• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg tutarsızlığı

merhaba doktor bey.size birşey sormak istiyorum.cumartesi günü dr.a gittim keseyi göremedi ve kan testi yaptırdım.beta hcg 5055...sizce bu nesıl ve ne kadarlık acaba?ben bu testle beraber demir testi de yaptırdım ve demir:9
ferritin:3,4 çıktı..bu beni ve bebeğimi nasıl etkiler?
bugün yine gittim dr.a ultrasonla falan bakmadı bana dahiliyeye git dedi gönderdi.napmam lazımm????

Demir eksikliği anemisi öncelikle sizi etkiler. Kansızlığın düzeltilmesi gebelik ve anne adayı için çok önemlidir. ÖNCE SİZ SAĞLIKLI OLMALISINIZ. Dahiliyeye mutlaka gitmenizi öneririm.

Merhabalar hocam
ben de yeni bir anne adayıyım 25 martta b-hcg 25.01 çıktı p.tesi tekrarladım 117 çıktı aynı hafta 30 martta baktırdım 248 çıktı bugün tekrar baktırdım 952.96 çıktı doktorum 1.500 civarında çıkar demişti biraz düşük çıkınca tedirgin oldum doktora hafta sonu gidicem daha çok küçük olduğu için kese gözükmez dedi sizce b-hcg değerlerim normal mi?

Teşekkürler

Maalesef cevabı bilmiyorum. Sevgili hanımlar 6. gebelik haftasından önce hiçbir hastamdan günlük, günaşırı veya haftalık beta HCG takibi istemiyorum. Endişenizi anlıyorum ama bu şekilde bir taikibin endişeden başka bir faydası yok

slm bende tüp bebek yaptırdım,1 nisanda trasfer oldu,12 gün idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm,acile gidip hemen b hcg yaptırdım 36.2 çıktı.14 gün ise 57.57 çıktı doktor cumartesi tekrarlamamı istedi,sizce degerler nsl cvp verirseniz çok sevinirim kafam çok karışık:nazar:

slm bende tüp bebek yaptırdım,1 nisanda trasfer oldu,12 gün idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm,acile gidip hemen b hcg yaptırdım 36.2 çıktı.14 gün ise 57.57 çıktı doktor cumartesi tekrarlamamı istedi,sizce degerler nsl cvp verirseniz çok sevinirim kafam çok karışık:nazar:

Gebesiniz. Cevabı ise ben değil iki hafta sonra kalp atımlarını size gösterecek olan doktorunuz verecek. Saygılarımnla...

Gebesiniz. Cevabı ise ben değil iki hafta sonra kalp atımlarını size gösterecek olan doktorunuz verecek. Saygılarımnla...

cvp için çok tşk ederim,bi sorum daha olucak progesteron 19.85 çıktı.40 civarında olması lazımmış igne oluyorum şimdi hiçbir açıklama yapmadılar bu durum iyimi kötümü yardımcı olurmusunuz:nazar::nazar:

Aslında istediğiniz bilgiyi veremem. Çünkü muayene etmedim. Ancak geç yumurtlama olan gebede doktorunuzn randevu verdiği tarihe ben de randevu verirdim. bebeğinizin kalp atımlarını gördüğünüzde grupla paylaşırsanız sevinirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

maalesef bebeğimi kaybettim...tutunamadı annesine :( allah bebek isteyen, bekleyen herkesin yardımcısı olsun..bunları yaşamak çok zormuş..

Doktor Bey Merhaba, 9 Mayısda 2 adet 3. gün embriyosu transferi yapıldı. 21 Mayıs da hcg 7,1 çıktı. Merkezimden bir doktor aradı 20 nin altını negatif kabul ediyoruz bütün ilaçlarını bırak 1 hafta içinde adet olacaksın, sonrası için kendi doktorun seni arayacak dedi. Bu forumda bu değerlere sahip olup sonradan yükselen çok gördüm. Sizce böyle bir ihtimal var mı? Birde bu değer ne anlama geliyor? Kimyasal gebelik denilebilir mi? İyi çalışmalar dilerim..Saygılarımla...

Doktor Bey Merhaba, 9 Mayısda 2 adet 3. gün embriyosu transferi yapıldı. 21 Mayıs da hcg 7,1 çıktı. Merkezimden bir doktor aradı 20 nin altını negatif kabul ediyoruz bütün ilaçlarını bırak 1 hafta içinde adet olacaksın, sonrası için kendi doktorun seni arayacak dedi. Bu forumda bu değerlere sahip olup sonradan yükselen çok gördüm. Sizce böyle bir ihtimal var mı? Birde bu değer ne anlama geliyor? Kimyasal gebelik denilebilir mi? İyi çalışmalar dilerim..Saygılarımla...

Doktorunuz maalesef doğru söylemiş. 12. gün 7 negatif olarak değerlendirilir. Çok geçmiş olsun. gebe kalmanız ve bebeğinize ulaşmanız dileğiyle...

Beta hcg değerlerim 10 Ekim'de 71,2 12 Ekim'de 207 ve 21 Ekim'de 1132 degerim 21 Ekim'de keseyi gördü doktor ama beta hcg 2 kat seklinde artmiyor bu sekilde olumlu sonuc alabilirmiyim?

Beta hcg değerlerim 10 Ekim'de 71,2 12 Ekim'de 207 ve 21 Ekim'de 1132 degerim 21 Ekim'de keseyi gördü doktor ama beta hcg 2 kat seklinde artmiyor bu sekilde olumlu sonuc alabilirmiyim?

Hanımefendi son adet tarihinizi bilmiyorum. Neden sık beta HCG baktırdığınızı bilmiyorum. Sizi muyene etmedim. Nasıl yardımcı olabilirim?

BoraBey 26 ekim son adet tarihim. 21 kasımda kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 173 çıktı. 25 kasımda çıkan değer < 1,20 Tahliller farklı hastanelerde yapıldı. Kimyasal gebelik olsa bile değer dört günde bu kadar düşer mi? Yanılma payı var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

BoraBey 26 ekim son adet tarihim. 21 kasımda kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 173 çıktı. 25 kasımda çıkan değer < 1,20 Tahliller farklı hastanelerde yapıldı. Kimyasal gebelik olsa bile değer dört günde bu kadar düşer mi? Yanılma payı var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dğerin 173 çıktığı hastanede takrar baktırmanızı öneririm...

merhabalar ben 7.12.2011de hcg testı yaptırdım 0,454 cıktı 15.12.2011de yaptırdım 8 cıktı 20.12.2011de adet olmam gerek son sonucu gosteremedım hamıle olma ıhtımlaım var mı

Merhaba, 8 aralık da aşılamam yapıldı. bugün de bhcg testi sonucum 43.3. Sizce bu sonuç normal mi biraz düşük mü?

doktor bey merhaba ben 11 kasımda son adetimi gördüm. ve 3 defa idrar testi yaptım silik çıktı. Devlet hastanesinde kan testi yaptırdım 444.3 cıktı. o sonuçla beraber 2 gun sonra özel bir hastaneye gittim. tekrar kan testi yapıldı ve sonuç 596.6 çıktı. Karnımdan ultrasonla bakıldı ama görülmedi. Dış gebelik şüphesiyle baska bir ultrasonla bakıldı. Dış gebelik görünmüyo dendi. Ama kesede yok dendi. Tekrar vajinal ultrasondan bakıldı ordada görülmedi. ama rahim duvar kalınlığı 20 mm dedi doktor 4 gün sonra tekrar gel kan testi yapalım dedi. acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum. Yoksa 2 hastane arasında kan testinde böle ara olabilirmi. değerler düşük ilerlemiş. Nolur bana rahatlatıcı bi cevap verirn kafayı yicem.

doktor bey merhaba ben 11 kasımda son adetimi gördüm. ve 3 defa idrar testi yaptım silik çıktı. Devlet hastanesinde kan testi yaptırdım 444.3 cıktı. o sonuçla beraber 2 gun sonra özel bir hastaneye gittim. tekrar kan testi yapıldı ve sonuç 596.6 çıktı. Karnımdan ultrasonla bakıldı ama görülmedi. Dış gebelik şüphesiyle baska bir ultrasonla bakıldı. Dış gebelik görünmüyo dendi. Ama kesede yok dendi. Tekrar vajinal ultrasondan bakıldı ordada görülmedi. ama rahim duvar kalınlığı 20 mm dedi doktor 4 gün sonra tekrar gel kan testi yapalım dedi. acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum. Yoksa 2 hastane arasında kan testinde böle ara olabilirmi. değerler düşük ilerlemiş. Nolur bana rahatlatıcı bi cevap verirn kafayı yicem.

Adet düzeninizi öğrenebilir miyim?

05.08.2011 de adet oldum daha sonra 03.09.2011 de adet oldum daha sonra 10.10.2011 de hamile kaldığımı öğrendim ve 14.10.2011 de düşük yaptım. düşükten sonra 11.11.2011 de adet gördüm. ve suan bidaha adet görmedim.

Back