Progesteron kullanıyor musunuz?
Beklenenden az artış görülmüş. Hastalarımın ilk HCG değerini aldıktan sonra sonuç pozitifse değerin yüksekliğini değerlendirmiyorum. Gebesiniz iki hafta sonra sizi göreceğim diyorum. Beta HCG takibini hastamın kanaması olsa bile takip etmiyorum. Sürece veya tedaviye bir katkısı yok, sadece endişe ve tedirginlik artıyor. Sonuç değişmiyor. Bebeğinizin kalp atımlarının görülmesi dileğiyle. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Endişelerinizi anlıyorum, ama sabırlı olmanız gerekiyor.
Doktorunuzun önerisine üzülerek katılmak zorundayım.
dr bey benim de bir sorum olacak ben geçen sene ocak ayında açık ameliyat olmuştum bu sene de ocakta kendilimden hamile kaldım.14 şubat adet günümde kandaki değerim 317.5. 17 şubatta 629
20 şubatta 1200 gibi çıktı.Dr dış gebelik yaşıyorsun dedi.4 yıldır çocuk istediğimizden şok olduk.Herhangi bir ağrı ya da kanamam yok.Sizce benim durumum ne olabilir.Henüz kese görünmedi..cevap verebilirseniz çok sevinirim..
Hanımefendi doktora gitmişsiniz. 2 hafta sonra kontrole çağırmış. Kalp atımlarını 2 hafta sonra dinletebileceği için böyle yapmış. Gebesiniz. Kese görülmeyebilir. bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?