Beta hcg tutarsızlığı

Merhabalar ayin 5 inde transferim oldu 2. Kalite 4 embriyo transfer edildi... Tup bebek tedavisinde ilaclar rahimde polip e yol acti. Cunartesi gunu transferimin 12 gunu beta hcg degerim 7 cikti. Drum pazartesi tekrar tahlil istedi dun ku tahlil sonicum 7.12 cikti drum sagliksiz gebelik oldugunu bebegin tutunduguni fakat bir iki hhucresinin yasadigini ve adet kanamasiyla sonlanacagini soyledi... Canlanma umidj hicmi yok acaba bir mucize olabilme ihtimali varmidir

Maalesef, cok gecmis olsub. Gebe kalmaniz ve bebeğinize kavusmaniz dilegiyle...

Merhaba hocam,
Son adet tarihim 22 ocak . Bu sabah yapmış olduğum idrar testi silik çıktı. Kan testi yaptırdım.Değer 26.7 Mlu/ml çıktı sizce bu değer normal mi ?sizce ne yapmam gerekiyor.Şimdiden teşekkürler .

merhabalar Bora Bey,

34 yaşındayım.daha önce 6 kez sebepsiz düşük yaşadım hiçbirinde kalp atışı duyamadım.31 aralık 2012 tüp bebek için ilk randevumuza gittik.bir ay doğum kontrol hapı kullanıp 24 şubatta iğnelere başladım 8 şubat 2013' embriyo transferin oldu fakat bir tanesi 8-1 birinci kalite diğeri 8-2 üçüncü ise 5-2 idi.transferin 12.günü 20.02.2013'te beta hcg değerim 22.66--14.gün 22.02.2013'te beta hcg değerim 53.31--16.gün 24.02.2013'te beta hcg değerim 103.94 çıktı.doktorm 11.03.2013 randevu verdi.fakat benim raporum bittiği için bu gün (04.03.2013) devlet hastanesine rapor almak için gittiğimde kan testi yaptırdım beta hcg değerim 574.22 çıktı.oradaki doktor büyük ihtimalle dşüşük yaşarsaın dedi umutsuz konuştu.fakat kendi doktorum iki gün donra yeniden kan ver 11.03.2013 pazartesi gününü bekle o zaman muayeneye gel dedi. sizce durum nedir.bu sefer herşey yolunda gibiydi hiç kanamam olmadı diğerlerinde yaşadığım sıkıntıları yaşamıyorum lütfen bilgi verirseniz sevinirim.kolay gelsin....

Maalesef artış beklenen düzeyde değil. İlk HCG değernin 300 civarında olması beklenirdi. Yine de umudunuzu yitirmeyin. 10 Martta kalp atımlarının görülmesi dileğiyle...

Merhaba doktor bey,çok net cevaplar alamadığım için size sormak istedim.Ben 39 yaşındayım ve 4.transferim 11 şubatta oldu 1 kez 6,5 haftaya kadar gebelik yaşadım diğerleri kimyasal gebelikti.25 şubatta hcg sonucum 89.8 ile başladı 2gün sonrası 213 ve daha sonra doktor 7 marta kadar hcg bakmayalım yeterli dedi 4 mart sabahı lekelenme oldu hastaneye gittim hcg me bakıldı;204,5 ertesi gün;209 ve yine 1 gün sonrası 304 doktor dış gebelik olabilir dedi ve ertesi gün hcg 259,5 a düşünce doktor ilaç uygulamaktan vazgeçti ancak riskin devam ettiğini söyled.i Bugün 11 mart ve kanamam oldu fakat çok az ve hafif ağrılı devamı gelmemesi dış gebelik olduğunumu gösteriyor ilk kez yaşadığım bir durum şimdiden cevabınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.

birde anlayamadığım tüp bebek transferinde embriyo rahime bırakıldıktıktan sonra önce rahim içinde tutunup sonra yer değiştirme mi oluyor(dış gebelik)çünkü ilk artışımda ikiye katlama var...

birde anlayamadığım tüp bebek transferinde embriyo rahime bırakıldıktıktan sonra önce rahim içinde tutunup sonra yer değiştirme mi oluyor(dış gebelik)çünkü ilk artışımda ikiye katlama var...

Dış gebelik maalesef transfer ile oluyor. Engelleyemiyoruz. 2 hafta sonra yerini beğenmeyip tüpe gitmesi mümkün değil. Çünkü transfer gününe göre 2-5 gün içinde tutunma bitiyor. Doktorunuzun takip ve önerilerinin uygun olduğunu düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Bora Bey iyigünler,
Yutdışında tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. İlk tedavimiz.

21 Şubatta regl oldum, 28 şubatta 1000 lik pregnyl vuruldum, 6 Martta dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti.5. gün embriyosu fakat balastosist değil compact morula olduğu soylendi. 18 Martta kan testim yapıldı. Sonuç rakam olarak soylenmedi fakat ne negatif ne pozitif diyebilriz değeriniz dusuk 1 hafta sonra kan testini tekrarlayacağız dediler. Ben 18 ve 19 martta evde yaptım hassas olmayan normal idarar testlerinde giderek koyulaşan 2. çizgileri gordum.

Forumlarda okudugum tedavi süreçleri ile buradaki süreçlerin oldukça farklı olduğunu goruyorum. O yüzden yorumunuzu ogrenmek istedim.

Teşekkürler

Arkadaslar ben 3 mayista pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...

Arkadaslar ben 3 mayista pregnyl vuruldum... dün gece idrar testi yaptim cok soluk bi cizgi cikti.. sabah yaptim daha net cikti... kan testimde 43.88... sizce hamilemiyim... adet tarihime 3 gün var...

Adetinizin geçmesi ile yaptıracağınız test daha doğru sonucu verecektir. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Adetinizin geçmesi ile yaptıracağınız test daha doğru sonucu verecektir. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

merhaba dr bey benim son adet tarihim 23 mart 3 nisandsa yumaurta toplandı 6 nisanda transfer yapıldı 18 nisanda test 92.98
20 nisanda 162.74 22 nisanda 209.33 sizce normalmi 24 nisanda bida test yapılacak nolur çabuk cevap yazarsanız sevineceğim

Gebeliğin sağlıklı olup olmadığı 4 Mayısta yapılacak ultrasonla anlaşılacaktır. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...

Gebeliğin sağlıklı olup olmadığı 4 Mayısta yapılacak ultrasonla anlaşılacaktır. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...
çok teşekkür ederim bugünkü testim 242 tüp bebek yapan dr değilde diğer dr kürtaj önerdi ben sizi dinleyip bekliycem 4 mayısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir.böyle olupta sağlıklı gebelik olan varmı şansım yüzde kaç?

Maalesef ihtimal yok gibi. Kararınızı mutlaka doktorunuzla paylaşın...

merhaba

4 nisanda dondurulmuş embriyo transferim oldu

10. gün beta hcg değerim 20
12. gün beta hcg değerim 44
15. gün beta hcg 186
18. gün beta hcg 1070

sizce değerlerim nasıl, henüz keseyi görmeye gitmedim
ama endişeliyim, düşük başladı ama sonra 2 kattan fazla arttı
sizce bu durum normal mi?

Hocam merhaba,
son adet tarihim 01.03.2013. 19.04.2013'te yaptırdığım kan testinde beta hcg 412 çıktı. gebelik var dendi. ben internetten baktığım kadarıyla SAT ile beta-hcg arasında uyum yok gibi görünmüştü. Dün de akşama doğru adet sancılarına benzer ağrılarla, kanama olmaya başladı.en yakındaki hastaneye kadın doğum uzmanına gittim. kanama var dedi, rahimde keseyi göremedi. beta hcg testinin tekrarını ve renkli ultrason istedi. ben sabah önceki tahlilimi yaptırdığım yerde yine kan verdim. Sonucu bugün öğleden sonra ya da yarın alabileceğim. ama tüm bunlara bir anlam veremedim. hem üzüldüm, hem hemşire hala gebelik devam ediyor olabilir dedi. doktor dış gebelik olabilr dedi beta hcg değeri ile sat'ın uyumsuzluğu problemin varlığına mı işaret eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…