• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg testi...

Kızlar hamile iken ağrı kesici kullanıyor musunz ben gribim ve atesim hafif var gbi ne yapsam bilemedim
dr atesin cikmadgi sürece idare et demişti

Kızlar hamile iken ağrı kesici kullanıyor musunz ben gribim ve atesim hafif var gbi ne yapsam bilemedim
dr atesin cikmadgi sürece idare et demişti
Canım 3 haftadır gribim yerimde kalkamiyorum hiçbirşey icmedim tavuk suyuna çorba ıhlamur kivi çilek portakal mandalina ile idare ettim hala da yıkılıyorum zor da kalmadıkça içme içerden de minoset ic

Canım 3 haftadır gribim yerimde kalkamiyorum hiçbirşey icmedim tavuk suyuna çorba ıhlamur kivi çilek portakal mandalina ile idare ettim hala da yıkılıyorum zor da kalmadıkça içme içerden de minoset ic
Ama zencefil koyma icine

Canım bende icmiyorum ama mikroplar bebge zarar verir mi ateş cikarsa ona zarar verir mi dye endişe ediyorum bende de parol var ama icmwdim onu da bebek düşünüyoruz diye kullnbilirsn dye yazmıştı önceden dr.
bende bu haftalar mide bulnti hissi olsgu için tabi her şey yiyemiyorum ihlamur ictim yeşil mercimek corbam vardi ictim şimdi de Portakal yiyim bari
geçmiş olsun canım cinsiyet için bir şey dedi mi dr

Canım bende icmiyorum ama mikroplar bebge zarar verir mi ateş cikarsa ona zarar verir mi dye endişe ediyorum bende de parol var ama icmwdim onu da bebek düşünüyoruz diye kullnbilirsn dye yazmıştı önceden dr.
bende bu haftalar mide bulnti hissi olsgu için tabi her şey yiyemiyorum ihlamur ictim yeşil mercimek corbam vardi ictim şimdi de Portakal yiyim bari
geçmiş olsun canım cinsiyet için bir şey dedi mi dr
Canim benim doktorum sadece ateş olursa minoset dedi hiç icmedim ilaç dün gittik kadın dogumcuma çok şükür maşallah hersey çok iyi bebeğim sağlıklı ayin 7 sinde ikili test yaptırcam cinsiyeti de o zaman soyliycek

her akşam yatmadan ılık suya bal ve limon koy karışıtırıp iç. Yalnız tansyonunu takip et limon çok etkilemesin. Bal olarakta bulabilirsen petek bal bul.

her akşam yatmadan ılık suya bal ve limon koy karışıtırıp iç. Yalnız tansyonunu takip et limon çok etkilemesin. Bal olarakta bulabilirsen petek bal bul.
Canım Bala alerjim var başka bildiğin bişey varsa onun tavsiyesini alabilirim

Kızlar gribim tekrarladı napcam ya
Herkes bilir anne corbasidir aslinda yinede yazayim dedim.Tavuk yada baget hasla bol yogurt yumurta sarisi azcik un ve limonla terbiye yapin bol karabiber atip icin. Gercekten cok iyi geliyor. Portakal ve nar sıkıp icmekte iyi geliyo. Iyiesirsiniz tez zamanda insallah...

Herkes bilir anne corbasidir aslinda yinede yazayim dedim.Tavuk yada baget hasla bol yogurt yumurta sarisi azcik un ve limonla terbiye yapin bol karabiber atip icin. Gercekten cok iyi geliyor. Portakal ve nar sıkıp icmekte iyi geliyo. Iyiesirsiniz tez zamanda insallah...
Canim cok tesekkur ederim inşaallah portakal ve narı karıştırıp mı iceyim

Canim cok tesekkur ederim inşaallah portakal ve narı karıştırıp mı iceyim
Cnm gezerken gordum hamilesin herhalde bnde yeni dogum yaptim bn narin rahim kaslarini calustirdigini duymustum kkda da okudum hamisler son ay bebis gelsin diye nar yiyolardi

Cnm gezerken gordum hamilesin herhalde bnde yeni dogum yaptim bn narin rahim kaslarini calustirdigini duymustum kkda da okudum hamisler son ay bebis gelsin diye nar yiyolardi
Canim cok saol o zaman yemiyim ben valla iyi oldu soylemen

Ya arkadaslar bı sorum olacak adete bes gun kala test yaptım sılık cıktı uc gun kala yaptım yıne sılık sılık derken havaya kaldırdıgımda gorunuyordu ıkıncı cıZgı adete ıkı hun kala yanı dün kan teatı yaptrdım 0 cıktı cok moralım bozuldu mıde bulantısı ıcın erken bılıorum ama ıkı hamılelık gecırdım düşükle sonuclanan ıkısındede erkende bulantım baslamıstı smdıde bulantım var yukselır mu acaba ya yarın adet gunum ama hıcbı belırtı yok olacagına dair kendımı heveslendrmek ıstemıyorum ama boyle bısey basına gelen oldu mu

Back