Beta hcg testi...

Ya okudukça korkuyor insan bence akışına bırak ben öyle yapmayı deniycem yoksa aklımı siyircam ona bişey olur diye bu arada isim dusundun mu

Ya okudukça korkuyor insan bence akışına bırak ben öyle yapmayı deniycem yoksa aklımı siyircam ona bişey olur diye bu arada isim dusundun mu

Kiz düşünüyorum ben hep kiz bebek rüya si gorurdum ama
kiz olursa elif Meryem- elif mina-elif Zehra olabilir
erkek de yavuz Ertuğrul gibi ağır isimler begeniyorz ama zaman la degisir blki sen ?

Ne güzel ya herkes hamile Allah im bana da nasip etsin inşallah
Allah herkeze tattirsin bu duygu. Merak etme seninde olacak Allah ole bi zamanda veriyoki sasip kaliyosun. Sen sadece pozitif ol olmayacak die dusunme. Sen hissettikce o sana 1 adim 1 adim hep yaklasacaktir.

Canlar desteginiz için teşekkür ederim. Kantesti yaptirmistim zaten bazen yanlis mi çıktı diye düşünmekten edemiyorum kendimi.

icime bir korku dustu
internette baktik beta hcg degerleri 48 saatte 2katina cikar diyor
ben pazartesi aksam ilk yaptirdum 133 cikdi ertesi akşam 269 cikdi yani 25saatte iki katina cikdi anormal mi siizc

Korkma yüreğini ferah tut lütfen Rabbim herseyin en iyisini bilir ben bi terslik olduğunu düşünmüyorum doktoruna git baksın bir an once

2 ocakda randevm var devlet hastanesi ne
ankara da pek hastane bilmiyorum oyüzden kendi dojtr aradim sekreteri bu hafta cok yogun dedi ne zormus ya
yarin aksam tekrar acil e gidip baktirirm olmazsa

icime bir korku dustu
internette baktik beta hcg degerleri 48 saatte 2katina cikar diyor
ben pazartesi aksam ilk yaptirdum 133 cikdi ertesi akşam 269 cikdi yani 25saatte iki katina cikdi anormal mi siizc
Normaldir ya benim 345 kusur cikti 2 gun sonra 1540 falandi. Belkide ikizin olur ikiz olunca daha yuksek cikarmis die duymustum hayirlisi. Korkma bence.

Kızlar napiyosunuz bi de size bişey soram as ermeye başladınız mi ayrıca benim şok bacağım komple agriyo sizde de olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…