Beta hcg sonucum sizce nasıl yorumlanmalı?

ozgulgulece

yasamiksiri.blogcu.com
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
2.156
349
148
Merhaba arkadaşlar 3 nisanda kürtaj oldum genellikle adetim 30-31-32 günde gelir değişkendir
Gecen ay 10 temmuzda adet gördüm verimli günleri dikkate aldık.adet gecikmem olmadı daha ama bugün devlet hastanesi acilinde saat 12 kan verdim sonuç :10,89 çıktı.
Dayanamadım tip merkezinde saat 15:30 da tekrar kan verdim sonuç 10,09
Hamilelik olmadigindan supheleniyorum oysa çok da istiyordum. Sizce nasıl yorumlanmalı? Hamile değilsem en gec 3 gün içinde adet görmem lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada şunu da ekliyim ilk tahlilden sonra kan sulandirici aspirin kullandım.2. Daha düşük ya o sebeple de olabilir mi ki

5 den,yukarda çıkmış iki uç gün sonra adet olmazsan yinele istersen

Saol canım cevabın için daha önce 7 civarı çıktığı olmuştu hamile olmama rağmen.cok istiyorum adet görmezsem tekrarlicam ama gebelik mucize olur bu değerle sanırımsonucu burdan yazarım

Kırmızı kart yok beklemedeyiz.

Kandan bigün önce yapmıştım negatifti.
Beklemedeyim bikaç gün dayanabilirsem tekrar kan testi yapıcam .Eğer hamileysem degerimjn artması lazım ama beklemek çok zor

beta hcgem 20 iken bile gebe değildim
adetin gelir..saat olarak yaklaştıysa adetin o yüzden artmıştır

Belkide haklısın sırf gebelik istediğim için kendimi kaptiriyorum zaten. Bikaç gün geçsin yine adet görmezsem bi denerim ama şimdi umudum yok

((peki senin neden 20 lere çıkmış Dr ne söylemişti

adet olmak üzere olabilirsin dedi
aynen öylede oldu
beynınde meger hamile değilmişim diye kendini salınca adet oluyosun

benimde 13 çıkmıştı ama doktor bir hafta sonra tekrarlayalım demişti ve test yaptırdıktan ertesi gün regl oldum :) inşallah sizinki gebeliktir ama bilemiyorum....

bence hamile olma ihtimalin var canım çokta karamsar olmamak lazım
ama tabi tekrarlaman şart tahlili değerin baya bi düşük daha
umarım yükselir

Saolun kızlar Benim de daha önce 7 küsür çıkmıştı ve ertesi gün adet gördüm. Beklemedeyim bakalım. Baş ağrım ve sancım var ama hayırlısı artık

kızlarrr merhaba tekrar bugün yine test yaptırdım yani son hcg den tam 2 gün sonra değerim 23,45 olmuş:)
yani 2 ye katlamış:)

hamile olma ihtimalin var canım kan değerin düşmedikçe bence problem yok 2 gün daha bekleyip tekrardan kan testi yaptırman lazım hakkında hayırlısı :)):)

çok çok saolun kızlar
8 ağustos 10,81
10 ağustos 20,45
11 ağustos 30,77(labaratuar farklıydı)
değerlerim çok şükür artarak gidiyor.inşallah her şey yolundadır
bikaç gün daha bekleyip tekrar baktırcam kollarım delik deşik oldu az dinleniyim.dua edelim birbirimize inşallah Rabbim muradımıza erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…