Beta hcg sonucum sizce nasıl yorumlanmalı?

Az sonra test yaptircam inşallah değerler artmıştır. Karnında batma ve gerilme hissediyorum

Az sonra test yaptircam inşallah değerler artmıştır. Karnında batma ve gerilme hissediyorum
Yeni dusuk yaptigin icin hcg sifirlanmamis olabilir ya da cok yeni bir gebelik.
Yeni dusuk yaptigin icin hcg sifirlanmamis olabilir ya da cok yeni bir gebelik.
3 nisanda kürtaj oldum ve değerim iyi artıyor gibi bakalım ama 1 saat snra sonucunu alcam insallah

Minnak kesemi gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Rabbim B7 kez yüzümü güldürür inşallah

Benimde adetime 5 gun var.bugün kan testimsde 0.2 cikti.sizce hic ihtimal yok mu
Eeken mi yaptirdim acaba.offf off

Benimde adetime 5 gun var.bugün kan testimsde 0.2 cikti.sizce hic ihtimal yok mu
Eeken mi yaptirdim acaba.offf off
Geç döllenme diye bir şey var canim. Benim arkadaşım adetinden sadece bikaç gün önce hamile kalmış mesela. Sen adetin beklediğin tarihlerde belki yeni yumurtlamis Bile olabiliyirsun. Bikaç gün bekle v3 testi tekrarla

Mrb kızlar bana da bişeyler söyleyin de içim rahatlasın,sat im 15 temmuz,28 günde ve düzenli olurum 18 ağustosta b.hcg sonucum 0.13 idi sonra 22 ağustosta yine baktım idrar testiyle yine yok, salıya randevu aldım bakalım nolacak...Bu geç döllenme ihtimali beni çok düşündürüyor. .Sizce olabilir mi...

Olabilir tabiki ve idrar seni aldatmasin idrarda çok geç çıkıyor çünkü tekrar kanda baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…