Beta HCG Test Sonucum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hlyg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hlyg

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
193
44
13
27
Merhaba kızlar. 2 günde 3 tane erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgileri silik bir şekilde gördüm. Dün doktora gittim Beta HCG baktırmak için. Sonuçlarım bu şekilde çıkmış. Doktor 10 üzeri çıkarsa 2 gün sonra yeniden gel dedi ama bu değer çok düşük değil mi? İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti.

Eklentiler

• IMG_0087.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_0088.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 251
  • IMG_0089.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:
Var gözüküyor ama kimyasal olması hcgye bağlı değil ki tutunamazsa kimyasal olur

Evet. Onu biliyorum. Sabah sabah biraz kafa karışıklığıyla öyle yazmışım Değer düşük olunca biraz tedirgin oldum açıkçası. İnşallah güzel bir artış olur.
9 la öğrenenleri gördüm. düşüklüğüne takılmayın sağlıkla yükselsin inşallah

2 gün sonra tekrarlayın yaklaşık 2 katına çıkıyorsa pozitif diyorlar, inşallah olumlu sonuçlanır:)

Sizin test sonucunuz çıkmadı mı
Maalesef. eNabız’a geri bildirim gönderdim. Hastanenin verileri göndermediğini ifade eden bir mail atmışlar. Hastaneyi aradım. Sistem yok diyorlar. Merak, stres içinde bekliyorum. İlk başta Beta HCG 26 çıkmıştı. Hâlâ regl olmadım. İnşallah olumlu ilerliyordur her şey.

Beklemek kolay değil tabi.
Hayırlı sağlıklı sonuçlarınız olsun.

Merhaba ne durumdasınız

Merhaba. İkinci kan tahlilim 50 üçüncüsü 649 çıktı. Bugün çok az lekelenmem oldu. Fakat doktorum yoktu. Devam ederse acile gideceğim
İnşallah bir sorun yoktur iyi haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…