bazen artıyordu. Ben iğne oldum 5 haftada değerim sıfırlandı
Bir artış bir azalış oluyorduAnladım çok geçmiş olsun peki beta değerlerinin benimki gibi mi artış gösteriyordu yoksa bir artış bir azalış mi oluyordu
Peki sizce benimki sağlıklı olabilir mi umut var mıdırBir artış bir azalış oluyordu
İnşallah sağlıklıdır ama beta değeriniz malesef sağlıklı olmadığı yönünde bilgi veriyorPeki sizce benimki sağlıklı olabilir mi umut var mıdır