- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Inşallah canım bikaç gün sabrediyorum tekrar gidicem inşallah testeBende merak ettim.dogrusuhayirli sonuclar almani diliyorum
Yeni dusuk yaptigin icin hcg sifirlanmamis olabilir ya da cok yeni bir gebelik.
3 nisanda kürtaj oldum ve değerim iyi artıyor gibi bakalım ama 1 saat snra sonucunu alcam insallahYeni dusuk yaptigin icin hcg sifirlanmamis olabilir ya da cok yeni bir gebelik.
InsInşallah canım çok saol insallahbu yükseliş normal gebelik yükselişi. 1 hafta sonra usg de kesenin görülmesi beklenir)
Allah razı olsun canım inşallah.talihsiz bi gebelik yasadigim için korkuyorum.pazartesi Dr a gidicem inşallah her şey yolundadirHayirli olsun canim gebesin guzel de artmis.allah kucagina almayi da nasip etsin
Geç döllenme diye bir şey var canim. Benim arkadaşım adetinden sadece bikaç gün önce hamile kalmış mesela. Sen adetin beklediğin tarihlerde belki yeni yumurtlamis Bile olabiliyirsun. Bikaç gün bekle v3 testi tekrarlaBenimde adetime 5 gun var.bugün kan testimsde 0.2 cikti.sizce hic ihtimal yok mu
Eeken mi yaptirdim acaba.offf off
Olabilir tabiki ve idrar seni aldatmasin idrarda çok geç çıkıyor çünkü tekrar kanda baktırMrb kızlar bana da bişeyler söyleyin de içim rahatlasın,sat im 15 temmuz,28 günde ve düzenli olurum 18 ağustosta b.hcg sonucum 0.13 idi sonra 22 ağustosta yine baktım idrar testiyle yine yok, salıya randevu aldım bakalım nolacak...Bu geç döllenme ihtimali beni çok düşündürüyor. .Sizce olabilir mi...
21 temmuz akşam 18:00 sonuç 2921
24 temmuz öğlen 12:00 sonuç 6911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?