38 ne oluyor yani ben hastanelerde hep farklı şekilde sonuçları görüyorum ya heryerde farklı anlamadım o yüzdenbenımde 30 mayısta adetım oyle gelmıstı azar azar geldı sonra bırden sokuldu adet oldum onun ustunden 10 gun sonra test yaptıgımda degerım 38 cıkmıştı bence bıraz bekle tekrar hcg testı yaaptır derım ıcın daha ıyı rahat eder
vallaha hıcbır belırtım yoktu zaten orucluydum sadece yemekten sonra hafıf mıgde bulantım oluyodu ama hamılelıge baglamamıstım sonralarında ruyalarıma gırdı ust uste gorunce ruyamda test alıyım dedım sonrasında da cıktı zatenAleynanur41 canım, öncelikle tekrar tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin adetin bittikten sonra ne belirtilerin vardı da 10gün sonra kan testi yaptırdın?
Yani yoğun kanaman olduğu halde gebelik mi oldu canımvallaha hıcbır belırtım yoktu zaten orucluydum sadece yemekten sonra hafıf mıgde bulantım oluyodu ama hamılelıge baglamamıstım sonralarında ruyalarıma gırdı ust uste gorunce ruyamda test alıyım dedım sonrasında da cıktı zaten
yanı normal adet gıbıydı dogruYani yoğun kanaman olduğu halde gebelik mi oldu canım
e çok fazla yaşadıysanız neden doktorlar araştırmıyor ki?Defalarca kimyasal gebelik yaşamış biri olarak yazayım, malesef ki çok basit bir olay doktorlar bile pek önemsemiyorama sen yine de doktora git belki değerin artar, belki sağlıklı gebelik olur, doktor o zaman kanama için ilaç verir
Canım benim malesef ben zaten 4 senedir uğraşıyorum çikolata kistlerim var o engel oluyore çok fazla yaşadıysanız neden doktorlar araştırmıyor ki?
çikolata kisti tedavisi kolay diye biliyorum. Bi doktor mu değiştirsenz acaba.. arkadaşım tedavisi biter bitmez hamile kalmıştı, çikolata kistiydi onun daCanım benim malesef ben zaten 4 senedir uğraşıyorum çikolata kistlerim var o engel oluyor
Ben 15 doktor değiştirdim 4.tüp bebek denememdeyim cnm. Kistlerin malesef kalıcı bir tedavisi yok, geçici tedaviler var bende deneniyor işte. Bu kistler kiminde hamileliği engel olmazken kimini çok uğraştırıyor. nasip işteçikolata kisti tedavisi kolay diye biliyorum. Bi doktor mu değiştirsenz acaba.. arkadaşım tedavisi biter bitmez hamile kalmıştı, çikolata kistiydi onun da
vay anasınııı 15 doktor haa... aynen dediğiniz gibi nasip işi.. inşallah sizin nasibiniz de sizi çok bekletmeden gelirBen 15 doktor değiştirdim 4.tüp bebek denememdeyim cnm. Kistlerin malesef kalıcı bir tedavisi yok, geçici tedaviler var bende deneniyor işte. Bu kistler kiminde hamileliği engel olmazken kimini çok uğraştırıyor. nasip işte
Ayyy çok sevindimKızlar sonucu merak ediyorsanız söylüyorum. Dün 4.35 olan değer bugün 11 e yükselmiş ve tutunmaya başlamış sanırım. Kanamam olduğu için doktor adet kesmesi için ilaç verdi. İşe gitme hareket etmemeye çalış uzan dedi . Follikk asit verdi.
Ama çok şaşkınım adet kanaması oluyor iken bu sonucu alacağım WJ87JOOgelmezdi hiç
Duphaston diye bi progesteron verdi canım . O adet kanaması nı mı kesiyor ne işe yarıyor kiAyyy çok sevindim maşallah. Olabiliyor öyle demiştim sana. Doktor progestan verdi mi? Benim arkadaşımın sürekli öyle kanaması oldu ama bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Olabiliyor öyle. Bol bol istirahat et, olumlu düşün hep
Evet cnm kanamayı azaltmaya-kesmeye yardımcı, rahmi de kuvvetlendirir. Gelişmeleri yaz bizeDuphaston diye bi progesteron verdi canım . O adet kanaması nı mı kesiyor ne işe yarıyor ki
ilişkiden bir hafta sonraBen de size şunu sormak istiyorum:
İliskiden kaç gün sonra b hcg değeri artmaya başlar. Bu konuda fikri olan var mı? En yakın kaç günde öğrenen var?
Hangisi kimyasal gebelik canım.kimyasal gebelik canım bu
rahat ol
sağlıklı bir döllenme olsa devam ederdi
yanı normal adet gıbıydı dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?