Beta hcg sonucum sizce nasıl yorumlanmalı?

Canım sonucunu yaz mutlaka olur mu? Inşallah hayırlısı olur

Maalesef canım kimyasal gebelikmiş Dr bugün düşük ile sonlanır dedi hayırlısı artık yapacak birşey yok...
(çok geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik vücut sağlıklı gebeliğe hazırlanırken olurmuş inşallah en kisa zamanda güzel haberler alırsın
Burdan da mutlaka Haykır o güzel haberleri

Bana çok umut oldunuz bende Mayıs ayında idrar ve kanda gebe gözüktüm ama kese yoktu artışa baktık düştü ve sonlandı şimdi ise adetimin 25.günü dayanamadım kan verdim 6.60 çıktı ebemi z gebe sin gel bi gün sonra tekrar yapalım dedi inş bu sefer aynı seyleri yaşamam sağlıkla gelir kuzu...

Inşallah hersey yolundadir canım. Değer artışın iyi olursa her şey yolunda demektir. Çok dikkat et kendine

Merhaba İnş bir sorun yaşamadan sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
ben de değerlerimi paylaşmak istiyorum
SAT: 18 Ağustos
15 Eylül: bhcg, 183.0
18 Eylül: bhcg, 468.1

Bugün belirti hissetmiyorum korkuyorum
yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum

Bugün yine kan verdim
20 Eylül: bhcg, 838.7

Bugün yine kan verdim
20 Eylül: bhcg, 838.7
Artışın harika gidiyor arkadaşım
Belirti olmaması seni korkutmasin kiminin belirtileri erken kiminin geç başlıyor. Kimsinin de bazen azaldığı oluyor. Yeter ki her şey yolunda olsun. Eee dr yolu ne zaman bakalım? Güzel haberlerini burdan yaz inşallah arkadaşım

teşekkür ederim :)
doktora ayın 29'unda gitmeyi düşünüyorum

senin 10 haftalık olmuş maşaallah :)
inş. her şey yolundadır..

Ben henüz keseyi ve kalp atışlarını görmediğim için kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum
Canım bu benim kuzum rahatsızlanincs dün dr a gittim. Inanirmisin bazen belirti içinde bunalıyorum bazende hiç belirtin olmuyor. Her şey yolundaymis çok şükür. Darısı başına inşallah sen de görürsün gittiğinde

oyy maşaallah :)
Allah tamamına erdirsin canım.
Ben de dayanamadım bugün gittim doktora. keseyi gördük şükür ama kalp atışları için henüz erken dedi. 3 hafta sonra gidecekmişim.(iki hafta dayanırsam şükretsin)
kan değerim de 2539 olmuş :)

Ya zaten hiç gitmesen şüphe edebilirdim senden arkadaşım bak değerin süper kese görünmus o tarihe kadar beklememene çooook sevindim. Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Tam kaç haftalık çıktın? Aklında bulursun kalp atimi olsun embriyo olsun karindan bakıldığında biraz daha geç görünür. Ben ilk alttan 6+5 de gordum kalp atışını. Sen 2 hafta sonra git git ama stres yapmadan; ) 8 haftaya kadar yolu var:)

sağol canım :)
doktor bana 5+2 haftalık hamilesiniz dedi ama son adet tarihime göre mi keseye göre mi? Bak bunu sormayı hiç akıl edemedim
Ben heyecanlanınca niye böyle oluyorum yaa

Arkadaşım bir de benim ilk kan verdiğimde Progesteronum 24.25 çıkmıştı. Dünkü tahlilde 13.36 çıkmış. doktor bununla alakalı bir şey söylemedi ben eve gelince fark ettim. Senin bir bilgin var mı bununla alakalı canım normal mi progesteron değerinin düşmesinin

aklımda bu sorular varken değil 3 hafta iki hafta bile bekleyemem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…