Beta HCG Test Sonucum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hlyg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bakarmısınız ya değerim yükselir mi acaba dün vermiştim kan testini

Merhaba. Yarın tekrarlayın testi. İnşallah yükselmiştir
Çok korkuyorum 4 yıldır çocuk bekliyorum değer çok düşük pcos var bende adetlerim hep düzensiz olur ilaç içmeden olmazdım ama 5 aydır 35 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 şubat kafam çok karışık

Hiç korkmayın. Stres her şeyin başı. Benim gebeliğim 26 değer ile başladı. Burada 9 değerle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar varmış. Şu an önemli olan artış. Umudunuzu kaybetmeyin.

Hiç korkmayın. Stres her şeyin başı. Benim gebeliğim 26 değer ile başladı. Burada 9 değerle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar varmış. Şu an önemli olan artış. Umudunuzu kaybetmeyin.
İnşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuç alırım bol bol dua edin lütfen

Teşekkür ederim. 6+6’daymışız Dediğim gibi burada okuduğum kadarıyla hiçbir şeyin imkansız olmadığını gördüm. Kimyasal gebelik geçirdiğimde doktorum onun alacak nefesi varsa sen halter bile kaldırsan bir şey olmaz demişti. Bunu hiç unutmuyorum. Yani alacak nefesi varsa bu dünyada ne olursa olsun gelir. Ben buna inanıyorum. Allah büyük. Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın

Düzensizlik için ilaç kür vs kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…