Beta hcg tutarsızlığı

Hocam ne olur beni bu konuda aydınlatın çünkü çok kafam karışık ve çok üzgünüm..Kimyasal gebelik neden yaşanır??? 8.gün 47 lerde olan değerim 11 gün 31 çıktı..hala kanamam yok.Doktorum iki gün sonra bir daha bakalım dedi ama ben umutlarımı kaybettim..Düşüşe geçen bhcg de zaten bir anormallik sözkonusu değilmidir?Birde düşüşe geçen bhcg tekrar artarmı ki??

doktor bey merhaba ben. bir kurtaj ve hemen ardindan kimyasal gebelik yasadim uzerinden 4ay gecti. suanda cocuk istiyoruz size sorum ise..tekrar kimyasal gebelik olup olmadigini anlamak icin her ay adet gununden once kanda beta hcg tahlili yaptirmam gerekirmi..simdiden cok tesekkur ederim

mrb..benim bugün transferimin 16.günü.11 .gün değerim 52 13.gün 60 15.gün 76..değerim neden bu kadar az artıyor..bu ne demek..lütfenn cvp yazınn..

Beklenenden az artış görülmüş. Hastalarımın ilk HCG değerini aldıktan sonra sonuç pozitifse değerin yüksekliğini değerlendirmiyorum. Gebesiniz iki hafta sonra sizi göreceğim diyorum. Beta HCG takibini hastamın kanaması olsa bile takip etmiyorum. Sürece veya tedaviye bir katkısı yok, sadece endişe ve tedirginlik artıyor. Sonuç değişmiyor. Bebeğinizin kalp atımlarının görülmesi dileğiyle. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

teşekkür ederim cevapladığınız için doktor bey.biraz da olsa beni rahatlattınız.fakat her yerde bu durumun kimyasal gebeliğe veya dış gebeliğe işaret ettiği söyleniyor.bu da beni korkutuyor.bir de ben progynex iğne vuruluyorum günde 2 tane..eğer kimyasal gebelikse düşmesini bu mu engelliyor.iğneyi bırakırsam düşer mi?

doktor bey halen kanamam olmadı..progynex iğne kullanmaya devam ediyorum..kanama ne zaman olur.ben çalışıyorum.okulda bi defada kanama falan başlar mı?

Doktorunuzun önerisine üzülerek katılmak zorundayım.

dr bey benim de bir sorum olacak ben geçen sene ocak ayında açık ameliyat olmuştum bu sene de ocakta kendilimden hamile kaldım.14 şubat adet günümde kandaki değerim 317.5. 17 şubatta 629
20 şubatta 1200 gibi çıktı.Dr dış gebelik yaşıyorsun dedi.4 yıldır çocuk istediğimizden şok olduk.Herhangi bir ağrı ya da kanamam yok.Sizce benim durumum ne olabilir.Henüz kese görünmedi..cevap verebilirseniz çok sevinirim..

28 şubatta kalp atımlarının görülmesi gerekiyor (28 günde bir adet görüyorsanız)

dr.bey bi aksilik olmazsa temmuzda tekrar tüp bebek denemek istiyorum.bu sefer istanbula gelmek istiyorum.bu benim 2.düşüğüm.geçen seferki düşüğün pıhtılaşmadan olabileceğini söylemişti doktorum.bu sefer pıhtılaşma için iğne de kullandım.yine düştü.başka hangi testleri yapmamız gerekir.biz de sorun eşimin sperm sayısı.merkezinizde ssk geçerli mi?fiyatlarınızı nerden öğrenebilirim?biz d.bakırda yaşıoruz.ve ben çalışıorum.ancak yaz tatilinde deneyebilirim tekrar.eşimin sperm sayısı da giiderek azalıyor.ne önerirsiniz?

02123103100 nolu telefondan istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Bizde takibe gelmek isterseniz, öncesinde yapılan tüm tetkikleri görmek isterim. Sağlıklı günlre dilerim...

günüm 2 gün gectikten sonra hcg degerim 79.35 idi.bugün yani adet tarihimin geçtiği 4. günümde doktoruma gittim ve keseyi göremedik doktorum iki hafta sonra görebilecegimizi söyledi.Sizce gözükmemesi normal mi ???
yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürler..

Hanımefendi doktora gitmişsiniz. 2 hafta sonra kontrole çağırmış. Kalp atımlarını 2 hafta sonra dinletebileceği için böyle yapmış. Gebesiniz. Kese görülmeyebilir. bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

çok tesekkür ederim Bora Bey içim biraz daha rahatladı.ilginiz ve iyi dilekleriniz için tesekkür ederim

merhaba bora bey benim 14 şubatta tüp bebek yöntemiyle transferim gerçekleşti 25 şubat yani transferin 11.günü bhcg 43.5 13.gün 67.5 15.gün 124.5 17.gün ise 229 sizce bu değerler nasıl düşükmü ilerliyor merak içindeyim doktorum 1 hafta sonra keseyi görmek için çağırdı ama endişeliyim dış gebelik olabilirmi cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler...

Hanımefendi, hiçbir hastamda beta HCG yi takip etmiyorum. Gebesiniz diyor ve iki hafta sonra bebeğinin kalp atımlarını göstermek için çağırıyorum. Bebeğinizin kalp atımlarını görebilmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…