• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucum sizce nasıl yorumlanmalı?

sağol canım :)
doktor bana 5+2 haftalık hamilesiniz dedi ama son adet tarihime göre mi keseye göre mi? :KK64: Bak bunu sormayı hiç akıl edemedim :KK35::oops:
Ben heyecanlanınca niye böyle oluyorum yaa:cry:

Arkadaşım bir de benim ilk kan verdiğimde Progesteronum 24.25 çıkmıştı. Dünkü tahlilde 13.36 çıkmış. doktor bununla alakalı bir şey söylemedi ben eve gelince fark ettim. Senin bir bilgin var mı bununla alakalı canım normal mi progesteron değerinin düşmesinin o_O

aklımda bu sorular varken değil 3 hafta iki hafta bile bekleyemem sanırım. :KK51:
Malesef hic bilmiyorum benim prog. Hormonuma hiç bakilmadi.ama olumsuz birsey olsa Allah korusun dr söylerdi demekki normal. Al işte erken gitmeye bi sebep çıktı sata gore hesaplasaydi ve sata gore gelişimi geri falan olsaydı sana geç döllenme falan olmuş derdi. Demekki keseye göre haftanı söylemiş. Aşağı yukarı 2 haftaya duymasan da kalp atislarini gorebilirsin. Eğer erkense de kuzum ve yolk kesesi en azından küçük de olsa görünür

Malesef hic bilmiyorum benim prog. Hormonuma hiç bakilmadi.ama olumsuz birsey olsa Allah korusun dr söylerdi demekki normal. Al işte erken gitmeye bi sebep çıktı sata gore hesaplasaydi ve sata gore gelişimi geri falan olsaydı sana geç döllenme falan olmuş derdi. Demekki keseye göre haftanı söylemiş. Aşağı yukarı 2 haftaya duymasan da kalp atislarini gorebilirsin. Eğer erkense de kuzum ve yolk kesesi en azından küçük de olsa görünür

Canım bugün hemen başka bir doktora gittim. Kafamda bu sorular varken hem kendim huzursuzdum hem eşimi huzursuz ediyordum. :oops:
Çok şükür bir sorun yok. Bu doktorum progesteron düşüklüğünü önemsedi ve hemen progestan ilaç verdi. :)
Ayrıca keseye baktı. 4+4 dedi. Tekrar kan verdim hcg değerim 4531,0 çıktı. Doktorum kan değerimin kese haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Kalp atışını görmek için 13 ekime randevu verdi. Daha erkendi randevumuz ama burada olmayacağımız için erteledik. Şimdilik böyle canım. :KK49:

Benimde adetten 1 gün önce 102 çıktı. şimdi adetten 3 gün geçti tekrar kan verdim. sonucu bekliyorum.

Canım bugün hemen başka bir doktora gittim. Kafamda bu sorular varken hem kendim huzursuzdum hem eşimi huzursuz ediyordum. :oops:
Çok şükür bir sorun yok. Bu doktorum progesteron düşüklüğünü önemsedi ve hemen progestan ilaç verdi. :)
Ayrıca keseye baktı. 4+4 dedi. Tekrar kan verdim hcg değerim 4531,0 çıktı. Doktorum kan değerimin kese haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Kalp atışını görmek için 13 ekime randevu verdi. Daha erkendi randevumuz ama burada olmayacağımız için erteledik. Şimdilik böyle canım. :KK49:
Ayyy maşallah çok çok sevindim değerin bir harika bu arada ve ne güzel her şey de yolunda. Inşallah hep böyle devam eder. Yorma kendini Allah a emanet ol canım; )

Benimde adetten 1 gün önce 102 çıktı. şimdi adetten 3 gün geçti tekrar kan verdim. sonucu bekliyorum.
Adetten bir gün önce 102 bence iyi çünkü ben 4 gün gecikmeden sonra 140 görmüştüm oğlumda. Bunda ise adetıme tahminim 4 gün varken 10.81di .çok iyi inşallah her şey yolunda gider. Burdan gelişmeleri yazarsan aynı durumda ki diğer arkadaslara ışık tutarsin. Inşallah güzel haberlerle gel

Adetten bir gün önce 102 bence iyi çünkü ben 4 gün gecikmeden sonra 140 görmüştüm oğlumda. Bunda ise adetıme tahminim 4 gün varken 10.81di .çok iyi inşallah her şey yolunda gider. Burdan gelişmeleri yazarsan aynı durumda ki diğer arkadaslara ışık tutarsin. Inşallah güzel haberlerle gel
Adetten 2gun sonrski degerim 408. Cuma gunu doktor muayenesi va. İns keseyide goruruz.

Adetten 2gun sonrski degerim 408. Cuma gunu doktor muayenesi va. İns keseyide goruruz.
Maşallah çok güzel artmış cumaya kadar keseyi Allahtan bir mani olmadığı sürece mutlaka görürsün:) hadi hayırlı olsun. Güzel haberlerini burdan yaz inşallah her şey çok güzel olur

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

Back