• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG sonucum 1.20 çıktı. sizce?

Merhaba. Haklısınız aslında psikolojik olabilir bir takım belirtiler. Psikolojinin insan vücuduna etkisine inanıyorum. Psikolog konusunda biraz abartmış olsan da.. Ayrıca Ben de farkediyorum biraz fazla soru sorduğumu. Eşim göğüs doktorudur. Kadın Doğum ile ilgili ona pek soru sormak istemiyorum. Yerleşme döllenme zmanında da bazı kadınlarda ağrılar yaptığını biliyorum
. Bir çok doktorun değer 1in üzerindeyken ilaç yazmaktan kaçındığını ve test tekrarı istediğini de gördüm. Psikoloğa yönlendirmektense bildiğin bişey varsa yazman yazman daha yararlı olacaktır, nitekim kendi bilgin doğrultusunda birkaç cümle de yazıvermişsin. Tşk ediyorum. İyi geceler
Psikolog yönlendirmesi seni kırmasın. Başımız ağrıdığında nöroloğa gidiyorsak bazen ruhumuz daraldığında psikoloğa gitmemiz gerekebilir. Benim şuanda ihtiyacım var mesela. Sende kafana bu kadar taktığın için normal sürecini etkileyebilir. Gebelikler genelde kişinin kafasının en sakin olduğu dönemlerde gerçekleşiyor. Kafanıda profesyonel biri en sağlıklı şekilde sakinleştirebilir. Benim için söylemesi kolaydır belki sana göre ama bende şuan çok farklı bir şeyle sınanıyorum.

Psikolog yönlendirmesi seni kırmasın. Başımız ağrıdığında nöroloğa gidiyorsak bazen ruhumuz daraldığında psikoloğa gitmemiz gerekebilir. Benim şuanda ihtiyacım var mesela. Sende kafana bu kadar taktığın için normal sürecini etkileyebilir. Gebelikler genelde kişinin kafasının en sakin olduğu dönemlerde gerçekleşiyor. Kafanıda profesyonel biri en sağlıklı şekilde sakinleştirebilir. Benim için söylemesi kolaydır belki sana göre ama bende şuan çok farklı bir şeyle sınanıyorum.
Anlıyorum. Tşekkr ederim. Psikoloğa gitmek elbette güzel bir. Şey hatta psikolog olmasa da her ailenin bir danışma-sosyal hizmet merkezi olması gerekir. Tabi ilk bakışta psikologa yönlendirilince bu derece normalin dışında kafaya mı takmışım bu konuyu diyor insan.. Bugün çok iyiyim. Dünki yorumlar için de yine de tşk ederim, ben de sana kolaylıklar diliyorum. Umarım gerçekleşen her hadise ileriye dönük bir kolaylık da getirir yanında.. He rşey planlandığı gibi gitmez hayatta bazen.. Akışına bırakırken, sağlıklı mıyız sevdiklerimiz yanımızda mı, bu konuda beni destekleyen birileri var olmalı diye düşünmeli. Allah işini kolaylaştırsn kardeşm

Sanırım sende benim gibi bebek konusunu kafana takıyorsun canım.
Burada sana yazılanlar cok dogru stres yapmamak gerek.
Bende gecen ay kendimi cok dinlemişim.
Başım donuyor, midem bulanıyor, kasıgım agrıyor, göguslerim şiş vs.
Hatta adete 2 gun kala test yaptım cok silik bi cizgi vardı ama maalesef adet oldum..
Simdi her sey bastan basladı.
Sabretmek gerek canım.
Allah en kısa zamanda bebek nasip etsin insallah 🤲🏼 🙏🏻
Hak veriyorum. Teşekkür ederim. Senin için de ve tüm bebek isteyen anne babalara da sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Ve kafama takmıyorum bugün bir güzel pastalar yaptım, bir güzel süslendim. Kitap filan okudum. Hamile olursam da o muhakkak çıkacaktır zaten :) tşkler mutlu günler

Anlıyorum. Tşekkr ederim. Psikoloğa gitmek elbette güzel bir. Şey hatta psikolog olmasa da her ailenin bir danışma-sosyal hizmet merkezi olması gerekir. Tabi ilk bakışta psikologa yönlendirilince bu derece normalin dışında kafaya mı takmışım bu konuyu diyor insan.. Bugün çok iyiyim. Dünki yorumlar için de yine de tşk ederim, ben de sana kolaylıklar diliyorum. Umarım gerçekleşen her hadise ileriye dönük bir kolaylık da getirir yanında.. He rşey planlandığı gibi gitmez hayatta bazen.. Akışına bırakırken, sağlıklı mıyız sevdiklerimiz yanımızda mı, bu konuda beni destekleyen birileri var olmalı diye düşünmeli. Allah işini kolaylaştırsn kardeşm
Amin 🙏🏻 bende senin için dua edeceğim istediğin zamanda istediğin gibi evladına kavuşman için.

Kizlar merhaba ilişkiden 14 gün sonra beta hcg 1.20 cikti şuan da adetime 5 gün var. Acaba yükselir mi ? Buarada tek korunmasiz ilişkim var o da 14 gün önceki başka bir ihtimal yok. Bu sekilde olup sonradan yükselen var mi ?

Back