- 17 Şubat 2025
- 251
- 59
- 13
- 27
İki günde bir bakıldı. Bugün bebeği gördük çok şükürKac gun arayla yukseldi acaba benimdr bugun 63 cikti , 2 gun sonra tekrarlayacagim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günde bir bakıldı. Bugün bebeği gördük çok şükürKac gun arayla yukseldi acaba benimdr bugun 63 cikti , 2 gun sonra tekrarlayacagim
Merhaba. Evet. Hamilesiniz bu değere göreSelamlar, benim beklenen adet tarihim 10 Nisan ama beta hcg 300 çıktı, testim de pozitif. Hamileyim değil mii
Evettt hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınızaSelamlar, benim beklenen adet tarihim 10 Nisan ama beta hcg 300 çıktı, testim de pozitif. Hamileyim değil mii
Merhaba. Yarın tekrarlayın testi. İnşallah yükselmiştirKızlar bakarmısınız ya değerim yükselir mi acaba dün vermiştim kan testini Eki Görüntüle 3572299
Çok korkuyorum 4 yıldır çocuk bekliyorum değer çok düşük pcos var bende adetlerim hep düzensiz olur ilaç içmeden olmazdım ama 5 aydır 35 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 şubat kafam çok karışıkMerhaba. Yarın tekrarlayın testi. İnşallah yükselmiştir![]()
Hiç korkmayın. Stres her şeyin başı. Benim gebeliğim 26 değer ile başladı. Burada 9 değerle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar varmış. Şu an önemli olan artış. Umudunuzu kaybetmeyin.Çok korkuyorum 4 yıldır çocuk bekliyorum değer çok düşük pcos var bende adetlerim hep düzensiz olur ilaç içmeden olmazdım ama 5 aydır 35 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 şubat kafam çok karışık
İnşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuç alırım bol bol dua edin lütfenHiç korkmayın. Stres her şeyin başı. Benim gebeliğim 26 değer ile başladı. Burada 9 değerle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar varmış. Şu an önemli olan artış. Umudunuzu kaybetmeyin.
Dualarım sizinle. Rabbim yüzünüzü güldürür inşallahİnşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuç alırım bol bol dua edin lütfen
Düzensizlik için ilaç kür vs kullandınız mıÇok korkuyorum 4 yıldır çocuk bekliyorum değer çok düşük pcos var bende adetlerim hep düzensiz olur ilaç içmeden olmazdım ama 5 aydır 35 günde bir oluyorum en son adet tarihim 24 şubat kafam çok karışık
Hayır hiç bir şey kullanmadımDüzensizlik için ilaç kür vs kullandınız mı