Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg tutarsızlığı
- Konu Sahibi Alyasena
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?allah kolaylık versin herkese
sağol canım hepimize inş.
Bora Bey Merhaba nasılsınız? Ben yine size rahatsız ediyorum ama adet dönemim bitti bittikten sonra 3 gün kahverengi akıntı oldu bitiminde beta baktırdım son beta ile 10 gün var 270den 75e düşmüş düşmeye başlayalı hiç yükselmedi düşüyor aklıma şeyde geldi aslında tekrar bir hamilelik olmuş olabilir mi çünkü 10 günde 300-350 düşüyordu 270den 75e düşmesi biraz garip geldi ama imkansız sanırım tekrar hamile olmam değil mi?
Bora Bey Merhaba nasılsınız? Ben yine size rahatsız ediyorum ama adet dönemim bitti bittikten sonra 3 gün kahverengi akıntı oldu bitiminde beta baktırdım son beta ile 10 gün var 270den 75e düşmüş düşmeye başlayalı hiç yükselmedi düşüyor aklıma şeyde geldi aslında tekrar bir hamilelik olmuş olabilir mi çünkü 10 günde 300-350 düşüyordu 270den 75e düşmesi biraz garip geldi ama imkansız sanırım tekrar hamile olmam değil mi?
Herşey mümkün ancak haftalık takiple anlaşılabilir. saygılarımla...
Herşey mümkün ancak haftalık takiple anlaşılabilir. saygılarımla...
Çok teşekkür ederim Bora Bey gerçekten bu dönemde çok destek oldunuz ve çok pozitifsinizalkisalkisalkis
Doktor bey merhabalar,
ben pko hastasıyım son adet tarihim 13 mayıs, 19 haziranda hcg değerim 2 çıktı.doktorum hamile değilsin dedi ve adet getirici ilaç verdi. size iki sorum olacak. benim kesinlikle hamile olma ihtimalim yok mu, geç döllenmeden falan bahsediyorlar ya buyüzden merak ediyorum. eğer hamileysem bu ilacın bana zararı olur mu? şimdiden çok teşekkürler.
ben pko hastasıyım son adet tarihim 13 mayıs, 19 haziranda hcg değerim 2 çıktı.doktorum hamile değilsin dedi ve adet getirici ilaç verdi. size iki sorum olacak. benim kesinlikle hamile olma ihtimalim yok mu, geç döllenmeden falan bahsediyorlar ya buyüzden merak ediyorum. eğer hamileysem bu ilacın bana zararı olur mu? şimdiden çok teşekkürler.
Doktor bey merhabalar,
Hamile değilsiniz, olsanız bile gebelik bu tedaviden olumsuz etkilenmeyecektir. Sağlıklı günler dilerim...
iyi günler Bora Bey bugün test yaptırdım son sonuç 7 değer aslında tekrar gebelik olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş sağ ve sol kasığım çok hareketli bir biri bir diğeri hareketleniyor yani özetlersem sanırım tehlike kalmadı dış gebelik vs. inş bir daha yaptırmama gerek var mı adete kadar bekleyeyim mi
size bi sorum olacak en 19 04 2010 aşılama oldum 10gün test yaptırdık sonuç145,14 çıktı 3 sonra başka hastanede tekrar yaptırdım188,65 çıktı deger az yükselmiş çıktı acaba makine degişikliği olabilirmi yoksa normalmı
Hanımefendi gebesiniz. 2 hafta sonra bebeğinizin kalp atışı görüldüğünde bizimle paylaşırsanız sevinirim...
tüp bebek tedavisi gördüm27 temmuzda transfer oldum11.gün bhcg değerim 7.21, 2 gün sonra 38 ,4 gün sonra 128, 4 gün daha sonra 778 gene 4 gün sonra 1278 ultrasona girdim 4mm gebelik kesesi gözlendi.ama dr hala hamilesin demiyor 10 gün sonraya ultrason verdi. sizce tehlikeli bir durum varmıdır.bulantım ve kasık ağrım var lütfen yardım..teşekkürler
benimde bir sorum olacak dr bey ama acil cevap bekliyorum
Buyrun
tüp bebek tedavisi gördüm27 temmuzda transfer oldum11.gün bhcg değerim 7.21, 2 gün sonra 38 ,4 gün sonra 128, 4 gün daha sonra 778 gene 4 gün sonra 1278 ultrasona girdim 4mm gebelik kesesi gözlendi.ama dr hala hamilesin demiyor 10 gün sonraya ultrason verdi. sizce tehlikeli bir durum varmıdır.bulantım ve kasık ağrım var lütfen yardım..teşekkürler
Gebeliğinizin tadını çıkartın. Kese görülmüş başarmışsınız, BAŞARDIM diye haykırın. Endişelenmeyin...
Gebeliğinizin tadını çıkartın. Kese görülmüş başarmışsınız, BAŞARDIM diye haykırın. Endişelenmeyin...
süpersinizzzz çok mutlu oldum cevabınızdan eşim ve ben kahkaha ile gülüyoruz.umarım kalp sesini de duyarız ve ilk işim size haber vermek olacak çok teşekkürler
bu arada tüp bebek tedavilerinde hafta olarak transfer tarihimi yoksa son adet tarihimi baz alınmalı.teşekkürler.
doktor bey merhabalar. hamıle olduğumu adetıme 1 gun kala yanı 2 eylülde idrar testinde öğrendım. aynı gun kan testıı yaptırdım beta hcg 204 çıktı. 7 eylulde doktora gıttım tekrar beta hcg istedi sonuç 336 bana çok düşük geldi acaba geç mi döllendi diye düşünüyorum çok moralım bozuldu. ayrıca doktor ultrasonda baktı ama karından. orda da çok küçük bir kese gördü. 3mm dedi kese bile diyemem henuz haftaya gel dış gebelik olmasından şüphelenıyorum dedi. çok üzgünüm beta hcg değerleri kişiye göre deişkenlik gösterebilirmi? y ada daha sonra daha hızlı yükselebilir mi? şimdiden teşekkürler.
Merhaba doktor bey,bende geçen ay ağustos 21 de adet olmuştum.Sonra adetin 3.günü tüp bebek tedavisine başladık.3 eylülde transfer oldu.transferden 12 gün sonra bhcg 49,43 çıktı.Sizce bu çok düşük bir değer mi.Böyle beta hcg arkadan takip ederse anormalmidir? Teşekkürler.
Gebesiniz. İnşallah kalp atımlarını 2 hafta sonra duyarsınız. Bol şans...
doktor bey iyi günler benim prolaktin sorunum var ama ılaç kullanmadım
bu arada adetim 10 gün gecikti beta testi yaptırdık cuma günü beta 29, prolaktin 90 çıktı
pazartesi bidaha yaptırdık 75 çıktı
şimdi normalınde 15 gün oldu eşimle birlikte olmayalı
15 gündür ilişkiye girmiyoruz bu kadar uzun zamanda bu beta normal mi
döllenme geç olabilir mi
lütfen bi cevap bekliyorum acil.
bu arada adetim 10 gün gecikti beta testi yaptırdık cuma günü beta 29, prolaktin 90 çıktı
döllenme geç olabilir mi
doktor bey iyi günler benim prolaktin sorunum var ama ılaç kullanmadım
döllenme geç olabilir mi
Gebelik testiniz pozitif. 4-5 haftalar arası beta HCG 8-7000 değerleri arasında ölçülebilir. Sabretmeniz gerekiyor.