Beta hcg sonucum sizce nasıl yorumlanmalı?

Bugün bebişimi ve kalp atışları nı gördüm tahmini hcg değerim 20 000 lerde falan olmalı. 5+6 gunlukken gördüm henüz duymadım Dr dinlemedi. Darısı bütün bebis isteyenlerin başına inşallah

Bugün bebişimi ve kalp atışları nı gördüm tahmini hcg değerim 20 000 lerde falan olmalı. 5+6 gunlukken gördüm henüz duymadım Dr dinlemedi. Darısı bütün bebis isteyenlerin başına inşallah
Merhaba size birşey sormak istiyorum çok kafama takıldı. Ne olur yardımcı olun sat 18.07.2014 ama adetlerim her zaman düzensizdir. Bu nedenle baştan pek umursamadım ama adetim beş gün geçince idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ardından kanda gebelik baktırdım. 22.08.2014 yapılan teste sonuç 51.69 çıktı. Dr ile görüştük ve bir hafta sonra testi tekrarlayın dedi dün akşam yine test yaptırdım ve sonuç 171.19 çıktı. Bu artışlar sizce normal mi? Araştırdığım kadarıyla 48 saat iki katına çıkması gerekiyormuş ama benim artışım çok fazla değil bu yüzden aklıma takıldı. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben aynı hastanede takip ettim artışımı. Sizin aynı hastane mi?
Bi de internette verilen artış düzeyleri biraz ortalama değerler olduğu için farklılık gösterebilir aslında. Bir sorum daha 2 değer de aynı saatlerde mi

Testler aynı hastane de yapıldı ama saat olarak tam bilemeyeceğim. Artışın az oluşu korkuttu beni biraz bir hafta geçmiş olmasına rağmen bu kadar az artması umarım herhangi bir sıkıntı yoktur. İçim içimi yiyor Pazartesi'ye kadar nasıl bekleyeceğim bende bilmiyorum. Allah herşeyin hayırlısı neyse onu versin. Ilgi gösterip cevapladığınız içinde teşekkür ederim.

Gerçekten her şeyin hayırlısı.sadece sağlıksız gebelikler vücuttan atılırmis bir şekilde inşallah sağlıklı ve sizinledir. Saati şu açıdan sordum 48 saat arayla 2 kat artacak ya ilki belki akşam geç saatlerdeyse 2. De sabah erken saatlerdeyse çok da bi anormallik yok aslında. Inşallah her şey yolundadir. Beni de bilgilendirin dualarım sizinle

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu akşam dayanamadım ve acilde bir kan testi daha yaptırdım. Test sonucuna göre dün 171.19 bugün 189.11 olmuş artış var bu duruma göre inş bir sorun yoktur. Pazartesi günü nasip olursa Dr ile görüşmeye gidicem umarım artış devam eder...

2. Testi ilk testen 1 hafta sonra yaptirdim dedin deilmi yoksa benmi yanlis anladim..eger 2 gun sonra yaptiridign sonic 178.. hersey yolunda demektir.. umarim ben yanlis anlamisimdir

2. Testi ilk testen 1 hafta sonra yaptirdim dedin deilmi yoksa benmi yanlis anladim..eger 2 gun sonra yaptiridign sonic 178.. hersey yolunda demektir.. umarim ben yanlis anlamisimdir
Evet bir hafta sonra yapıldı ikinci test sonuç biraz düşük çıktı. Bigün sonra bir test daha yapıldı sonuç 189 civarı falan çıktı.

Evet bir hafta sonra yapıldı ikinci test sonuç biraz düşük çıktı. Bigün sonra bir test daha yapıldı sonuç 189 civarı falan çıktı.

Bana cok.dusuk geldi tatlim yaaa. Sonradan uzulme.diye soluyorum. Bu sitede herkezee hamilesin.diyorlar.umutlandiriyorlar sonra cikmayinca o.kisi.icin yikim oluyor. Duzenli artmamis. Bak.bende gebeyim senin.icin duaciyim.. insallahhhhhh hamilesindirde seninde.yuzun.guler.. allahin isi bilemeyiz belki degerlerin normala.girmistir. dua et sadece kendini kaptirma olurmu?

Herşeyin hayırlısı canım bende çok fazla ümitlenmek istemiyorum. Ama belirsizlik beni mahvediyor çok zormuş beklemek biraz önce herşey belli olsa o zaman daha farklı olacak Dr de bügünde yer yok yine bekleteceğiz ama bekledikçe ben stres yapıyorum geriliyorum. Allah yardımcımız olsun söylenecek pek birşey yok aslımda hayırlısı...

Kan testini yarin.tekrarlat.bence.. umarim degerlerinde hizli bir artis olmustur. Uzmedim seni deilmi? Umutlanip.husrana ugramak daha zor. Bunu ben cok iyi biliyorum her ay yasadim cunku..

Kan testini yarin.tekrarlat.bence.. umarim degerlerinde hizli bir artis olmustur. Uzmedim seni deilmi? Umutlanip.husrana ugramak daha zor. Bunu ben cok iyi biliyorum her ay yasadim cunku..

Canım sen doğruları söylüyorsun bunda üzülecek birşey yok. Ben internette o kadar çok araştırdım ki ilk başta çok üzüldüm. Ama herşey Allah'tan sonuçta her işte bir hayır vardır ben hep böyle düşünmüşümdür. Benim bir tane oğlum var Allah ona uzun ömürler versin ilk gebeliğim olsa daha çok üzülürdüm eminim ki bende böyle teselli bulmaya çalışıyorum. Yapacak çok fazla birşey yok dediğim gibi belirsizlik insanı çok fazla yoruyor. Beklemekten başka da çare yok.

Ilk gebeligin deilse super allah ewladina uzun omur versin. Istenilen bir gebelikmi?

Evet canım oğluşum dört buçuk yaşında kardeş fikrine bayağı alışmıştık ama kısmet bugün saat dörde randevu bulabildik inş herşey belli olur. Allah oğluşuma uzun ömürler versin inş. Senin bebiş ne kadarlık?

Hayırlısı olsun canım. Bizde söyle bir dua vardır. Allah izini göstermiş yüzünü görmeyi de nasip etsin. İnş o günleri de görürsünüz. Bizde kardeş iyi olur dedik ama hayırlısı artık Allah ne nasip ettiyse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…