• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve gebelik testi(karşılaştırmalı)

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Merhabalar dün sabah dayanamayıp test yapmıştım aşırı silik görünce kan testi yaptırdım 22,64 çıktı bugün tekrar kaset test yaptım baya kırmızı göründü beta hgc de yükselmiş midir? Değer küçük diye korku var biraz bende. Regl normalde yarın olması gerekiyo yani gecikme olmadı daha

Eklentiler

• 4E8A2FDE-B176-481A-A217-DAE42A43EF00.webp
    4E8A2FDE-B176-481A-A217-DAE42A43EF00.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 439
Yani şuan değerin azlığı önemli deĞil iki günde iki kat artması mı önemli
Kesinlikle değerin ne olduğu önemli değil değerin düzenli artması önemli çizgi de koyulaşmış bu da arttığını gösterir içiniz rahat olsun ☺️

Merhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim

Merhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim
Regl gününü bekletip gelmezse önce idrar çizgi gorursen kan vermen lazım

5 altı gebelik sayılmıyor ama sizin adete varmış daha bi kaç gün bekleyip tekrrlayın testi ☺️

5 altı gebelik sayılmıyor ama sizin adete varmış daha bi kaç gün bekleyip tekrrlayın testi ☺️
Ayyy hadi insaAllah yaaa 😊🌸 çok istiyorum bugün hemşire bana sonucu verince çok üzüldüm. Ama ara ara patmalar ciddi dğl ama belim çok fena sık sık lavaboya çıkıyorum hele de aksamları şuan sa idrar yolumda yanma var

Adet gününü bekle bence bak ben mesela kendimden örnek vericem sana adetim den bir hafta önce test yaptırdım 2 çıktı ama adetim gecikti bekledim bi 5 veya 6 gün tekrar test yaptırdım 2175 çıktı değerim şuan çok yeni gebeliğin bende haftaya keseyi görmeye gidicem doktora

Adet gününü bekle bence bak ben mesela kendimden örnek vericem sana adetim den bir hafta önce test yaptırdım 2 çıktı ama adetim gecikti bekledim bi 5 veya 6 gün tekrar test yaptırdım 2175 çıktı değerim şuan çok yeni gebeliğin bende haftaya keseyi görmeye gidicem doktora
Yaaa hadi insaAllah görürsün keseyi 😊 çok teşekkür ederim geçen ay 30 da gördüm bakalım bu ay düzenli gelecek mi beklicem artık 😊

Merhaba canım hatırlatacaktık birbirimize 4 gün geçti kesin hamileyim dedim bugün erken gebelik testi bile aldım test yapayom dedim baktım adet olmusum :KK43:
Canımsın ya çok üzüldüm gerçekten ama ümidini yitirme nolur ben inanıyorum Rabbim sanada nasip edecek inşallah o yüzün gülecek hiç belli olmaz geç yumurtlama olmuş olur ayın sonunda öğrenirsin bu tür şeyler oluyor bak ben 3 hafta önce ankarada doktora gittiğimde bana iç ümit vermediler sana mesajda anlatayım yaşadıklarımı

Back