Beta hcg tutarsızlığı

Takrar merhaba Bora bey, bugün yine gittim doktora ama belirsizlikler devam ediyor. Hala sorunlu gebelik olabilir diyor doktorum. Salı günü beta-hcg:10685 çıkmıştı, bugün:21262 çıktı. 3 gün için bu yükselmenin biraz az olduğunu söyledi doktorum. Ultrason ile baktığında da hala gebelik kesesi düzgün değildi ama yolk salc diye bir şey gördüğünü söyledi doktor. 6 cm lik kistim de hala duruyormuş. Ultrasonda görünen kesenin resmini ekliyorum doktor bey, lütfen yardımcı olur musunuz, şimdiden çok teşekkürler.

Kızlar ya sizin de böyle kesesi bozuk olan var mıydı?

Benim gördüğüm kadarı ile işler yolunda Kalp atımının görülmesi dileğiyle...

Çok teşekkürler doktor bey, moralimi düzelttiniz, inşallah dediğiniz gibi görürüm bebeğimin kalp atışlarını.

merhaba doktor bey..
ivf tedavisindeyim 12 maartta 2 tane 3.gun embriyosu transferim olmustu,
transferimin 11.gunu dijital clearblue marka idrar testi yapmistim teste 1-2 hafta hamile yaziyordu.
sonra 14.gun adet agrisi gibi agriyla birlikte kanamam basladi ve aktif bi sekilde 4 gun kanamam oldu .. hemen hastaneye gittik ve ya dusuk yapiyorsun yada yapmissin dediler ugs ile baktilar ve keseyi goremedigini soyledi doktor

19.gun tekrar ayni marka testle idrar testi yaptim bu defa testte 3+ hafta hamile yaziyordu...eger dusuk yaptiysam niye hsg hormonum yukse cikti teste..ayrica hastaneyi aradim kan testide yapmadilar 3 hafta beklememi soyledir yani 23 nisana randevu verdiler ugs ile bakmak icin:44:...ama ben ne durumdayim bilmiyorum buda beynimi yoruyor
sizce dusukmu yapmisimdir.:18: bu sekilde hamilelik devam edermi ki:44:

ha ayrica ben londradayim burdaki doktorlar cok relaxs buda benim hic hosuma gitmiyor ilgisizler

Kanda beta-HCG baktırıp sonucu bildirir misiniz?

Merhaba doktor bey;
ben hamile olduğumu bilmeden sistit olduğum için ürolojiye gitmiştim 26 martta o da bana tavanic isimli bir ilaç verdi 7 gün kullandım bu arada lokosit 500 çıkmıştı neyse 1 hafta sonra tekrar test yaptık geçmişti yalnız aynı gün bende göğüs hassaisyeti olduğu için doktor bir de betahcg ye bakmak istedi gebelik varsa sonlandırılır dedi neyse baktı 102'di değerim bu arada benim son reglim 8 marttı, neyse ben jinekoloğumu aradım etkilenmemiştir daha çok küçük dedi p.tesi gel bakalım dedi şimdi benim merak ettiğim şey jinekoloğumu çok iyi tanırım kötü haberi hemen söylemez acaba alınması gerekir mi yoksa gerçekten küçük olduğu için etki etmemiş olabilir mi??
bu arada ben pko hastasıyım geçen yıl haziranda 7 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı oluşamadığı için acaba yine aynı şey mi olucak inanın çok korkuyorum ama gerçeği de bilmek istiyorum...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba doktor bey;
ben hamile olduğumu bilmeden sistit olduğum için ürolojiye gitmiştim 26 martta o da bana tavanic isimli bir ilaç verdi 7 gün kullandım bu arada lokosit 500 çıkmıştı neyse 1 hafta sonra tekrar test yaptık geçmişti yalnız aynı gün bende göğüs hassaisyeti olduğu için doktor bir de betahcg ye bakmak istedi gebelik varsa sonlandırılır dedi neyse baktı 102'di değerim bu arada benim son reglim 8 marttı, neyse ben jinekoloğumu aradım etkilenmemiştir daha çok küçük dedi p.tesi gel bakalım dedi şimdi benim merak ettiğim şey jinekoloğumu çok iyi tanırım kötü haberi hemen söylemez acaba alınması gerekir mi yoksa gerçekten küçük olduğu için etki etmemiş olabilir mi??
bu arada ben pko hastasıyım geçen yıl haziranda 7 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı oluşamadığı için acaba yine aynı şey mi olucak inanın çok korkuyorum ama gerçeği de bilmek istiyorum...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Jinekoloğunuza katılıyorum. İlacı bebeğin etkilenme döneminde kullanmamışsınız. sağlıklı bir gebelik dilerim...

hocam geçen hafta perşembe günü bhcg 71.52 çıkmıştı.pazartesi 213 çıktı.bugün ise 468 çıkmış.bir sorun var demi?gebeliğim sona erecek sanırım.ne yapmalıyım?

hocam geçen hafta perşembe günü bhcg 71.52 çıkmıştı.pazartesi 213 çıktı.bugün ise 468 çıkmış.bir sorun var demi?gebeliğim sona erecek sanırım.ne yapmalıyım?

yÜKSELİŞ BEKLENENİN ALTINDA. DOKTORUNUZ GEREKLİ TAKİBİ YAPACAKTIR. GEÇMİŞ OL-SUN.

kan sulandırıcı clexane 0.4 mg ve progestan kullanıyorum.ağrım ve kanamam,lekem yok.bu iyiye işaret midir?bir de yükseliş az ama düşüş yok acaba bir umut var mıdır?geç döllenmeden olabilir mi?merakımı bağışlayın

İnanın bilemiyorum. Sağlıklı günler dilerim...

hocam doktordan geldim.rahim duvarın çok kalınlaşmış ama keseyi göremedim dedi.alttan bakarsak görürüz büyük ihtimalle dedi ama bakmadık.tekrar kan verdim.ağrım kanamam yok.durumumda gelişme olabilir mi?doktor cumaya kadar karından görülür dedi ama bilemiyorum

Cuma gününü bekleyeceksiniz. İnşallah herşey yolundadır...

Bana da aynısını söyledi duvar kalınlaşmış kese görülmüyor dedi haftaya gel dedi haftaya gittiğimde keseyi gördü bu defa da iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için günler geçmiyor

hocam bugünkü kan sonucum 907 çıkmış.ikiye katlanarak gitmemesi bir sorun oluşturuyor mu yada ilerde oluşturur mu?

Iyi aksamlar doktor bey,

31 mart aksami saat 9 da asilamam oldu. 10 nisanda beta 10 cikti 11 nisanda 30 13 nisanda ise 104 cikti. 24 nisanda ultrasonum var. sizce bir günde üc katina artmasi ve iki günde 104 e cikmasi normal mi? iki günde ikiye katlandigini biliyordum. siz nasil degerlendiriyorsunuz?
simdiden cok tskler cevabiniz icin

Gebe olduğunuzu düşünüyorum ve siz sevinemediğiniz için sizin yerinize de çok seviniyorum. Ben HCG testinizi 14 Nisan da yaptıracaktım (o daha da yüksek çıkacaktı). Gözünüz aydın. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…