Beta hcg testi...

İşten güçten zaman bulamadım kusura bakmayın katılamadım aranıza :) İyi gidiyo şimdi dün dr gittim baktı iyi dedi. İkili test için kan verdim dün bende c.tesi bekliyom şimdi sonuçlar o zaman çıkacak. #yabanci hayat sende içini ferah tut hiç bişi olmaz keseyi görmemişiniz anladığım kadarıyla ama göreceksin ve mutlu olacaksın inanıyorum ben. Afacan seni çokk meraklandırcak anlaşılan.. :):):)

Kızlar bugün dr da kesemizi gördük Allah a şükür bi 10-15gun sonra gideceğim kalp atışı için Hormon testi istedi öyle bkalim bnde gidişat bu

#yabancihayat ben sana demiştim bak şükürler olsun Rabbime bişey al coluk çocuğa dağıt evladın ve senin icin

#yabancihayat ben sana demiştim bak şükürler olsun Rabbime bişey al coluk çocuğa dağıt evladın ve senin icin

Sağolasın Allah razı olsun canım bende o niyetle ihtiyaç i olan bir komsuya yardım ettim braz yeri gelince de camiiye vs yardim ediyorum Allah cumlemizin evlatlarini sağlıklı sıhhat li eylesin inşallah

Amin inşaallah canım valla çok sevindim Allah hayırlısıyla saglikla kucağımıza almayı nasip etsin #yabancihayat

Amin inşaallah canım valla çok sevindim Allah hayırlısıyla saglikla kucağımıza almayı nasip etsin #yabancihayat

Senn nasıl gidiyor kalp atisi duydun mu sen benim zamn zamn kasik agrilrm dvm ediyor ama kanamam hiç olmadi Allah a şükür

Evt ya çok soğuk... Hamilelik nasıl gidiyo kızlar işten güçten soramadım hiç hal hatır kusura bakmayın valla

Çok şükür iyi ama mide bulantim çok birçok şeyden tiksindim

Bir benimmi yok bulantım anlamadım gitti benimde bugün çok kasık ağrım var yarın doktora gidicem hala adet sancısı gibi sancı olması bence normal değil bakalım hayırlısı

Bir benimmi yok bulantım anlamadım gitti benimde bugün çok kasık ağrım var yarın doktora gidicem hala adet sancısı gibi sancı olması bence normal değil bakalım hayırlısı
Canım kasık ağrısı zaman zaman bende de oluyor ama 8.haftada azalıyor galiba benim çok bulantim var ogurmekten bi hal oluyorum

Canım kasık ağrısı zaman zaman bende de oluyor ama 8.haftada azalıyor galiba benim çok bulantim var ogurmekten bi hal oluyorum
Canım ilk uyandığında su içme uyandığın an hemen ağzına bir çubuk kraker at azaltıyormuş inşaallah geçer

canım bendede hala kasıık agrıları oluyor ilk gebelik de daha çok oluyormuş bnde bhafta sonra kalp atışı için gdecegm inşallh

Benim de hic ne bulanti kusma tiksinme hicbisi yok. Dr dedi benimde oleydi 16.bhaftadan sonra basladi dedi Bakalim bende olcakmi. Kasik agrisi bende de hala oluyo 2 gun suruyo sora geciyo ama genelde eger normal adet donemine girdiysem o zaman oluyo dikkat ettim.

Merhabalar arkadaşlar..
ben bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 3,85 çıktı
sat :16 aralık adet döngüm düzensiz,26 da 27 de 28 de olabiliyor yani bugün adetten sonraki 23, gün pazara kadar olabilirim aslında
biliyorum çok erken ama diş tedavisi vardı artı çok fazla belirtidir diye yorumladgm seyler oluyor bir haftadır
bu sonuç sizce nasıl?

Bu konuda valla bi bilgim yok canım tahlili referans aralığı kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…