Doktora gideyim mi sence bugünCanım bence kimyasal gebelik yaşıyorsun. Belki adet gününde daha yüksekti bi kaç gün sonra değer düşmeye başlamış ve kimyasalla sağlıksız gebelik atılmış. Adetin bittikten sonra bi daha kan testi yaptır değerinin sıfırlandığından emin ol içinde kalırsa iyi olmaz
Aynen katılıyorumCanım bence kimyasal gebelik yaşıyorsun. Belki adet gününde daha yüksekti bi kaç gün sonra değer düşmeye başlamış ve kimyasalla sağlıksız gebelik atılmış. Adetin bittikten sonra bi daha kan testi yaptır değerinin sıfırlandığından emin ol içinde kalırsa iyi olmaz
Doktora gideyim mi sence bugün
Aynen katılıyorum
Doktora gideyim mi sence bugün
Ben düşük yapmaktan korkuyorum ciddi bir şey varsa erken öğreneyim diye çünkü farklı farklı sebepler olabiliyormuş. Korkuyorum ama ben yaBugün de gidebilirsin tabi ama adetin bittikten sonra tekrar gitmen gerekir. Kanamanda anormallik yoksa ve şiddetli ağrıların yoksa bekle derim
Canım ovulasyon olduktan sonra en erken 8.günde çıkmaya başlıyor.
Defalarca kimyasal gebelik yaşamış biri olarak yazayım, malesef ki çok basit bir olay doktorlar bile pek önemsemiyorBen düşük yapmaktan korkuyorum ciddi bir şey varsa erken öğreneyim diye çünkü farklı farklı sebepler olabiliyormuş. Korkuyorum ama ben yahadi ciddi bir durum varsa
Ben düşük yapmaktan korkuyorum ciddi bir şey varsa erken öğreneyim diye çünkü farklı farklı sebepler olabiliyormuş. Korkuyorum ama ben yahadi ciddi bir durum varsa
Belirtilerini yazarsan düşük yapıp yapmadığını anlarım belki canım. Çünki bu konuda baya araştırma yapmışlığım var. Benim 2ay önce adetim 1hafta geçti artık hamileyim triplerine girdim testler çift çizgi çıkıyordu tüm belirtileri vardı hamileliğin. Sabah kan vermeye gidecektim gece kabızlığım olduğundan ıkındım ve kanamam başladı pıhtılı kanamadan düşük yaptığımı anladım.
Ben bugün evde gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı onda. Diğer aylardan farkı güne göre 3. Gündeyim yeni pes kullanmaya başladım kanama için ilk iki gün peçete yeterliydi. Artınca umudumu kaybedip korkmaya başladım. Ve bir diğer fark da normalde çok tuvalete giden insanım bu don günlerde daha da arttı .iştahım pek yok. Dizlerimde ağrı çok fazla oluyor gögüslerim ağrısı aynı pek fark yok belim çok ağrıyor. Ama kanamada pıhtılaşma yok normal zman da 3. Günde olurdu. İlk iki gün açık kırmızı kahverengi tarzı renkteydi bugün rengi de farklılaştı.
Başka zaman hiç dikkatimi çekemeyen konular şimdi ruhsal sağlığımı etkilemeye başladı
Ben memur olduğum için zamanlamayı ayarlamak lazım izin yönünden. Öğle arası randevu aldım doktora ama dünkü sonuç ona yeterli olur mu tekrar test isticek mi bilmiyorum. Belki ultrasondan belli olur ümidi ile yada ne olduğunu anlar anlaritırsmm. Bi umutŞu an kanaman ne durumda? Yoğun mu lekelenme mi? Müsaitsen bence bi kan testi yaptır bugün.
gitmişken kan testi de yaptır ultrasona da gir. Tam olarak nedir ne değildir anlarsın. Sonucu bize bildirmeyi unutma. İnşallah bebiş ordadır.Ben memur olduğum için zamanlamayı ayarlamak lazım izin yönünden. Öğle arası randevu aldım doktora ama dünkü sonuç ona yeterli olur mu tekrar test isticek mi bilmiyorum. Belki ultrasondan belli olur ümidi ile yada ne olduğunu anlar anlaritırsmm. Bi umut
benımde 30 mayısta adetım oyle gelmıstı azar azar geldı sonra bırden sokuldu adet oldum onun ustunden 10 gun sonra test yaptıgımda degerım 38 cıkmıştı bence bıraz bekle tekrar hcg testı yaaptır derım ıcın daha ıyı rahat ederKızlar yardımcı olur musunuz lütfen. Benim bundan önceki aydaki değerlerim hep 1.20/1.12 gibi çıkardı bu 4.35 çıktı. Ama adetim 5 gün gecikmiş idi kan tahlilini yaptırdığımda. Şuan ise kanamam var pıhtı şeklinde olmasa da ilk iki gün yok gibi idi 3. Gün yoğunluğu arttı . Hamile değilsem bı adet kanaması ise neden bş anda bu denli yüksek çıktı değerim. Hamile isem bu yerleşme kanaması ise niye kıvamı artmaya başladı. Çok karıştı kafam çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?