- 21 Kasım 2014
- 100
- 20
- 33
- 36
Amin canım çok saolMaşallah Allah bağışlasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok saolMaşallah Allah bağışlasın :)
Canım 3 haftadır gribim yerimde kalkamiyorum hiçbirşey icmedim tavuk suyuna çorba ıhlamur kivi çilek portakal mandalina ile idare ettim hala da yıkılıyorum zor da kalmadıkça içme içerden de minoset icKızlar hamile iken ağrı kesici kullanıyor musunz ben gribim ve atesim hafif var gbi ne yapsam bilemedim
dr atesin cikmadgi sürece idare et demişti
Ama zencefil koyma icineCanım 3 haftadır gribim yerimde kalkamiyorum hiçbirşey icmedim tavuk suyuna çorba ıhlamur kivi çilek portakal mandalina ile idare ettim hala da yıkılıyorum zor da kalmadıkça içme içerden de minoset ic
Canim benim doktorum sadece ateş olursa minoset dedi hiç icmedim ilaç dün gittik kadın dogumcuma çok şükür maşallah hersey çok iyi bebeğim sağlıklı ayin 7 sinde ikili test yaptırcam cinsiyeti de o zaman soyliycekCanım bende icmiyorum ama mikroplar bebge zarar verir mi ateş cikarsa ona zarar verir mi dye endişe ediyorum bende de parol var ama icmwdim onu da bebek düşünüyoruz diye kullnbilirsn dye yazmıştı önceden dr.
bende bu haftalar mide bulnti hissi olsgu için tabi her şey yiyemiyorum ihlamur ictim yeşil mercimek corbam vardi ictim şimdi de Portakal yiyim bari
geçmiş olsun canım cinsiyet için bir şey dedi mi dr
Inşallah sende bebeğin de sağlıklı olur canimHayırlısı canım inşallah sağlıklı olursun sende
Kızlar gribim tekrarladı napcam yaInşallah sende bebeğin de sağlıklı olur canim
Kızlar gribim tekrarladı napcam ya
Canım 3 haftadır gribim yerimde kalkamiyorum hiçbirşey icmedim tavuk suyuna çorba ıhlamur kivi çilek portakal mandalina ile idare ettim hala da yıkılıyorum zor da kalmadıkça içme içerden de minoset ic
Canım Bala alerjim var başka bildiğin bişey varsa onun tavsiyesini alabilirimher akşam yatmadan ılık suya bal ve limon koy karışıtırıp iç. Yalnız tansyonunu takip et limon çok etkilemesin. Bal olarakta bulabilirsen petek bal bul.
Herkes bilir anne corbasidir aslinda yinede yazayim dedim.Tavuk yada baget hasla bol yogurt yumurta sarisi azcik un ve limonla terbiye yapin bol karabiber atip icin. Gercekten cok iyi geliyor. Portakal ve nar sıkıp icmekte iyi geliyo. Iyiesirsiniz tez zamanda insallah...Kızlar gribim tekrarladı napcam ya
Canim cok tesekkur ederim inşaallah portakal ve narı karıştırıp mı iceyimHerkes bilir anne corbasidir aslinda yinede yazayim dedim.Tavuk yada baget hasla bol yogurt yumurta sarisi azcik un ve limonla terbiye yapin bol karabiber atip icin. Gercekten cok iyi geliyor. Portakal ve nar sıkıp icmekte iyi geliyo. Iyiesirsiniz tez zamanda insallah...
Cnm gezerken gordum hamilesin herhalde bnde yeni dogum yaptim bn narin rahim kaslarini calustirdigini duymustum kkda da okudum hamisler son ay bebis gelsin diye nar yiyolardiCanim cok tesekkur ederim inşaallah portakal ve narı karıştırıp mı iceyim
Canim cok saol o zaman yemiyim ben valla iyi oldu soylemenCnm gezerken gordum hamilesin herhalde bnde yeni dogum yaptim bn narin rahim kaslarini calustirdigini duymustum kkda da okudum hamisler son ay bebis gelsin diye nar yiyolardi
Yeme cnm bnde oyle duydugum icin hic yemedim hamileligim boyuca nari cok sevmeme ragmen hayirlisiyla kicagina al insallhCanim cok saol o zaman yemiyim ben valla iyi oldu soylemen
Amin inşaallah canım ben sevmem narı fazla Allah'tanYeme cnm bnde oyle duydugum icin hic yemedim hamileligim boyuca nari cok sevmeme ragmen hayirlisiyla kicagina al insallh