Beta hcg sonucu ne

seydafnjehxjebxjddb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
41
2
1
34
Arkadaşlar (0-10) arası değer pozitif mi oluyor yani 1 çıkmış ya referans değeri içerisinde olduğu için bu pozitif midir ? Bir de normal de 0-5 oluyor bu 0-10

Emin misiniz referans aralığı içinde çıkması negatif anlamına mi gelir .referans aralığından yuksek mi çıkması gerekirdi. çünkü 0-5 değil bu 0-10 acaba bu değerler yani 1 mı pozitif oluyor
Referans 0 5 arası olunca 0dan 5e kadar negatif oluyor . Referans aralığı 0 10 arasıysa yine 10a kadar negatif oluyor ama 5ten üstü genelde pozitif sayılabilir. Sizinki her şekilde 1 ve negatif

Arkadaşlar (0-10) arası değer pozitif mi oluyor yani 1 çıkmış ya referans değeri içerisinde olduğu için bu pozitif midir ? Bir de normal de 0-5 oluyor bu 0-10
Eki Görüntüle 3547482
0-10 arasını negatif kabul ediyormuş verdiğin yer bazı yerler 0-5 negatif kabul eder bazı yerler 0-10 arası seninki 1 çıkmış yani negatif

Referans 0 5 arası olunca 0dan 5e kadar negatif oluyor . Referans aralığı 0 10 arasıysa yine 10a kadar negatif oluyor ama 5ten üstü genelde pozitif sayılabilir. Sizinki her şekilde 1 ve negatif
Dilek hanım merhaba dün bana cevap vermiştiniz bende doktora gideceğimi söylemiştim . Bugün ultrasonda baktı kese görmüyorum dedi ama yine kan ver dedi. Siz dün asla olmaz demiştiniz çok sağolun . Benim değer 1 çıktı normalde hep 0-5 referans oluyor ya 0-10 ilk defa gördüm o yüzden acaba 0_10 arası
Olan değer yani 1 pozitif mi diye düşündüm. Daha düşünmeme gerek yok değil mi sizce sonucu doktora göstermek için gidiyim mi yoksa gerek yok mu. Küçük kıstım varmış bu arada adetin 3. günü hormon testi için gel dedi

Gerek yok gitmene testlerin tamamen negatif zaten. Referans aralığının üst sınırı neyse onun altındaki değerler negatiftir mesela 5 altı ya da 10 altı negatif. Rica ederim bu arada ne demek kist gecikme yapıyor evet hormon testi de yaptırın sonra doktorunuz ilaç yazar regliniz düzene girsin diye

Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin Allah razı olsun hiç üzüldüğünüz kırıldığınız gün olmasın . Dün bana çok iyi geldi söyledikleriniz kendinize iyi bakın

Allah en yakın vakitte hayırlısıyla nasip etsin size ben istemiyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…