merhaba bira bey
dun hcg 49.52 cikti ama kese gozukmuyor.ne dersiniz
Adet düzeninizi öğrenebilir miyim?
normalde 30 gunluk periyodik zamanla adet goruyorum son adet gunum ise 14 ocak.
Kesenin gözükmesi beta HCG 1000 dolayında iken mümkün. En erken 2 hafta sonra bebeğinizi görebilirsiniz
merhaba bora bey
dediginiz gibi kan tahlilini tekrarladim dun. hcg 125 cikti ve kese gozukmuyor progesteron ise 6.25 cikti. benim sat 14 ocak. beta hcg 20.02.2012 de 16.8 cikti 22.02.2012 de 49.53 cikmisti. degerler cok mu dusuk normal degil mi normal bir gebelik degil mi?
yardimci olun lutfen....
Bora Bey Merhaba;
26 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca dr a gittim, 03 Martta kan testinde hcg değerim 67,5 çıktı. Düşük bir değer olduğunu düşünüldüğünden 05 Martta tekrar test yapıldı sonuç 39 çıktı. Dr kendiliğinden düşeceğini söyledi birdaha test yaptırmana gerek yok dedi ancak bugün ayın 8' i ve halen adet olmadım. Halen adet olmamam normal mi? Nekadar daha bekleyip tekrar kontrole gitmeliyim? değerimin bir anda yükselerek dış gebelik oluşturması muthemel mi?
26 şubatta adet olmam gerekiyordu yanlış yazmışım pardon , 32 günde bir adet oluyorum..
Bora bey iyi günler. ben şubat ayında tüp bebek tedavisi gördüm ancak sonuç negatif çıkmıştı. 19 şubatta adet oldum. normalde 28-30 gün arası adet olurum. sadece geçen sene bir kere 33 günde olmuştum.bu ay 37 gün oldu. dün test yaptırdım sonuç negatif 0.8 çıktı. bu gecikme tedavi sırasında kullanılan ilaçlardan kaynaklanır mı acaba. yoksa bi kontrole gitsem iyi mi olur. teşekkür ederim.
Kontrole gitmenizde fayda var. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Mrb Bora Bey.
ben 39 günlük hamileyim benim hesaplarımla dr. hesaplarıda aynı. ben ilk önce bir dr. gittim. keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi. gitmeden öncede hcg testi ysptırmıştım değerim 1996 çıkmıştı. dr. da bi daha yapalım gebeliğin gidişatına bakalım dedi. yaptırdık değer 2354 çıktı bu iyi bir değer değil dedi. 2 gün arayla bşi daha yaptık bu seferde 2290 çıktı. vajinal ultrason ile baktı keseyi gördü. dış gebelik değilmiş bu iyi bir haber dedi. ben başka bir dr. daha gittim o sadece muayene etti 15 gün sonraya gün verdi. bende bakın dr. bey dedim benim kan sonuçlarım bunlar iyi değil bu değerler ters bişey var dedim. bana 1 3 güjn sonra gelmemi söyledi. iki doktorada c.tesi günü gittim. ikiside benden kan aldılar. sonuç ilk gittiğim dr. da 3000 diğerinde 2500 gibi bir değer çıktı. bu sefer ilk dr. bana olumlu olabilir c. tesiye kadar bekleyelim herşey o zaman belli olur dedi. ikinci dr. kürtaj olmanız lazım. zaten olmasanızda yavaş yavaş düşüreceksiniz dedi.
ben çok kötü durumdayım keseyi gördüm. 5 hafta 1 günlükken 9 mm gibi bişeydi. lütfen beni bu hcg değeri ve bu olanlarla bilinçlendirin.ben ne yapabilrim. YARDIM EDİN LÜTFEN..
teşk. dr. bey. yani hcg değerlerinin muhakkak düzenli artmasımı gerekiyor. benimki gibi olupta sonradan düzenli artış gösteren yok mu?
merhaba doktor bey,
Ben en son 18 şubatta adet olmuştum.Gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Ben polikistik over hastasıyım, adetlerim düzensizdi, doğum kontrol hapını gebe kalmadan hemen önce bırakmıştım. Yani hapı bırakır bırakmaz hamile olduğumu öğrendim.Doktora gittim, İlk önce ultrasonla baktı, 6cm lik kist varmış sol tarafımda, sonra bebeğin kesesine baktı o da yuvarlak değil, kenarları yamuk yumuk birşey, hiç düzgün değil yani. Sonra kan testi yaptı, progesteron 16 çıktı, beta hcg: 10685 çıktı. Ultrason ile kan değerlerin uyuşmuyor,normal bir gebelik değil dedi, cuma günü tekrar çağırdı, ve hiç açıklama yapmadı, lütfen yardımcı olur musunuz.
çok teşekkürler doktor bey, doktorum neden böyle olumsuz şeyler söyledi anlamadım, bana hamilesiniz bile demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?