Çok teşekkürler... ben 28 eşim 34 yaşında...benm tahlillerim temiz çıktı eşimin sperm tahlillerine sadece hızı yavaş dediler ama morfolojiside bozuk diil mi ? sizce..eşime evicap ve trental die bi ilaç verdiler..acaba eşime ilaçlar iyi gelir mi? ilaçları kullanmasını beklesek mi? yoksa aşılamalyı bu ay yapsak mı? yani bu sperm testine göre normal yolla hamile kalma şansım ne kadar dr bey.. şimdiden teşekkür ederim iyi günler..
Doktor bey merhaba,
Sat: 28.03.12
Beta HCG : 05.05.12 tarihinde 472 idi
14 mayısta de doktora gittim kesen çok küçük nerdeyse 2 hafta geriden geliyor dedi. 5 haftalık dedi.halbuki sata göre ozaman 6+6 idi... kalp atışları yok dedi. haftaya tekrar gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi. perişan bir halde çıktım. 2. doktora gittim. oda vajınal ultrasonla baktı ve kalp atışarını duyduk... oda kese biraz düzensiz %30 düşük tehliken var dedi ve crinone jel verdi (progestan) yorma kendini dedi. ondan önceki doktorumun kesenin küçük olduğunu söylediğini söyledim.oda evet 5 gün geriden geliyor haftaya bakıcaz dedi :S verdiği ultrason resminde ise kese; 4+6 ,emriyo; 5+6 gözüküyor. Bune böyle anlamadım... Uzun oldu biliyorum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ultason resimlerini değerlendirmenizi rica ederek ekliyorum.
Saygılarımla...
Eki Görüntüle 421056 Eki Görüntüle 421057
Adet düzeninizi öğreebilir miyim?
25 aralık
26 ocak
29 şubat
28 mart
Bora bey şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.ben 3,5 yıllık evliyim sadece 6 ay korundum ve gebelik olmayınca 3 kere aşılama yaptırdım.doktorumla tam tüp bebeğe karar vermiştik ki o ay kendiliğimden hamile kaldım.size hcg değerlerimi yazmak istiyorum:12 mart 180
15 mart 450
21 mart 820
23 mart 890
26 mart 1000
değerlerim en son 3000 lere kadar çıktı.ancak kesem doktor ne zaman baksa 6mm civarındaydı. 6 nisanda kürtajla alındı.patoloji sonucum normal gebelik çıktı;genetik araştırma sonucu 92,4x çıktı.genetikten aldığmız görüş yazısında bir sonraki gebelikte tekrarlama olasılığının çok düşük olduğu yönündeydi.çok uzun oldu kusura bakmayın ama durumumu yorumlarsanız çok sevinirim.iyi çalışmalar.
Bora bey merhaba,26 mayısta morula taransferim oldu..
10.gün 45 aynı gün kanamam başladı.
12.gün 149
14.gün 263
16.gün 643
19.gün 1094 yani bugün böyle değerlerim..doktor keseyi gördüğünü söyledi..ama umudum kalmadı..boş gebelik olabilir.değerlerin iyi değil dedi..30 günde adet oluyurum..kanamam kahverengiye döndü.bundan önce de ocak ayında aşılama ile hamile kalmıştım..hemen hemen aynı değerlerde artmıştı kan değerim.kalp atışını gördük ama 9 haftada düşük yaşadım.küretaj olmak zorunda kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum..yorum yapabilir misiniz?
Zor olduğunu biliyorum ama sabredeceksiniz. İnşallah bu kez olur. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
teşekkür ederim..devam etme gibi bir durumu olabir mi?
iyi günler bora bey,
ben 14 haziranda kan testi yaptırdım o gün itibariyle adetim 5 gün gecikmişti, kan testi sonucunda hcg değeri 81 çıktı çok düşük olduğu için bu hafta için tekrar istendi salı gün yaptırdığım testte değer 324 e çıkmıştı doktor bunun normal olmadığını bi kaç gün gecikme olabileceğini söyledi, bugün tekrar yaptırdığımda değer 412 ye çıkmıştı değerin istenenden düşük olduğu ve dış gebelikten bahsetti doktor pazartesi tekrar test yapılacak normal gebelik olma ihtimali var mı acaba ? eğer söylendiği gibi dış gebelikse kürtaj mı olunması gerekir vücut zaten sonlandırır mı ?
merhaba dr bey
tüp bebek transferinden sonra 12. gün beta hcg 600 dü 2 gün sonra testi tekrarladığımızda hcg 875 oldu şimdi pazartesi tekrar test yaptıracağız, sizce bu durum ne anlama geliyor? bu arada 2 tane embriyo transfer edilmişti.. lütfen bilgilendirirmisiniz ?? çok merak ediyor ve çok korkuyorumm
mrb doktor bey benim de değerlerim 8 hziranda 150, 10 haziran 190, 18 haziranda 250 çıktı ama son testi başka hastanede yaptım bu etkiler mi doktor ultrasonda dış gebelik de yok dedi tüpüm alınacak diye çok korkuyorum tüp alınmadan kürtaj ihtimali yüzde kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?