Beta hcg ve kanama

esmiyane

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
37
4
286
İstanbul
Merhaba kızlar,
Sat 8 Haziran ortalama 33 günde regli oluyorum 11 Temmuz regli olmam gerekiyordu olmadı 16 temmuzda test yaptım pozitif çıktı 17 Temmuz da bi daha yaptım oda pozitif 17 kan verdim beta hcg 62.39 çıktı bugün yani 19 Temmuz kanamam başladı pıhtılı ne olduğunu anlayamadım ve çok korkuyorum bilen daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?
şimdiden teşekkür ediyorum

Canım kimyasal gebelikten ötürü düşük kanaması olabilir. Çok üzgünüm gerçekten. Ben de aynı şeyleri yaşadım ama inşallah değildir. Başka bir sebepten ötürü falandır. Yarın hemen bi doktora görün

sağlık ocağına gidecektim ama kadın doğuma gitmem daha mı doğru olur yoksa sağlık ocağında bir daha mı beta testi yapılması gerekir

sağlık ocağına gidecektim ama kadın doğuma gitmem daha mı doğru olur yoksa sağlık ocağında bir daha mı beta testi yapılması gerekir
kadın dogum a gıtmelısın gıdersen sana tahlıl yapıcak zaten . hakkında hayırlısı olsun

Düşük baslamıssa ultrasonda bellı olur gecıktırmeyın ve bi acıl kadın doguma gidin . Hakkınızda hayırlısı olsun.benımde lekelenmem vardı progestan ıgne serım vs hastanede önledirler ama sızın durum bıraz daha farklı acıle gıdın hemen

Bugün kadın doğuma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi perşembe bir daha kan vermemi istedi beta 0-5 arasına indiğini görmek için bugün ki beta sonucum 23.49 çıktı hayırlısı buymuş demek ki

Uzulme olmadıysa vaktı gelmemıstır . Boyle gebelıkler genelde saglıksız olıyor ve vücut kendınden atıyor . Rabbım en hayırlı zamanda yuzunu guldursun

Kimyasal olabilir doktora gittiniz mi

Uzulme olmadıysa vaktı gelmemıstır . Boyle gebelıkler genelde saglıksız olıyor ve vücut kendınden atıyor . Rabbım en hayırlı zamanda yuzunu guldursun ❤

çok üzülmüştüm ama doktor da aynısını söyledi o yüzden şuan daha iyiyim amin inşallah hepimiz için herşeyiN hayırlısı olsun

Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah Sağlıklı gebelikleriniz olsun . Ben de ara ara pihtili kanama yaşıyorum hamile olduğumu düşünmüyorum ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…