Beta hcg ve adet gecikmesi tutarsız

hilall38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
25
7
1
28
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 27 Kasım ve hala adet olmadım en son beta hcg 159.9 çıktı adetim 15 günden fazla gecikti ama beta da çok düşük bilgisi olan var mı iki çocuk doğurdum beta nedir daha yeni öğreniyorum aydınlatın beni lütfen

Geç döllenme olabilir siz 2 günde bir testi tekrarlayın artış önemli düşük çıkması değil

Yuksek ihtimal gec dollenmedir yani gec yumurtlamissinizdir bence kan veridiginiz gunden sonraki degil bir sonraki gunde ayni yerde ayni saatte kan verin eger iki katina cikarsa yani ortalama 320 gbi cikmasi lazjm ozaman hersy normaldir

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
3 gün için gayet normal iki güne bir yaklaşık iki katı olması gerekiyor. buda üç günde 2 buçuk-3 kat olmuş gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…