B Babyprime Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 186 55 43 Dün 15:25 Konu Sahibi 1esraogz1 #41 betiiiisss .!.: Merhaba arkadaşlar, yuzde 60 artis orani yeterli mi sizce, sizinkiler de boyle miydi yoksa yuzde 60dan dusuk muydu artis Genişletmek için tıkla...
betiiiisss .!.: Merhaba arkadaşlar, yuzde 60 artis orani yeterli mi sizce, sizinkiler de boyle miydi yoksa yuzde 60dan dusuk muydu artis Genişletmek için tıkla...
1esraogz1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 18 3 29 Bugün 01:51 Konu Sahibi 1esraogz1 #42 Babyprime .!.: Merhaba arkadaşlar, yuzde 60 artis orani yeterli mi sizce, sizinkiler de boyle miydi yoksa yuzde 60dan dusuk muydu artis Genişletmek için tıkla... Yüzde 60 yeterli olduğunu söylüyorlar, benim iki katı artarken yüzde 60 daha sonra yüzde 20 artmıştı düştü sürekli artış orani en son düşük yaptım inşallah sizinki yüksek sağlıklı artar.
Babyprime .!.: Merhaba arkadaşlar, yuzde 60 artis orani yeterli mi sizce, sizinkiler de boyle miydi yoksa yuzde 60dan dusuk muydu artis Genişletmek için tıkla... Yüzde 60 yeterli olduğunu söylüyorlar, benim iki katı artarken yüzde 60 daha sonra yüzde 20 artmıştı düştü sürekli artış orani en son düşük yaptım inşallah sizinki yüksek sağlıklı artar.