• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş artması

tamamdanolmus

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
63
35
8
27
Merhaba, çarşamba günü kan verdim beta hcg 66 çıktı. 2 gün sonra cuma günü kan verdim 88 çıktı. Son adet tarihim 20.04.2023 değerlerim yükselmiş fakat çok değil. Kimyasal gebelik mi? Daha önce bunu yaşamış kimse var mı? Lütfen yadım edin

Kimyasal ya da Allah korusun dış gebelik olabilir 2 günde 1 kan vermeye devam edin

Canım çok sıkkın pazar günü tekrar kan vereceğim. Bu şekilde olup daha sonradan artış gören olmuş mudur acaba
Ben kimyasal gebelik geçirdim maalesef bu şekilde olup da sağlıklı olmuyor tabii Allah büyüktür

Merhaba sonucunuz ne oldu
Maalesef kimyasal gebelikmiş. Değerim 195 e kadar yükselip 110 düştü doktor kimyasal olduğunu söyledi ama yine beta takibi yapmam gerektiğini söyledi. Şu an da düşük yapıyorum sanırım çok kötü ağrım var ve kahverengimsi siyahımsı olan lekelenmem kırmızı regl akıntısı gibi olmaya başladı

Maalesef kimyasal gebelikmiş. Değerim 195 e kadar yükselip 110 düştü doktor kimyasal olduğunu söyledi ama yine beta takibi yapmam gerektiğini söyledi. Şu an da düşük yapıyorum sanırım çok kötü ağrım var ve kahverengimsi siyahımsı olan lekelenmem kırmızı regl akıntısı gibi olmaya başladı
Çok geçmiş olsun. Kendinizi üzmeyin. Dış gebelik olmadığı için şükredin. İnş sonraki gebeliğiniz sağlıkla ilerler 🤲🏻

Back