Pazartesi tekrar kan testi yaptıracağım. Sizce kaç haftalık. Adetten kaç gün önce öğrendiniz siz ?geç yumurtlamış olabilirsiniz 2 günde bir betanı ölçtür derim benim ilk değerim 14 küsürdü sonra gayet iyi yükseldi moral bozmayın
benim adetim düzensiz olduğu bi zaman da hamile kaldım ama yumurtladığım günü biliyorum.,ilk kanım 14 çıktığında 13 gün falan olmuştu siizn ki de tahminen 16 17 günlük olabilir ama bu kan değerleri kişiden kişiye değişiyormuşPazartesi tekrar kan testi yaptıracağım. Sizce kaç haftalık. Adetten kaç gün önce öğrendiniz siz ?
İnşallah teşekkür ederim. Sağlıklı değerim Yükselir umarımÇok normal adetten dört gün önce benim beta değerim 18 çıkmıştı. Yükselir Allah'ın izniyle hayırlı olsun :)
Anladım canım teşekkür ederim.sizin ki de hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.benim adetim düzensiz olduğu bi zaman da hamile kaldım ama yumurtladığım günü biliyorum.,ilk kanım 14 çıktığında 13 gün falan olmuştu siizn ki de tahminen 16 17 günlük olabilir ama bu kan değerleri kişiden kişiye değişiyormuş
Amin teşekkür ederim inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla büyütürsünüzAnladım canım teşekkür ederim.sizin ki de hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
İnşallah cümlemizAmin teşekkür ederim inşallah hamilesinizdir ve sağlıkla büyütürsünüz
Kız çok iyi hatta çoğul veya erkek bebek olabilir 2 gün önceden böyle çıkması çok iyiMerhaba arkadaşlar dün kan testi verdim bugün sonucu öğrendim. Beta hcg sonucum 77 çıktı. Beklenen adet tarihinden 2 gün önce testi verdim. Sizce kaç haftalık oluyo? Artış olur mu? Adetten iki gün öncesi için bu değer iyi mi ?
İki gün çok bir damla şeklinde lekelenme geldi kahverengi. Konuştuğum kişiler erkek bebeklerde lekelenme olduğunu söylüyorlar. Çatlatma iğnesi kullandım bir yumurtam vardı ona rağmen çoğul gebelik mümkün mü ?Kız çok iyi hatta çoğul veya erkek bebek olabilir 2 gün önceden böyle çıkması çok iyi
Tabiki mümkün tüp bebekte bile tek transfer yapıp ikiz üçüzlere hamile kalanları duyuyoruzİki gün çok bir damla şeklinde lekelenme geldi kahverengi. Konuştuğum kişiler erkek bebeklerde lekelenme olduğunu söylüyorlar. Çatlatma iğnesi kullandım bir yumurtam vardı ona rağmen çoğul gebelik mümkün mü ?
Kahve rengi akıntı devam ediyorsa doktora git düşük belirtisidir kahve rengi lekeİki gün çok bir damla şeklinde lekelenme geldi kahverengi. Konuştuğum kişiler erkek bebeklerde lekelenme olduğunu söylüyorlar. Çatlatma iğnesi kullandım bir yumurtam vardı ona rağmen çoğul gebelik mümkün mü ?
Akıntı devam etmiyo. Çarşamba ve Persembe günü bir damla şeklinde geldi. Devamı gelmedi . Pazartesi tekrar test yapıp doktorumla görüşeceğim. İnşallah ozamn da değer biraz daha yükselmiş olur.Kahve rengi akıntı devam ediyorsa doktora git düşük belirtisidir kahve rengi leke
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallahAkıntı devam etmiyo. Çarşamba ve Persembe günü bir damla şeklinde geldi. Devamı gelmedi . Pazartesi tekrar test yapıp doktorumla görüşeceğim. İnşallah ozamn da değer biraz daha yükselmiş olur.
Merhaba umarım gebeliginiz sağlıkla ilerliyordur cinsiyeti ogernebildiniz mi benim de regle iki gün kala 82 çıktı da cinsiyetle ilgili tahmin doğru mu diye merak ettimİki gün çok bir damla şeklinde lekelenme geldi kahverengi. Konuştuğum kişiler erkek bebeklerde lekelenme olduğunu söylüyorlar. Çatlatma iğnesi kullandım bir yumurtam vardı ona rağmen çoğul gebelik mümkün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?