• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg(Yardımcı olun lütfen :( )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benımde 30 mayısta adetım oyle gelmıstı azar azar geldı sonra bırden sokuldu adet oldum onun ustunden 10 gun sonra test yaptıgımda degerım 38 cıkmıştı bence bıraz bekle tekrar hcg testı yaaptır derım ıcın daha ıyı rahat eder
38 ne oluyor yani ben hastanelerde hep farklı şekilde sonuçları görüyorum ya heryerde farklı anlamadım o yüzden

Aleynanur41 Aleynanur41 canım, öncelikle tekrar tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin adetin bittikten sonra ne belirtilerin vardı da 10gün sonra kan testi yaptırdın?

Aleynanur41 Aleynanur41 canım, öncelikle tekrar tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin adetin bittikten sonra ne belirtilerin vardı da 10gün sonra kan testi yaptırdın?
vallaha hıcbır belırtım yoktu zaten orucluydum sadece yemekten sonra hafıf mıgde bulantım oluyodu ama hamılelıge baglamamıstım sonralarında ruyalarıma gırdı ust uste gorunce ruyamda test alıyım dedım sonrasında da cıktı zaten

vallaha hıcbır belırtım yoktu zaten orucluydum sadece yemekten sonra hafıf mıgde bulantım oluyodu ama hamılelıge baglamamıstım sonralarında ruyalarıma gırdı ust uste gorunce ruyamda test alıyım dedım sonrasında da cıktı zaten
Yani yoğun kanaman olduğu halde gebelik mi oldu canım

Parmak izi okumadığı için muayene olamadım şaka gibi

Defalarca kimyasal gebelik yaşamış biri olarak yazayım, malesef ki çok basit bir olay doktorlar bile pek önemsemiyor :KK43: ama sen yine de doktora git belki değerin artar, belki sağlıklı gebelik olur, doktor o zaman kanama için ilaç verir
e çok fazla yaşadıysanız neden doktorlar araştırmıyor ki?

Canım benim malesef ben zaten 4 senedir uğraşıyorum çikolata kistlerim var o engel oluyor
çikolata kisti tedavisi kolay diye biliyorum. Bi doktor mu değiştirsenz acaba.. arkadaşım tedavisi biter bitmez hamile kalmıştı, çikolata kistiydi onun da

çikolata kisti tedavisi kolay diye biliyorum. Bi doktor mu değiştirsenz acaba.. arkadaşım tedavisi biter bitmez hamile kalmıştı, çikolata kistiydi onun da
Ben 15 doktor değiştirdim 4.tüp bebek denememdeyim cnm. Kistlerin malesef kalıcı bir tedavisi yok, geçici tedaviler var bende deneniyor işte. Bu kistler kiminde hamileliği engel olmazken kimini çok uğraştırıyor. nasip işte

Ben 15 doktor değiştirdim 4.tüp bebek denememdeyim cnm. Kistlerin malesef kalıcı bir tedavisi yok, geçici tedaviler var bende deneniyor işte. Bu kistler kiminde hamileliği engel olmazken kimini çok uğraştırıyor. nasip işte
vay anasınııı 15 doktor haa... aynen dediğiniz gibi nasip işi.. inşallah sizin nasibiniz de sizi çok bekletmeden gelir

Kızlar sonucu merak ediyorsanız söylüyorum. Dün 4.35 olan değer bugün 11 e yükselmiş ve tutunmaya başlamış sanırım. Kanamam olduğu için doktor adet kesmesi için ilaç verdi. İşe gitme hareket etmemeye çalış uzan dedi . Follikk asit verdi.

Ama çok şaşkınım adet kanaması oluyor iken bu sonucu alacağım aklıma gelmezdi hiç

Kızlar sonucu merak ediyorsanız söylüyorum. Dün 4.35 olan değer bugün 11 e yükselmiş ve tutunmaya başlamış sanırım. Kanamam olduğu için doktor adet kesmesi için ilaç verdi. İşe gitme hareket etmemeye çalış uzan dedi . Follikk asit verdi.

Ama çok şaşkınım adet kanaması oluyor iken bu sonucu alacağım WJ87JOOgelmezdi hiç
Ayyy çok sevindim:KK200:  :nazar:maşallah. Olabiliyor öyle demiştim sana. Doktor progestan verdi mi? Benim arkadaşımın sürekli öyle kanaması oldu ama bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Olabiliyor öyle. Bol bol istirahat et, olumlu düşün hep

Ayyy çok sevindim:KK200:  :nazar:maşallah. Olabiliyor öyle demiştim sana. Doktor progestan verdi mi? Benim arkadaşımın sürekli öyle kanaması oldu ama bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Olabiliyor öyle. Bol bol istirahat et, olumlu düşün hep
Duphaston diye bi progesteron verdi canım . O adet kanaması nı mı kesiyor ne işe yarıyor ki

kimyasal gebelik canım bu
rahat ol
sağlıklı bir döllenme olsa devam ederdi

yanı normal adet gıbıydı dogru

Benim bu ay kanamam yoğun oldu ve kasık sancılarım şiddetliydi. Bide adetten 2-3gün önce mide bulantıları başladı. Şimdi adetin 4.günündeyim hala devam ediyor. Göğüs şişliyim adet sökülür sökülmez inerdi ama 4gündür çok şiş. Bide 2gündür aniden sıcak basıyor. Havalardan sandım. Eşime sordum ev çok mu sıcak diye. Yok dedi serin aksine. Hamileliye bağlamak istemiyorum. O yüzden test yapmıycam. Ama adetim bittikten sonra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum gebelik varsa zararı olur mu?

Back