• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG YAVAŞ YÜKSELİYOR

burcudogan68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
26
11
38
29
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 temmuz da bana çip bebek tedavisi yapıldı ayın 15'inde kan testi yapıldı 104 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıldı 138 çıktı . daha sonra 4 gün sonunda yapalım dendi o zaman da 132 çıktı . 26'sın da tekrar bakalım dedi ben de korkudan gitmedim dün eşimle gittik sağlık ocağına verdik 2167 çıktı doktoruma söyledim keseye baktı göremedi tekrar kan istedi 1949,9 çıktı aranız da böyle bir şey yaşayıp doğum yapan ya da düşük yapan var mı ben biraz yoruldum çünkü

Geçmiş olsun hiç böyle bişey görmedim bi yükselip bi düşmüş,doktorununuz ne yorum yapıyor dış gebelik olmuş olabilir, tüplere tutunup hcg salgılayamıyor olabilir.umarım hiçbiri olmaz ve sağlıkla devam eder..

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 temmuz da bana çip bebek tedavisi yapıldı ayın 15'inde kan testi yapıldı 104 çıktı 2 gün sonra tekrar yapıldı 138 çıktı . daha sonra 4 gün sonunda yapalım dendi o zaman da 132 çıktı . 26'sın da tekrar bakalım dedi ben de korkudan gitmedim dün eşimle gittik sağlık ocağına verdik 2167 çıktı doktoruma söyledim keseye baktı göremedi tekrar kan istedi 1949,9 çıktı aranız da böyle bir şey yaşayıp doğum yapan ya da düşük yapan var mı ben biraz yoruldum çünkü
Sağlıklı bir yükseliş yok. Dış gebelik olma ihtimali yüksek. Beta takibine devam. Ağrılı ve kanamalı oluyor bildiğim kadarıyla

Başka bir doktor bizim de aklımıza geldi ama şöyle bir durum var çip bebek tedavisi olduğundan bir de bulunduğum ilin en iyi doktoru olduğundan başka çarem kalmadı maalesef ki perşembe kontrolümüz var bakalım yine dua edin lütfen
Dualarım seninle canım allah hakkında hayırlısını versin. En kısa zamanda senin de kucağını doldursun

Başka bir doktor bizim de aklımıza geldi ama şöyle bir durum var çip bebek tedavisi olduğundan bir de bulunduğum ilin en iyi doktoru olduğundan başka çarem kalmadı maalesef ki perşembe kontrolümüz var bakalım yine dua edin lütfen
İnşallah hayırlısı olur kuzum tez zamanda gelir bebişin

Aynı durumu ben de yaşadım.Betahcg bir yükselip bir düştü.Dış gebelik olduğunu söylediler ve iğne ile düşürdüler.Bu konuda beklemek hayati tehlike taşır çünkü Allah korusun iç kanama riski de var.Eğer değerleriniz yavaş yavaş yükselseydi bir nevi evet olabilir derdim ama sizinki bir düşüp bir yükselmiş o yüzden bence başka bir doktora gidin.Bu durumla ilk kez karşılaşıyorsa zaten ona iyi doktor demek olmaz.

Back