Evet. Onu biliyorum. Sabah sabah biraz kafa karışıklığıyla öyle yazmışımVar gözüküyor ama kimyasal olması hcgye bağlı değil ki tutunamazsa kimyasal olur
9 la öğrenenleri gördüm. düşüklüğüne takılmayın sağlıkla yükselsin inşallahEvet. Onu biliyorum. Sabah sabah biraz kafa karışıklığıyla öyle yazmışımDeğer düşük olunca biraz tedirgin oldum açıkçası. İnşallah güzel bir artış olur.
Teşekkür ederim. İnşallah9 la öğrenenleri gördüm. düşüklüğüne takılmayın sağlıkla yükselsin inşallah
Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah güzel bir artış olur. Teşekkür ederim2 gün sonra tekrarlayın yaklaşık 2 katına çıkıyorsa pozitif diyorlar, inşallah olumlu sonuçlanır:)
Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah güzel bir artış olur. Teşekkür ederim
Maalesef. eNabız’a geri bildirim gönderdim. Hastanenin verileri göndermediğini ifade eden bir mail atmışlar. Hastaneyi aradım. Sistem yok diyorlar. Merak, stres içinde bekliyorum. İlk başta Beta HCG 26 çıkmıştı. Hâlâ regl olmadım. İnşallah olumlu ilerliyordur her şey.Sizin test sonucunuz çıkmadı mı
Beklemek kolay değil tabi.Maalesef. eNabız’a geri bildirim gönderdim. Hastanenin verileri göndermediğini ifade eden bir mail atmışlar. Hastaneyi aradım. Sistem yok diyorlar. Merak, stres içinde bekliyorum. İlk başta Beta HCG 26 çıkmıştı. Hâlâ regl olmadım. İnşallah olumlu ilerliyordur her şey.
Merhaba ne durumdasınızMaalesef. eNabız’a geri bildirim gönderdim. Hastanenin verileri göndermediğini ifade eden bir mail atmışlar. Hastaneyi aradım. Sistem yok diyorlar. Merak, stres içinde bekliyorum. İlk başta Beta HCG 26 çıkmıştı. Hâlâ regl olmadım. İnşallah olumlu ilerliyordur her şey.
Merhaba. İkinci kan tahlilim 50 üçüncüsü 649 çıktı. Bugün çok az lekelenmem oldu. Fakat doktorum yoktu. Devam ederse acile gideceğimMerhaba ne durumdasınız
İnşallah bir sorun yoktur iyi haberler alırsınızMerhaba. İkinci kan tahlilim 50 üçüncüsü 649 çıktı. Bugün çok az lekelenmem oldu. Fakat doktorum yoktu. Devam ederse acile gideceğim
Ben 7 le öğrendim şimdi 8+3 olduk maşallah9 la öğrenenleri gördüm. düşüklüğüne takılmayın sağlıkla yükselsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?