Beta hcg yavaş ilerliyor dış gebelik şüphesi yok dedi doktor hikayemi okuyun lütfen bu şekilde olan varmi

Herşeyde vardır bir hayır kesinlikle Allah bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.. sizin amelitta tüp alındı mı yoksa sadece embriyo mu ?

Dış gebelik yazıyorum baştan beri ama herhalde doğru ifade edemedim. Kese görene kadar net yorum yapmayı bekleyen doktoru acil değiştirin kimyasal olsa şimdiye sonlanırdı sağlıklı gebelik olmadığı besbelli bekleyecek bir durum yok. İç kanama gibi hayati riskleri olan bir durum bu

Herşeyde vardır bir hayır kesinlikle Allah bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.. sizin amelitta tüp alındı mı yoksa sadece embriyo mu ?
Amin teşekkür ederim maalesef tüpte alındı. Ama ilaçla da sonlanabilirdi. Ben çok acil müdahale edilmesi gereken bi durumdaydım maalesef çok bekledik kese için 4000 lere gelmişti betam. Hatta bebeğin kalbi atıyordu tüpte gördüklerinde. İnşallah yaşamazsınız ama olursa da ilaçla kolayca sağlığınıza kavuşursunuz.

Cok geçmiş olsun size, inşallah çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…