Ne olduğunu anlamadılar dış gebelikten şüphelendiler sağlıksız gebelik diye kürtaja yönlendirdilerMerhaba sonuç ne oldu ?
Anladım benimde adetim 2 gün geçti paztsrsi 300 çıktı Çarşamba 772 cuma 1000 bende kimyasal ve dış gebelikten korkuyorumNe olduğunu anlamadılar dış gebelikten şüphelendiler sağlıksız gebelik diye kürtaja yönlendirdiler
Anladım benimde adetim 2 gün geçti paztsrsi 300 çıktı Çarşamba 772 cuma 1000 bende kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum
günlük %100 yada %66 artması gerek
Günlük %66 yada %100 artması gerekiyor canım betanın mutlaka takip et dış gebelik yada kimyasalsa da üzülme önceden önlemini almış ol geç olmadan ameliyatlık olursan daha kötü olur herşey canını sıkma herşeyin hayırlsıı olsunAnladım benimde adetim 2 gün geçti paztsrsi 300 çıktı Çarşamba 772 cuma 1000 bende kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum(
UmarımBir defa kimyasal yasadim ztn. Cnm yarın gene kan verecem.umarim yüksek çıkar
Umarım
enimkine tanıyı koyamadılar tam olarak. Dış hebelikte diyemediler iç gebelikte. Progesteron hormonun normal çıkıyordu betam yavaş artıyordu. Doktorlar devamlı ihtimaller üzerine yorum yaptı. Piskolojik olarak etkilendiğim için dayanamadım doğrusu. Kürtaj yaptılar, dış gebelik için ek iğne vurdular. Şuan antibiyotik kullanıyorum. Doğrusu ne olduğunu bende anlamadım.Mrb kürtaj oldum demissiniz dış gebelikte nasıl kürtaj oldunuz. Kese neredeydi tüp de değildi sanırım.
Sizle aynı duumdayım durumunuz ne olduAnladım benimde adetim 2 gün geçti paztsrsi 300 çıktı Çarşamba 772 cuma 1000 bende kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum(
Malesef kürtaja aldılar sağlıklı gebelik olmadığını belirttilerSizle aynı duumdayım durumunuz ne oldu
kaç haftalıktı kürtajla aldılarMalesef kürtaja aldılar sağlıklı gebelik olmadığını belirttiler
5 haftalıkkaç haftalıktı kürtajla aldılar
Durumunuz ne olduBir defa kimyasal yasadim ztn. Cnm yarın gene kan verecem.umarim yüksek çıkar
1000 den yüksek değeri labaratuvar göstermiyormuş canım düzenli bir şekilde arttı gebeyimDurumunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?