- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
ben akşam duş alıyordum ama artık dikkat edicem sabah alırım artık bakalım bu ay bu yöntemlere uyunca olur inşallah sağlıkla cümlemizinBen sabah kalkıp abdestimi alıyorum 2 günde çok 15 dk yeterli diyolar ben sabaha kadar kalkiyorum yerimden
Sperm gider ama giden sperm gittigi yerde tutunup bebis olussun die zaten dus falan alinmiyo ki vucut isinda degisiklik yasanmasin. Bu yuzden onemli.ama gusül abdest almak gerektiği için mecbur gece olmasa da sabah duş alıyorum . kimisi de 15 dk da giden sperm gidiyor diyor
gkcn 88 sen hangi şehirdesinInşallah
canım adetinin 10 gün geçmesi gerekiyor diyolar ama tabi kişiden kişiye değişebilirkızlar merhaba benim bir sorum olacak adetime 6 gün var kan tahlili verdim öğlen 3 te alacagım. sizce erken mi test için yani varsa gebelik az da olda değerler çıkar mı
E bu da bir nevi aşılama gibi düşün doğal yoldan. Hani ben dr nin sölediklerini sölüyorum kişiye kalmış bişi ben dikkat ettim bunlara o yüzden yazdım yanlış anlamayın beni.aşılama da falan duymuştum 2 gün duş aldırmıyolar sonra da ılık suyla alın yazıyor. ben çok sıcak suyla duş alıyorum üşüyorm çünkü soğuk zaten
canım ben hamile değilim ama adetim 5 gün gecti kan verdim 0,00 çıkdı. bugun de adet oldum 7 gün gecikmeli olarak sen inşallah gönlüne göre oluridrar testi için duymuştum 1 hafta 10 gün geçsin diye ama kanda daha erken belli olur diye biliyordum yanılıyor muyum çıkmaz mı yani
Bir ihtimal aslında kanda çok düşük çıkabilir ama adetinde yaklaştığı için bazı hormonlar bu değeri yüksekte gösterebilir die biliyorum. Bu yüzden adet geçmesi beklenmeli die düşünüyorumidrar testi için duymuştum 1 hafta 10 gün geçsin diye ama kanda daha erken belli olur diye biliyordum yanılıyor muyum çıkmaz mı yani
Hayir sacmalamak degil bu istedigin icin yapiyosun ve yapyoruz. 2.5 sene sirf eczane ve hastaneye tahlil icin calistim gordum ki kendi kendimi uzuyorum bu sefer psikoloji bozuluyo ben bunu yasadim sende ayni seyi yasama die soluyorum yani yanlis anlamayin beni sakinanladım kızlar aşırı heyecandan saçmalıyorum işte. belkide yaptırmamalıydım bugün . sanra olmayınca insanın ister istemez içi burkuluyor.
ay aynen ya evde test sürekli duruyor . yap sonuç negatif tekrar al modundayım.kızlar hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz, rüyalar görüyorum ben kesin hamileym diyorum ecz.den test alıp yapıyorum vs. insan isteyince her şey umut oluyor
Nane limon kan sonuci ne cikdi canimmhayır yanlış anlamadım tabi ki. niye bekleyemiyorsun diye kandime sitem ediyorum şu an.
aslında sürpriz olsun istiyorum ama buna izin vermiyorum ki
canım negatif çıktıNane limon kan sonuci ne cikdi canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?