Hakkınızda hayırlısı olsun. İnsan büyük hayal kırıklığına uğruyor ama gerçekten hayırlısı neyse o oluyor. Zaten dış gebeliklerde embriyo sağlıklı olmadığından rahim içine değilde başka yere tutunuyor. Ben dış gebelik ameliyatımdan 3 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim. Oğlum şu anda 20 aylık oldu bile.
Siz dış gebelikmi geçirdiniz kimyasal mi ?
Özel de ki Doktorum 4 gün sonra yeniden beta istemişti, bugün akşam vereceğiz acilden. Akşam belli olacak yani, acilde eve bulursam ultrasyondan da baktircam kese görünüyor mu diye. Kendi doktorum 2 saat uzak başka şehirde burada özel hastane olmadığı için
Dış gebelik yazıyorum baştan beri ama herhalde doğru ifade edemedim. Kese görene kadar net yorum yapmayı bekleyen doktoru acil değiştirin kimyasal olsa şimdiye sonlanırdı sağlıklı gebelik olmadığı besbelli bekleyecek bir durum yok. İç kanama gibi hayati riskleri olan bir durum bu
Amin teşekkür ederim maalesef tüpte alındı. Ama ilaçla da sonlanabilirdi. Ben çok acil müdahale edilmesi gereken bi durumdaydım maalesef çok bekledik kese için 4000 lere gelmişti betam. Hatta bebeğin kalbi atıyordu tüpte gördüklerinde. İnşallah yaşamazsınız ama olursa da ilaçla kolayca sağlığınıza kavuşursunuz.
Amin teşekkür ederim maalesef tüpte alındı. Ama ilaçla da sonlanabilirdi. Ben çok acil müdahale edilmesi gereken bi durumdaydım maalesef çok bekledik kese için 4000 lere gelmişti betam. Hatta bebeğin kalbi atıyordu tüpte gördüklerinde. İnşallah yaşamazsınız ama olursa da ilaçla kolayca sağlığınıza kavuşursunuz.