Kızlar napiyosunuz bi de size bişey soram as ermeye başladınız mi ayrıca benim şok bacağım komple agriyo sizde de olmus muydu
O as ermeye işte canimCanim aşerme degilde normalde pek sevmediğim şeyleri canim çekiyor yumurta mesala
Canım sen mutlaka git bi kadın dogumcuyla konusArkadaslar.adt gunum 6 gun gcti. 2. Gun tahlilde hcg 12 ckmsti.idrarda hala negatf.sizce nrmal mi.ptsi tahlil ypcm tekrar
O as ermeye işte canim
gayet normal hata cok iyi diyebilirz bu şekilde artması gerekiyor.Kızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor
gayet normal hata cok iyi diyebilirz bu şekilde artması gerekiyor.
Canım hiç korkma nete bakma dik doktoruna bende öyleydim takma lütfen dua et Rabbime güvenCani. Nette mol gebelik diye bir şey okuduk stres olduk eşimle sevnemedik bile cahillikten mi cok okumaktn mi bilmiyorum kese ydi kalp atisiydi vs
hafta içinde kadin dktr gdcm kese gözükür mu szcee
Canım korkma Allah'ım büyüktür ctesi keseni göreceksin bak gorurursun
canım Allah'ım yardimcin olsun yüreğini ferah tut ben eminim keseyi göreceksin dualarım seninleInşallah o zaman a kadar gelisir bebisimz esime kalsa kap atisi da duymayi bekliyordu o
Inşallah cumartesi nasıl gelcek bilmiyorum kandil gecesi bol bol dua edelim inşallah
Rahim duvarı kalınlaşınca noluyormuş canım birde değerin 1500 ü geçmiş neden göremedi keseyi buarada ankarada pek hastane bilmiyorum demişsin koruyu tavsiye ederim çok memnun olan arkadaşlarım varbende oraya gidicemKızlar doktora gittim. Keseyi goremedi vavajinal bakmadi karindan ultrason bakti
cumartesi tekrar gel dedi rahim duvari kalinlasmis dedi
Rahim duvarı kalınlaşınca noluyormuş canım birde değerin 1500 ü geçmiş neden göremedi keseyi buarada ankarada pek hastane bilmiyorum demişsin koruyu tavsiye ederim çok memnun olan arkadaşlarım varbende oraya gidicem
Evet cumartesi 1500du ve simdiye 3000olmaliydi degerim bilgi hastanesine gittim normal ultrason bakti kan almadi tekrar bilmiyorum hayırlı si olsun canım
bayan doktor tercih ediyorum koru da bayan doktor var mi tavsiye edecegin
#yabancihayat canım ben senin için araştırıyorum doktor kadın olması sart mı
Canım hiç korkma beni de korkuttular korkma bak ben evde yanlız kalmaya bile korkuyorum artık içini ferah tut degerlerin düzgünse korkmaEvet canım mümkün oldukca tercih ediyor m bekarken hic kadin dogum gitmemistm bi skntim yok diye ilk evliyken gttim bayana çünkü bazıları direk alttan bakiyor
Allah razı olsun canım dusunmn yeyer ben evlnnce ankaraya geldim ailem istanbul da orda olsam birçok yere gderdimzaten coktaan
şimdilik cumartesi yi beklicez birde esim çalışıyor ya hafta icinde ben pek gdemm zaten mecbur beklicz
doktor a korkularmz soyledik dis gebelik vs onlar da degerin artmz dedi benim degerim duzenli artmis internet den okudum dedim
oralara bakip kendini üzme dedi baksana sevincini bile yasayamamissnz dedi aynen öyle dedim bi hafta oldu daha hala bi korku var aileler e söylemek sağlıklı kalp atisi duyunca soyleyelm diye
senin gebelik nasıl papatya sesi çıkmıyor inşallah iyi gidiyordur onunki de
Canım hiç korkma beni de korkuttular korkma bak ben evde yanlız kalmaya bile korkuyorum artık içini ferah tut degerlerin düzgünse korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?