Gebeliğe Hazırlık Beta hcg(Yardımcı olun lütfen :( )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben soğan kürünün zararı var diye biliyorum ama ben ilişki günü sadece 1 kere içtim kaynattım normalde düzenli yapıcaktım ramazan dolayısıyla olmadı yani soğana bağlamakta pek istemiyorum ama onunda katkısı olabilir diye düşünüyorum biz sık ilişki filan olmadı 3 günde neredeyse 4 günde bir zaten spermler 4 5 gün yaşayabiliyor tutmasıda tabiki Allahın takdiri ama öyle daha bi iyi oluyor sanki belirti olarak sana şöyle söyliyim ilk haftalar hiçbir şekilde anlamıyorsun sadece kasık ağrısı oluyor ama adet görmüyorsun ben en erken belirti onu yaşamıştım hatta adetimden önce olmuştu o ağrım daha adetime 4 gün filan vardı korkmuştum hatta acaba sökülücekmiyim kimyasalmı yaşıcam dedim megersem tutunuyormus sonrasında kahverengi lekelenme oldu böyle afedersin tükürürsün ya onun gibi daha sonrasında üstünden 3 hafta geçti 6 haftalık olduk anca belirtileri yaşamaya başladım ilk olarak göğüs uclarım koyulaştı ve göğüs damarlarım belirginleşti vajina üstü damarlarda var tabi çünkü rahim kendini hazırlıyor hormon üretmeye başlıyor yani sonuca geleyim senin de tabiki belirti olabilir adetin bittikten sonra test yap bence benim adetim koyu gelmişti mesela kahverengimsi arada kanlı geliyordu migde bulandırmak gibi olmasın ama karışık tı yani :))

Yok kız ne mide bulantısı ben de ayrıntıdan yanayım teşekkür ederim böyle açık açık anlattığın için. Benim adetim çok yoğun geldi. Benin sadece ilk gün yoğun ağrım olurdu. Dün akşam adetim bitti zannettim artık lekelenme gibiydi. Sonra birden kasığıma sancılar girdi 2dakkata tertemiz ped dolmuştu. Ve benim zaten pıhtılı olur adetim ama garip bişey gördüm pedde. 2parça koyu renkte bişeydi pedin üstünde duruyordu öyle önce pıhtı sandım peçete yardımıyla incelerim bişey anlamadım ama.

11 güzel. Demekki yükseliyor inşaALLAH daha da katlanarak artar. Bence bebiş direniyor ben kkda çok gördüm kimyasaldan sonra bebişi tutunan. Sağlıklı da gebelik oluyor

Amin inşallah bayanlar .Bugün yine kan istedi doktor 13 Olmuş Dün 11 de ama dünkü verdiği ilaç fazla etki etmediği için kanamaya serum ve iğne yazdı Serum yedim ve iğneyi vurdular hapı bıraktırdı jel verdi hapı yerine jel O daha iyi oluyormuş kanama için . Magnezyum verdi bide .. Faydası olur inşallah hepsinin de

Kızlar şimdi 13 olunca bebek ne kadarlıktır sizce .

Ben de size şunu sormak istiyorum:
İliskiden kaç gün sonra b hcg değeri artmaya başlar. Bu konuda fikri olan var mı? En yakın kaç günde öğrenen var?
Beklenen adete 8 gün varken idrarda çok hafif çizgi çıktı kan verdim 29 kusurdu. Yumurtlamanın 11. Gunuydu

Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.18. Gün kanamam bitti ,hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…