• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Beta hcg sonucumu anlamadım ?

Aysnrunozl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
21
26
18
26
İyi geceler şimdi hastaneden geliyorum günüm geçmiyor ama beta hcg yaptırdım birlikteliğimin yumurtlama döneminde yaptım dayanamadım test yaptım sonuç < 2 çıktı bu ne anlama geliyor adetimin geçmesini beklemeli miyim Yoksa kesim hamile degil miyim yardım edin lütfen sevgiler?

6 gün geçti bu süreçte de iki kere daha birliktelik oldu ve bir sürü hamilelik belirtisi var vücudum da ?

En en erken şüpheli ilişkiden en az 11 gün sonra çıkar. Kendim yaşadım. Sat 24 temmuzdu.yumurtlama 7 agustos civariydi.gec yumurtlama olmuş sanirim cunku o ay sadece 15 agustosta birliktelik oldu. 26 agustosta kan testi sonucum 15 ile pozitif cikti. Insallah hamilesindir. Anvak bu kadar erken belli olmaz.birlikte bekleyelim.benim de bat 5 ekim

Bayanlar merhaba dün gece den beri bir kaşık agrısı ve boşluklarımda bir agrı var bugün kalktığımda leke tarzın da kanamam vardı adetime daha beş gün var gebelik şüphem var neden olmuş olabilir bu kanama yardım edin lütfen?

Bayanlar merhaba dün gece den beri bir kaşık agrısı ve boşluklarımda bir agrı var bugün kalktığımda leke tarzın da kanamam vardı adetime daha beş gün var gebelik şüphem var neden olmuş olabilir bu kanama yardım edin lütfen?
Yerleşme kanaması olabilir canm daha öncede oluyomuydu böyle adetten önce lekelenme

İlişkinizden az bir süre geçmiş. Hamile değilsiniz ya da hamilesiniz demek için çok erken. Adetten üç gün önce hcg 1 çıkıp adet gününden 3 gün gecikme olduktan sonra hcg değeri yükselenler var pozitif olabilir yani :)

Hanımlar iyi geceler geçen ay düşük yaptım eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu ay adet olmadım 9 gün geçti 5 gün önce bthcg yaptırdım 0.400 çıktı hamile olma şansım varmı yoksa bu durum neden kaynaklanmış olabilir?

Back