• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

İnşallah canım sende gönlünü ferah tut onun rıskı varsa elbet gelir dünyaya doktora tekrar gittiğinde yaz bana..ben cumartesi gidicem bakalım hayırlısı

Tamam yazicam canim ogrendim nasipte ne varsa riayet etmeyi sabirliyim artik...bizde ilginc olan durim su ki ben midemi usuttum yada idrar yolu enfeksiyonu oldim diye gittim hamile ciktim....bulantim ve kusmam var gecen cumartesiden beri ceset gibi yatiyorum tum gun ekmegin kokusu bile beni mahvediyor ki normalde bayilirim...ve bunlari gecen cumartesiden beri yasiyorum bebisi daha dun ogrendim suanda bu durum sadece beni umutlandiriyor okadar hayirlisi olsun sende yaz lutfen merakla bekliyorum...

Mide bulantıları zaten en büyük belirti :) Gögüsleri acımaya başlayacak idrar yanmasıda olur sen sabırla bekle inşallah iyi olacak :) doktor sana 48 saatte bir beta hcg yaptır demedi mi ?

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.. :KK43:
Canım Değerler az yükselmiş ama bence bir sorun yoktur erken öğrenmişsin çünkü dert etme kendine keseyi nezaman bakacak doktor

Mide bulantıları zaten en büyük belirti :) Gögüsleri acımaya başlayacak idrar yanmasıda olur sen sabırla bekle inşallah iyi olacak :) doktor sana 48 saatte bir beta hcg yaptır demedi mi ?

Canim gormemisim mesaji kusura bakma... evet canim 48 saatte bir dedi hep diyolar zaten yarin sabah yine kan vericem ben...benim birde pihtilasma sorunum var bugun tup bebek merkeziyle de gorustum yarinki testte en ufak bir yukselme varsa hemen clexane ignene basla dediler yine igne yine ama fobim olmasina ragmen sesim cikmadan oluyorum bu igneleri...inşallah hayirlisiyla yükselmistir degerlerimiz bakalim benim minnosum azimli bu sefer ilkkez dogal bi sekilde hamilelik oluştuğu icin sanki hic bisey bilmiyormusum gibi oldum...herseyi yarinki test belirleyecek bakalim...heyecanlimiyim hayir ssadece hala cooooooooooooook saskinim...belki yarin normale donerim...:KK57::KK57::KK57::-):-):confused::confused::KK22::KK51:

Canim gormemisim mesaji kusura bakma... evet canim 48 saatte bir dedi hep diyolar zaten yarin sabah yine kan vericem ben...benim birde pihtilasma sorunum var bugun tup bebek merkeziyle de gorustum yarinki testte en ufak bir yukselme varsa hemen clexane ignene basla dediler yine igne yine ama fobim olmasina ragmen sesim cikmadan oluyorum bu igneleri...inşallah hayirlisiyla yükselmistir degerlerimiz bakalim benim minnosum azimli bu sefer ilkkez dogal bi sekilde hamilelik oluştuğu icin sanki hic bisey bilmiyormusum gibi oldum...herseyi yarinki test belirleyecek bakalim...heyecanlimiyim hayir ssadece hala cooooooooooooook saskinim...belki yarin normale donerim...:KK57::KK57::KK57::-):-):confused::confused::KK22::KK51:

İnşallah canım test sonucunu yaz :) Senin için dua edicem..

Tamam canim yazicam 3.30 gibi ogrenmis olurum teşekkür ederim dualarin icin...
Yazmamisim sana ozur dilerim 80.8 cikti canim yarin yine tekrarliycam bat gecikmem yarin tam 9 gun oluyor sende durum nasil ???

Canim bi ustteki mesajlari sana yazdim

Canım cevap yazamadım kusura bakma ancak dönebiliyorum.Benim beta hcg değerlerim şuan çok iyi artıyor fakat doktora gttim ultrasndan baktı kese tam yuvarlak değilmiş bu da sorun çıkarırmış :( her gittiğimde yeni bişey çıkıyor :(

Canım cevap yazamadım kusura bakma ancak dönebiliyorum.Benim beta hcg değerlerim şuan çok iyi artıyor fakat doktora gttim ultrasndan baktı kese tam yuvarlak değilmiş bu da sorun çıkarırmış :KK43: her gittiğimde yeni bişey çıkıyor :KK43:

Hemen umutsuzluga kapilma bekle bakalim belki ogun oyle gorundu hersey belki cok iyi olacak sabret canim...ben daha kese bile gormedim bugun yone kan testim var simdi kan vermeye gidiyorum bakalim hayirlisi canim...

Hemen umutsuzluga kapilma bekle bakalim belki ogun oyle gorundu hersey belki cok iyi olacak sabret canim...ben daha kese bile gormedim bugun yone kan testim var simdi kan vermeye gidiyorum bakalim hayirlisi canim...

Güzel haberlerini bekliyorum canım :)
2 ayrı doktora gittim bir tanesi kese yuvarlak değil bozulmuş gebelik olabilir dedi diğer doktor da bence gayet iyi 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi:( daha hiç hamileyim diye sevinemedim hep bir şey çıkıyor :(

Güzel haberlerini bekliyorum canım :)
2 ayrı doktora gittim bir tanesi kese yuvarlak değil bozulmuş gebelik olabilir dedi diğer doktor da bence gayet iyi 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi:KK43: daha hiç hamileyim diye sevinemedim hep bir şey çıkıyor :KK43:

Ahh canim ayni durumdayiz bende daha bi mutlu olamadim bekliyorum bakalim 3 te gorecegiz enazindan bir kese gorebildin buna sevin canim son beta hcg degerin kacti vebtarh neydi...

Geçen hafta Perşembe günü yaptırdım 3240 çıktı o gün kese ultrasonda gözükmemişti alttan muayene oldum.Cuma günü tekrar gittim ultrasonda gözüktü dr 5 haftalık dedi.

Arkadaslar adetimi 1 gun gecti dun test yaptim nefatif ikinci cizgi silik bile degil bombos ama hala adet olmadim ve sabah kustum kan tahlili yaptirsam cikar mi yoksa beklemelimiyim.acil yardim

Arkadaslar adetimi 1 gun gecti dun test yaptim nefatif ikinci cizgi silik bile degil bombos ama hala adet olmadim ve sabah kustum kan tahlili yaptirsam cikar mi yoksa beklemelimiyim.acil yardim
Ben adet günümde yapmıştım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım kanda hemen çıkıyor ama istersen bir kaç gün bekle canım.

Canim benim son sat 14 eylul yani 12 ekimde bat oluyor bu durumda ben artik inkansizliga inandigimdan yolculuk yaptim falan hastayim diye gittim 48 saat gecikmisti adetim su durumda 4+3 oluyoruz biz cok kucuk minnacigiz tabii devam ederse...
evet ben de cevap bekliyorum senden. ben çok hikaye duydum böyle. artık umudun kesildiği anda hem de doğal yoldan hamile kalanlar ve dünya tatlısı bebekleri olanlar. tedavilerden sonuç alamayıp, Allah tarafından hamile kalanlar. (gerçi hepsi Allah takdiriyle de) hatta bir akrabamın akrabası ikiz doğurdu, biri kız biri erkek. dualarımızı ve iyi düşüncelerimizi hiç bırakmayalım, hep dileyelim ve isteyelim kızlar.
ben de yaklaşık 15 aydır istiyordum, her ay üzülüyordum, vallahi bu ay amaaaan dedim napayım kendimi mi kasıcam sürekli? olursa hayırlısı olmazsa da napayım dedim(bu arada dr' a gittim anormalliğin yok demişti), valla regl 6 gün geçti ama heyecanlanmadım, üşüdüm de ondan gecikti sandım-bir kez daha böyle gecikmişti ve test negatif çıkmıştı, yoksa aşırı düzenlidir adetlerim- bu sefer test yaptım çift çizgi gördüm ama gerçekten beklemiyordum. ablam da aynı böyle olmuş, üstüne gidip, stres yapmadığım ay hamile kaldım demişti. o yüzden şimdi de negatif düşünmeden stres yapmadan, nolur öyle geçirelim hamileliğimizi, her şeyin yolunda ve sıradan geçtiğini düşünelim. herhangi sıradan bir hamile kadınız sonuçta değil mi? bu bebekler doğacak inşallah. hem de tosun gibi:KK46:

kızlar slm ya bn dün test yaptırdım 49.13 çıktı sizce kac haftalık bn anlamadım çok haftaya kese için gel dedi doktor ama bn çarşamba tekrar kan verim diyorum

Back