- 23 Aralık 2021
- 27
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi kivircikbasbas
Keseyi görecek kadar yükselmiş maşalahKızlar selam bugün beta hcg testi yaptırdım ama henüz doktora gösteremedim. Sonucu nedir yorumlarınızı yapar mısınız Kızlar.
Hamilesiniz, Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar selam bugün beta hcg testi yaptırdım ama henüz doktora gösteremedim. Sonucu nedir yorumlarınızı yapar mısınız Kızlar.
Çok teşekkür ederimKeseyi görecek kadar yükselmiş maşalah
Amin Çok teşekkür ederimHamilesiniz, Allah tamamına erdirsin inşallah
5. Hafta canımÇok teşekkür ederimpeki bu değerler kaçıncı haftaya denk geliyor biliyor musunuz?
doktora gititmiz mi acaba sonuc nedirKızlar selam bugün beta hcg testi yaptırdım ama henüz doktora gösteremedim. Sonucu nedir yorumlarınızı yapar mısınız Kızlar.
İkiz mi?merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı
inanin bnde bilmiyorum çok ediyorumİkiz mi?
gidemiyorum ya randevu yok sıra vermiyorHey maşallahdoktora gittin değil mi gitmediysen hemen git
devlete gidiyorsun herhalde bende bulamamıştım 2 hafta olmuştu mecbur özele gittimgidemiyorum ya randevu yok sıra vermiyor
aynen yok gercekten özelde uzakdadevlete gidiyorsun herhalde bende bulamamıştım 2 hafta olmuştu mecbur özele gittim
o zaman her gün mhrs ye girip bak güncelliyorlar umarım 1 hafta içinde açılır tekrar randevularaynen yok gercekten özelde uzakda
Randevu bulmak istiyosanız gece 1 ,2 arası bakın mutlalka o güne randevu çıkıyor ben randevularımı o şekil alıyor m deneyin sizde alırsınızo zaman her gün mhrs ye girip bak güncelliyorlar umarım 1 hafta içinde açılır tekrar randevular
inşallah alabilirim gercektenRandevu bulmak istiyosanız gece 1 ,2 arası bakın mutlalka o güne randevu çıkıyor ben randevularımı o şekil alıyor m deneyin sizde alırsınız
inşallaho zaman her gün mhrs ye girip bak güncelliyorlar umarım 1 hafta içinde açılır tekrar randevular
İki ayrı kese diye düşündüm de ben. 4+5 ve 4+6 haftalıklar. 9.1 ve 9.8 mm embriyonun ölçüleri.inanin bnde bilmiyorum çok ediyorum
inşallah öyledir gercekten öyle ise çok kutlu olurumİki ayrı kese diye düşündüm de ben. 4+5 ve 4+6 haftalıklar. 9.1 ve 9.8 mm embriyonun ölçüleri.