- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
Bu konuda valla bi bilgim yok canım tahlili referans aralığı kactı
Canım sen en iyisi adet tarihini bekle tekrar baktirRapor şöyle
Tetkik Adı
Birim
Min
Max
Sonuç Tar.
HORMON
Sonuc
Açıklama
Beta-HCG
mIU/ml
Erkek 0.5
- 2.67
Kadın 0
- 5
0-1 hafta
5 - 50
1-2 hafta
50 - 500
2-3 hafta
100 - 5000
3-4 hafta
500 -
10000
4-5 hafta
1000 -
50000
5-6 hafta
10000 -
100000
6-8 hafta
15000 -
200000
8-12 hafta
10000 -
100000
evet çok ümitlenmeden beklesem iyi olacak tşk ederim:)Canım sen en iyisi adet tarihini bekle tekrar baktir
Aynen canım üstüne düşme gerçi bunu söyleyen ben miyim bilmiyorum ama üstüne düşmeyin oluyor Rabbim gönlüne göre versin.evet çok ümitlenmeden beklesem iyi olacak tşk ederim:)
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar be PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;
02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Canim bende geçen hafta dinledim mutlaka videoya al o bambaşka duyguyu o kadar güzel bişey ki göz yaşlarını tutamiyosunbugun dr a gdicm kalp atısı için hakkımızda hayrlısı
Hadi hayırlısı.. Duy o pıtpıt atan kalbiciği bebeğinin. Maşallah maşallah..bugun dr a gdicm kalp atısı için hakkımızda hayrlısı
4 -5haftalik kese gorunuyor 7-8 haftada kalp atisi diye biliyorum. Duruma gore degisiyor tabi gec gorup duyanlarda var bildigim kadariyla.Arkadaşlar kaç haftada kese görünüyor ve kalp atışları duyuluyor?
Sağolasın cevap için çok teşekkür ederim..4 -5haftalik kese gorunuyor 7-8 haftada kalp atisi diye biliyorum. Duruma gore degisiyor tabi gec gorup duyanlarda var bildigim kadariyla.
iyi gunler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde byle bısey yasayanlar varmı acaba yardım edermsınız
dedıgın gıbı deolabılır canım ama ıste boyle belırtıler görunce kafam karıstıKanda negatif cikdiysa herlde yoktr gebelik belki normal kan degerin düşükse o da uykuya dusmene nedn olur
Maşallah Allah bağışlasın :)Kızlar mrb size bişey sorcam 10 haftalik oldu maşallah bebişim Dr ay sonu gel cinsiyeti tahmin edeyim dedi siz ne zaman ogrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?